Şimdi Ara

PX8800 GTS - problem hala devam ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birkaç gündür kafayı yiyorum. Aşağıdaki sistemi topladım ama ekran kartını NVidia 97.02 sürücüleri yüklemeye çalışırken şu hata mesajını veriyor: "Bu donanım için yüklediğiniz yazılım XP ile uyumluluğunu doğrulamak için Win Logo sınamasından geçemedi."

Sistem: Abit AB9 anakart + Winfast PX8800GTS + GSkill 2x1024 800MHz + Win XP SP2 (son güncellemeler ile) + Forceware 97.02

Bazı arkadaşlar XP SP1 yüzünden diye düşünmüştür ama XP SP2 ile de problem devam ediyor...

Son günlerde burada bu kartlarda problem olduğuna dair yazılar okuyorum, ama bir taraftan da bu kartların performans testlerini yapmış olan arkadaşlar mevcut. Bu kartta gerçekten problem var mı yoksa ben mi birşeyi eksik yapıyorum? Bu problemi yaşamış olan başka arkadaş var mı, varsa çözüm nedir?

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleda5 -- 29 Kasım 2006; 11:34:35 >

• Birde burdaki sürücüyü yükleyip dene,http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1524
  • Orjinal sürücüyü tavsiye etmiştim denediniz mi_?
  • Henüz denemedim, ancak akşam eve dönünce deneyebilicem.
  • problemli kartlar sadece inventus a gelmiş ve geri gönderilmiş diye duymuştum..
    siz kartı nereden aldınız?
  • Ben kartı Gigatek'ten aldım, Winfast PX8800 GTS.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.