arkadaslar gecmesıne gectık guzel ve kolay olduda ınstaller yok
o kötü installer olmayışı daha beklesekmiki
quote:
Orjinalden alıntı: jayjayfb1907
installer yok değil var sadece springbordaki adı değişik, yeni adı (Cydia) oldu.
arkadaşlar benim alet 1.1.4 bootloader versiyonada 3.9 winpwn ile nasıl kullanıyoruz ? programı yükleyip açtım ama birşey yapamıyorum yada 1.1.4 olan telefonda winpwn kullanmaya gerek var mı
msn yazılımı varmı 2.0 için?
quote:
Orjinalden alıntı: dhaydar
quote:
Orjinalden alıntı: jayjayfb1907
installer yok değil var sadece springbordaki adı değişik, yeni adı (Cydia) oldu.
Çok rlca ediyorum bilmeden yazıp durmayın yaaa... Installer ile Cydia aynı işi gören farklı iki programdır. Adı cydia oldu demek tam bir hatadır. Bunu konuyla ciddi anlamda ilgilenen herkes bilir.
quote:
Orjinalden alıntı: oddworld
Arkadaşlar. 1. Winpwn'yi yüklüyoruz bilgisayarımıza (http://www.winpwn.com/files/winpwn_1.0.0.3_RC1_Setup.zip) 2. Telefona Bootneuter'i yüklüyoruz. Neuter seçeneği tıklı deilse 4.6 'yı ve neuter seçeneğini tıklayıp flash diyoruz. 3. itunes 7.7'yi bilgisayarımıza yüklüyoruz. 4. firmware 1.2.0'ı indiyoruz. Burdanhttp://****.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347) 5. itunes ile shift restore diyip bu dosyayı gösteriyoruz. Sorunsuz bir şekilde yüklüyor. Telefon açıldığı zaman bootneuter baştan otomatik çalışıp gerkli işlemleri yapıyor zaten.
bu işlemi windowsta yapabiliyomuyuz.yoksa mac içinmi geçerli ?
evet cydia bence hıc guzel degıl ınstallerın yerını asla tutmaz
Ben şimdi yaptım 2.0 daha hızlı gibi geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: amet
Ben şimdi yaptım 2.0 daha hızlı gibi geldi bana
windowslamı yaptın dostum ?
msn varmı ya 2.0 için?
yapmak isteyenler hiç uğramayın yaw itunes 7.7 yükleyin direk cihazı recovery mode alın sonrasında shıft+restore diyin ve indirdiğiniz custom firmware dosyasını gösterin bekleyin olay bu kadar yaw uzun uzadıya gerek yok
1.1.4 iken yapın bu yöntemi ama öncesinde cihazın bootloaderi 3.9 ise installerden bootnouter kurun ve bootloderi 4.6 yapmayı unutmayın sakın
quote:
Orjinalden alıntı: prıvacy
yapmak isteyenler hiç uğramayın yaw itunes 7.7 yükleyin direk cihazı recovery mode alın sonrasında shıft+restore diyin ve indirdiğiniz custom firmware dosyasını gösterin bekleyin olay bu kadar yaw uzun uzadıya gerek yok
1.1.4 iken yapın bu yöntemi ama öncesinde cihazın bootloaderi 3.9 ise installerden bootnouter kurun ve bootloderi 4.6 yapmayı unutmayın sakın
tekrar sorucam ama yanlış bişey yapmak istemiyorum.bu söylediğin windows için geçerlimi ?
evet windows kullandım msn i bilmiyorum ama ztn en iyisi beejive.com
quote:
Orjinalden alıntı: amet
evet windows kullandım msn i bilmiyorum ama ztn en iyisi beejive.com
teşekkürler
msn yok cydia icinde hatta su an neredeyse hic program yok ama app store program dolu
* Autocorrection kapatmak icin /System/Library/Textinput/ icindeki TextInput_en.bundle klasorunun adini TextInput_en.bundle.backup olarak degistirin
ilk mesaja da ekledim ama dikkatinizden kacabilir benim su an sorun kalmadi, hersey tikir tikir calisiyor