Şimdi Ara

PwnageTool 2.0 Burada (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • App Store dan yüklediklerimizi nasıl silcez?
  • Icona basılı tut, yer değiştirme modunda silme tuşu çıkıyor app store programlarında.
  • Dostum hangi firware dosyasını gösterelim.

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

yapmak isteyenler hiç uğramayın yaw itunes 7.7 yükleyin direk cihazı recovery mode alın sonrasında shıft+restore diyin ve indirdiğiniz custom firmware dosyasını gösterin bekleyin olay bu kadar yaw uzun uzadıya gerek yok

1.1.4 iken yapın bu yöntemi ama öncesinde cihazın bootloaderi 3.9 ise installerden bootnouter kurun ve bootloderi 4.6 yapmayı unutmayın sakın
  • acaba öyle yapınca tam siliyomuki makineden?
  • peki geri dönmek için direk custom 1.1.4 firmware çakabiliyor muyuz deneyen oldu mu?
  • bu dediğin işlemi aynen yaptım.telefon acil aramalara açık sadece yani kırılmadı.winpwn kırma işlemini yapmadı henüz .acaba sorun nedir bilen varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: iron_maden

Dostum hangi firware dosyasını gösterelim.

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

yapmak isteyenler hiç uğramayın yaw itunes 7.7 yükleyin direk cihazı recovery mode alın sonrasında shıft+restore diyin ve indirdiğiniz custom firmware dosyasını gösterin bekleyin olay bu kadar yaw uzun uzadıya gerek yok

1.1.4 iken yapın bu yöntemi ama öncesinde cihazın bootloaderi 3.9 ise installerden bootnouter kurun ve bootloderi 4.6 yapmayı unutmayın sakın

• arkadslar bence resimli bir anlatım şart böyle karışık olmuş acelede etmemek gerekiyor bence resimli herkesin anlıyacağı dilden olması çok önemli bilgi paylaşımı çok güzel ama anlaşılır ve sorulara cevap veren bir konu olursa çokgüzel olur.

Bence acele etmeyelim resimli açıklamalı bir konu açan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

* Turkcell logosu icin
    carrier.plis
    Default_CARRIER_TURKCELL.png
    FSO_CARRIER_TURKCELL.png

dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle icine

herşey için teşekkürler de avea logosunu nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mogue

Az öncehttp://www.iphone4world.com/?p=187 adresindeki yönergelere göre 2.0'a geçtim şimdilik bir sorun görünmüyor yanlız imei alakasız bir numara olmuş fakat ona rağmen arama, wifi v.b. de sorun yok.

Bilgi için yazıyorum,
    telefonu sorunsuz olarak sadece 2 saat kullanabildim daha sonra "no signal" e düştü. Sonuç: 1.4 e paşa paşa geri döndüm. Yarın imei kaydını yaptırıp tekrar dönücem. Imei'niz fake ise denememekte fayda var.

• quote:

quote:

Az öncehttp://www.iphone4world.com/?p=187 adresindeki yönergelere göre 2.0'a geçtim şimdilik bir sorun görünmüyor yanlız imei alakasız bir numara olmuş fakat ona rağmen arama, wifi v.b. de sorun yok.

Bilgi için yazıyorum,
    telefonu sorunsuz olarak sadece 2 saat kullanabildim daha sonra "no signal" e düştü. Sonuç: 1.4 e paşa paşa geri döndüm. Yarın imei kaydını yaptırıp tekrar dönücem. Imei'niz fake ise denememekte fayda var.

dostum nasıl geri döndün .bu 1.4 e geri dönüş
    kolaymı acaba benimde şuan sadece acil aramalara açık telefonum ve 1.4 e dönmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 21 Temmuz 2008; 1:05:52 >

• Arkadaşlar benim bir sorunum var, kısaca anlatmaya çalışacağım, yardımınız olursa memnun olurum.

PwnageTool_2.0.zip

Bootloaders 3.9 ve 4.6

iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw

Yukarda yazdığım dosyaları indirdim, ardından Pwnage Tool programını çalıştırdım ve Export modunda dosyamı hazırladım, daha sonra Pwnage Tool çalışıyorken DFU moduna geçirdim ve bana verdiği dosya ile restore yaptım.

Sorunum şu restore bittikten sonra, ekranda sadece logo duruyor ve durmadan kendini resetliyor, kapanıp, kapanıp açılıyor, logoyu geçmeyi başarmadı, sorun nedir sizce, acaba indirdiğim restore dosyasımı bozuk, yada doğru olanımı indirdim.
    Telefonum Iphone 1.

Şimdiden teşekkür ederim.

Yönelgelerim bu sitedenhttp://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1557

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myomeroz -- 21 Temmuz 2008; 1:09:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_
    dostum nasıl geri döndün .bu 1.4 e geri dönüş
    kolaymı acaba benimde şuan sadece acil aramalara açık telefonum ve 1.4 e dönmek istiyorum

Çok zor değil arkadaşlar adım adım anlatmış saolsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/mpage_2/key_/tm.htm#24887123
  • mogue: geri donduysen ve imei duzelttiysen ve bide mac in varsa sunu yap
    pwnage ile hazirlarken "neuter bootloader" secenegini direk kapat, o sekilde hazirladigin ipsw dosyasini itunes ile yukle
    imei degismeden 2.0 a gecmis olacaksin
  • Sorunumu çözdüm arkadaşlar, restore dosyamı yeniden hazırladım, sorun ortadan kalktı, birde sanırım, doğru bir şekilde DFU moduna almak gerekiyormuş, teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: myomeroz

Arkadaşlar benim bir sorunum var, kısaca anlatmaya çalışacağım, yardımınız olursa memnun olurum.

PwnageTool_2.0.zip

Bootloaders 3.9 ve 4.6

iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw

Yukarda yazdığım dosyaları indirdim, ardından Pwnage Tool programını çalıştırdım ve Export modunda dosyamı hazırladım, daha sonra Pwnage Tool çalışıyorken DFU moduna geçirdim ve bana verdiği dosya ile restore yaptım.

Sorunum şu restore bittikten sonra, ekranda sadece logo duruyor ve durmadan kendini resetliyor, kapanıp, kapanıp açılıyor, logoyu geçmeyi başarmadı, sorun nedir sizce, acaba indirdiğim restore dosyasımı bozuk, yada doğru olanımı indirdim.
    Telefonum Iphone 1.

Şimdiden teşekkür ederim.

Yönelgelerim bu sitedenhttp://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1557

• 2.0 Yaptık bir güzel oldu sorun yok ama türkçe dil desteği ne zaman çıkar acaba.
  • 2.0'da Fake imei kullanabılıcezmı
  • nofearl ' a senin oluşturduğun custom firmware dosyasını upload etsen ---- ama imei değişmeyeni ---- bizde windowsta denesek?
  • 2.0a gecişte yonergeleri bende yaptim fakat imei degismedi, sizde nasil degisebiliyor anlamadim?
  • degisik ise orjinale donuyor...
  • daha sonra fake yapamıcazmı demek oluyo
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.