Şimdi Ara

PwnageTool 2.0 Burada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Majesty, arkadaş haklı. Eğer patchin stabil olmasını bekliyorsanız stabil olmasını sağlayanlar ilk halini kullanıp sorunları bulanlar ve çözenlerdir.

cagdas, IMEI de bir değişiklik yok değil mi? Hayırlı olsun bu arada.
  • Bazı insanlar her zaman heryerde öncüdür,önderlik eder,hata bulur çözer.Bazı insanlarda bekler risk almayı sevmez.İsteyen kurar, bunun kıllıkla alakası yok,saygısızlık etmeyın
  • lakenarr
    Herhangi bir sorun yok imei aynı zaten kayıtlı idi değişmedi hiç.

Bu arada hata yaşayan PM ile ulaşabilir bugün biraz uğraştırdı ama yaptık sonunda bu DFU mode olayı da ders oldu bana :) Herşey doğru çalışıyor.

thujonn haklısın kardeş önce yükleyip görmek lazım bazı şeyleri herkesi de ona göre uyarmak gerek. Fena bozarım kötü bir tabir zaten o arkadaşta sonra okuyunca yazdığını pişman olmuştur yada öyle yazmak istememiştir eminim. Biz kimseyi bozmak veya sorun yaratmak için burda değiliz hep beraber güzel bir forum için burdayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 20 Temmuz 2008; 17:34:32 >
  • windows çözümü sorunsuz bir şekilde çalısıyor.appstore dan uygulama indiriyorum,ondada problem yok
  • cagda yazını simdi gördüm.Gereksiz tartışma içine giriyor insanlar benim tepkım buna sadece.İsteyen yükler istemeyen yüklemez,benim gibi insanlar can sıkıntısından her cıkan yeni şeyi dener elimde diil teknoloji hastalığı :)
  • Windows ile nasıl yüklüyebiliriz şimdi?
  • Mac de yaparken DFU sorunu olursa ~/Library/iTunes/ icinde Device Support adinda bos klasor olusturmaniz gerekiyor.

Ben IMEI sebebi ile 2.0 ciktiktan sonra 1.1.4 donup ziphone kullanip daha sonra bootneuter/baseband seceneklerinin hicbiri olmadan tekrar update ettim. Orjinale donmedi.

Tabiki isteyen gececek, tabiki sorun olan burada yardim arayacak. Buna laf etmekten daha kıl bir durum olabilir mi? Sorun yasayana bilmislik yapcan, "fena bozcan", sonra akli evvel biz olcaz. HAH.
  • Beyler şimdi bu win. yöntemi ile 2.0 yapılınca IMEI değişiyo mu değişmiyo mu,tam anlamadım orasını....Mantıken değişmesi lazım,ama galibi birinde değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 20 Temmuz 2008; 18:21:36 >
  • beyler windows ta anlatılan yöntem ile 2.0 kurdum. Sorunsuz çalışıyo. Appstore uygulamalarını yükeleyebiliyorsunuz. Çok keyifli uygulama ve oyunlar var. Tabi 1.1.4 teki gibi klasik programlar 2.0 de yok. (Boospref, customize gibi) Bence biraz daha beklemekte fayda var. En kısa zamanda onlar da gelir inşallah.
  • En iyisi biraz daha beklemek galiba. IMEI muhabbetlerine falan girilmişki hiç hoşlanmam :)

Benim IMEI numaram değişmesin arkadaş, başıma birde IMEI derdi almak istemiyorum :P Paşa paşa gidip pasaport ile kaydettirmişim, şimdi IMEI numarası değişecek diyorlar
  • soru 1: windows ta anlatılan yöntem diyorsunuz acaba nerede göremedim (kusuruma bakmayın)
    soru 2: imei degişiyormu 2.0 yapınca (klon lardan bahsediyom fake)

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77turk77 -- 20 Temmuz 2008; 18:37:22 >
  • normal sekilde yaparsan evet degisiyor.

baseband update etmezsen degismiyor. uzman degilseniz ve imei orjinal degilse henuz denemeyin.

risk almak isteyen, imei degisik arkadaslar denemek isterseniz:

1- normal sekilde 2.0 update edin
    2- acilacak ve imei degisecek
    3- onceki yonergeler ile 1.1.4 downgrade edin, zibri ile degisikligi yapin
    4- pwnage 2.0 ile "neuter bootloader" secili olmadan ipsw yaratin ve update edin
    5. modem versiyonu 04.04.05_G kalacak (04.05.05_G yerine) ve imei degismeyecek

ben sorunsuz olarak kullaniyorum su an.. ama konunun uzmani degilseniz yapmayin, yaparsaniz birsey olursa karismam

yaparsaniz ve olursa lutfen paylasin.. downgrade etmek icin ayri bilgisayarda itunes 7.5 kullandim, iclarified daki tutorial kullandim (su an acilmiyor site)

• Windowsta yapan arkadaşlar win için olan ipsw dosyasını r-apide falan atabilir misiniz?
  • arkadşlar acaba rica etsem bu işlemi 1.1.4 olan cihazımzı windows ta nasıl 2.0 yapıp unlock edebileceğimizi yapan arkadaşlardan biri türkçe olarak bu raya küçük bir rehber yazabilirmi lütfen rica etsem hangi programları hangi firmwareyi vsgibi kendi yapımı ile anlatır ise çok sevinirim lütfen
  • @nofearl, sağol yöntemi kavradım, ama ben yine de bekleyeyim, şuan 2.0'da olmayan birçok programdan faydalanıyorum, hele bi onlar update olsun da
  • windows icin burada tarif edilmis:http://www.haklabs.com/2008/jailbreakunlock-iphone-firmware-20-windows/

IMEI sorununuz yoksa yapin bu sekilde!
  • quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

arkadşlar acaba rica etsem bu işlemi 1.1.4 olan cihazımzı windows ta nasıl 2.0 yapıp unlock edebileceğimizi yapan arkadaşlardan biri türkçe olarak bu raya küçük bir rehber yazabilirmi lütfen rica etsem hangi programları hangi firmwareyi vsgibi kendi yapımı ile anlatır ise çok sevinirim lütfen

Evet çok iyi olur.Gerekli dosyaların linkleri ile birlikte falan bi anlatım olursa seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

@nofearl, sağol yöntemi kavradım, ama ben yine de bekleyeyim, şuan 2.0'da olmayan birçok programdan faydalanıyorum, hele bi onlar update olsun da

ben hic programlari kullanmiyordum, email ajanda vb. is icin daha cok kullaniyorum, tabi simdi oyunlarla bozdum biraz :)

bu arada bazi programlar hic gelmeyebilir installer a diye dusunuyorum, mesela internet radio programi (bu installer i yaratan firmanin programi idi (nullriver)) application store da sanirim 6 dolara satiyorlar... kalkip ucretsiz olarak surmezler bi daha.. ne kadari boyle olur bilmiyorum tabi...
  • Win için olan t-orrent ten çekilen ipsw dosyasını rap-ide falan atabilir mi biri??
  • arkadaşlar bu linkteki dosyayı indiremiyoruz sayfa görüntülenemiyor farklı bir adres verebilecek olan varmı acaba
    http://thepiratebay.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.