Şimdi Ara

Px100 den hafif çızırtı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 hafta önce aldıgım Sennhesier Px100 un sag kulaklıgından hafif çızırtı gelmeye başladı (nazar değdi galiba) Urun yurdışından alınma. Şimdi ürünü faturasiyla abd ye kargolasak ilgilenirler mi? Yada Metan'a gösterip ücret dahilinde tamir etme şanşım var mı? Şimdi bu cızırtı zamanla artar mı? Bass vurunca oluyor. Çok can sıkıcı bir durum. Böyle muhteşem soundlu bir kulaklıkgın şimdiden böyle cızırtı yapmasi düşündürücü

• Aynı sorun bende sol kulaklıkta olmuştu. Henüz metana bildirmeden kablo da nanay olunca vazgeçtim. Şimdi ne alacağımı kara kara düşünüyorum. Çünkü px100'ün sesine bayılmıştım...
  • Gerçekten yaa . Bunun emsali olacak bir kulaklık var mı? Ne alınabilir ? KFC 70 felan nasildir?
  • zamanla tüm kulaklıklarda olusan olay bu. bende sayısız marka kulaklık denedim ama hepsinin ömrü kısa oldu
  • Bende de bir arkadaşımda da px 100 var onunkinde de parçada sağlam bass vurunca cızırtı yapıyor ama benimkinde tık yok Allaha şükür,düzeltilmişleri varmış 2. nesil heralde bana da onlardan mı geldi yoksa asılsız bir söylentimi bilemiyeceğim ama daha tık demedi kulaklık,inş. nazar değdirmem.
  • Metan'a gittim durumu anlattim. Meger benim mp3 playerin çıkışı kulaklıgın kapasitesinden daha düşük oldugu için bu "tısslama" nın normal oldugunu söylediler. Her şarkıda olmuyor, bazı parçaların belli bir bölümünde oluyor. Ayrıca Metan teknik servisindeki Sinan beye de çok teşekkür ederim. Hem bu bilgiyi benimle paylaşıp ayrıca bir çok kulaklık denettirip,vakit ayırıp, alaka gösterdigi için .
  • arkadaşlar maalesef px100ünüzde diyafram patlamış..o yüzden cızırtı yapıyor..px100 kulaklık hakikaten muhteşem..ama sennheiser kulaklıklarda bazen böyle problemler olabiliyor..cok fazla sesi açıp abanmamak lazım diye düşünüyorum..iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Höparlör den patırtı geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umut eger diyaframı yırtılmış olsa, dediği gibi sadece bazı şarkılarda cızırtı yapmaz, devamlı patlak bir ses verir ve bu dinlenemeyecek kadar rahatsızlık verici olur.
  • evet.diyafram patlasa kulaklığın verebileceği sesi düşünmek istemiyorum
  • ama ilk yazıda sadece bir tanesinden "cızırtı" geliyor yazıyordu. tıslama demiyordu. Eğer güç meselesi olsa her ik kulaklıkta birden olması gerekmez miydi?
  • arkadaşlar benim birçok sennheiser kulaklığım var..bu kadar kaliteli olmasına rağmen bazen problem çıkarabiliyorlar meretler..ne de olsa elektronik alet..bazı şarkılarda problem çıkarmasının sebebi rezonans frekansıdır..o şarkılar da kulaklığı rezonansa getiren frekans barındırıyor..bende de aynı problem oldu..küçük bir yarık olabilir diyaframda..tiz ve mid seslerde bir problem çıkarmaz..fakat bazı bass frekanslarda rezonansa gelip cızırtı yapabilir..başarılar
  • bir de bu ikinci nesil px100 olayını filan bilen var mı..adamlar ikinci nesil cx300 var diyor daha pahalıya satıyorlar..px100 ün de galiba var ama emin değilim..aydınlatırsanız sevinirim..px100 veya pmx100 almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1001 -- 16 Eylül 2007; 10:29:18 >
  • şu an TR'den alacağın bütün px100'ler 2.nesil hocam ,dert etmene gerek yok.Kutusu mavi renk oluyor,eskilerde siyah.

2.nesil dedikleri ,1inci nesile göre bass vurgusu biraz daha hafifletilmiş , bütün tonlara daha dengeli vuran bir kulaklık.
  • cızırtı kulaklığa kaçan saç ve kıllardan da oluyor. Süngeri çıkartıp ışık altında diyaframın üstüne bak. Saç ve kılları zımbız, kürdan gibi şeylerle temizle eğer cızırtı geçmezse yapıcak bişiy yok...
  • kamikaze hocam yaw ben iki yıl oldu galiba doğubankta iriverı px100e bağlayıp bomfunk mc freestyler dinleyip denemiş o kulaklığa bayılmıştım..bassı özellikle çokçok hoşuma gitmişti..çok fiyat çektiler almamıştım..bende şu anda px200 var ama yeterince tatmin etmiyor bass açısından..ikinci nesil olarak alacağım px100 de böyle mi acaba..böyle bası az olacaksa hiç almayayım yani..bir de bunu ucuza nerden temin edebiliriz bir bilginiz var mı.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1001 -- 17 Eylül 2007; 13:11:09 >
  • tsuthebasa T kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun hocam dediginiz gibi kil kacmis. Kac gundur ne yapmam gerekir diye dusunuyordum kili cikardim hicbir sekilde cizirti gelmiyor artik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.