Şimdi Ara

PwnageTool 2.0 Burada (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

daha sonra fake yapamıcazmı demek oluyo

biraz usttekileri okursan olabildigini gorebilirsin...
  • neyse daha erken merak etmıstım sadece genede saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

mogue: geri donduysen ve imei duzelttiysen ve bide mac in varsa sunu yap
    pwnage ile hazirlarken "neuter bootloader" secenegini direk kapat, o sekilde hazirladigin ipsw dosyasini itunes ile yukle
    imei degismeden 2.0 a gecmis olacaksin

Problemsiz geri döndüm ama mac yok hazır imajı kullanıyordum. Neuter bootloader olmayan bir imaj bulmak mümkün olabilir mi ?
    Teşekkürler.
  • c2007 atmak sorun degil ama simdi bunu yukleyince imei degismez dersem ve bilen bilmeyen yuklerse sonu kotu olabilir
    acikcasi ilk bu yuklense bile olur mu onu bile bilmiyorum
  • Arkadaşlar piyasada hazır 2.0 custom firmware dosyası bir tane torrent olarak dolaşmakta ama sanırım onda da installer yüklü deil, sadece cydia var... burda mac'i olan arkadaşlarımızdan biri keşke içinde installer'ı olan bir custom .ipsw dosyası yapsa da rapidlese, bizlerde baz olarak onu kullanarak bu 2.0'ın faziletlerinden faydalansak?!?!

yada o bahsini ettiğim torrent dosyasında installer filan var mı?? ben sanki sadece cydia var gibi algıladım?!?
  • installer su an mumkun degil, sadece cydia var
  • ben denemeye hazırım çünkü imei problemi sorun değil.özelden gönderip,sorun yoksa yazarız buraya.
  • şu işlemin nasıl yapıldığını xp de 1.14 teki gibi resimli ve anlaşılır gösteren ir konu yokmu
    yada bilen biri yardımcı olabilirmi.
  • FW2.0 DA BILDIGIM KADARI ILE INSTALLER CALISMIYOR ONUN ICIN INSTALLER 4.0I BEKLEMEMIZ GEREKIYOR
  • PwnageTool 2.0.1 çıkmış ufak güzelleştirmeler yapmışlar.

linki: PwnageTool 2.0.1

eğer önceki versiyon ile kırdıysanız bunu kullanmanıza gerek yok.
  • birde şu zibri yeni açıklama yapmış, dili olan varsa şunun karın ağrısını bize anlatabilir mi arkadaşalar:) şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIendlessII

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

arkadşlar acaba rica etsem bu işlemi 1.1.4 olan cihazımzı windows ta nasıl 2.0 yapıp unlock edebileceğimizi yapan arkadaşlardan biri türkçe olarak bu raya küçük bir rehber yazabilirmi lütfen rica etsem hangi programları hangi firmwareyi vsgibi kendi yapımı ile anlatır ise çok sevinirim lütfen

Evet çok iyi olur.Gerekli dosyaların linkleri ile birlikte falan bi anlatım olursa seviniriz

evet arkadaşlar bu işlemi türkçe ve anlaşılır bir şekilde anlatıcak izah edicek biri yokmu çokkarışık şuan.

• Bir deneyim:
    Pwnage 2.0 yaptıktan sonra ''unable to connect network'' hatasıyla karşılaştım..bir türlü wifi bağlanmıyordu..defalarca tekrar pwn yaptım ama bir türlü düzelmedi..internette de forumlarda bir yardım bulamadım çünkü bu sorunun sonucunda ne olduğu hiç bir yerde yazmıyordu..sonunda çözümünü buldum bu arada pazar günüm gittmiş oldu..

Modem firmware inden kaynaklanıyormuş..Linksys modemimin firmware ini orjinaline döndüm sorun kalmadı..başına gelebilecek arkadaşlar için bilgi vermiş olayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

şu işlemin nasıl yapıldığını xp de 1.14 teki gibi resimli ve anlaşılır gösteren ir konu yokmu
    yada bilen biri yardımcı olabilirmi.

ahmetcantasci arkadaşımız gayet net ve açıklayıcı bir şekilde anlatmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_23262181/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: oddworld

Arkadaşlar.
    1. Winpwn'yi yüklüyoruz bilgisayarımıza (http://www.winpwn.com/files/winpwn_1.0.0.3_RC1_Setup.zip)
    2. Telefona Bootneuter'i yüklüyoruz. Neuter seçeneği tıklı deilse 4.6 'yı ve neuter seçeneğini tıklayıp flash diyoruz.
    3. itunes 7.7'yi bilgisayarımıza yüklüyoruz.
    4. firmware 1.2.0'ı indiyoruz. Burdanhttp://****.org/tor/4305453/iThor__s_iPhone_2.0_Custom_Firmware_Vanilla_(5A347)
    5. itunes ile shift restore diyip bu dosyayı gösteriyoruz. Sorunsuz bir şekilde yüklüyor. Telefon açıldığı zaman bootneuter baştan otomatik çalışıp gerkli işlemleri yapıyor zaten.

Kolay gelsin.

http://www.iphone4world.com/?p=187

ARKADAŞIM Bu Bootneuter indirdim ben içinde bir resim ikitanede bin dosyası var telefona yüklücez demişsin nasıl yüklicez biraz açarmısın konuyu Winpwn programını indirdim ben onu açıyorum zipri gibi bir program hedef dosya seç diyor ona hangi dosyayyı hedef göstericez 7.7 yide kurdum ben telefonu ikituşuna aynı ada basıp ekranda usb ve cd anblemi çıktı şimdi son indirdiğim iPhone1,2_2.0_5A347_Restore dosyasını yüklesem nasıl açılcak? yardımcı olurmusunuz. karışık oldu ama biraz. yarım yamalak anlattım sorunumu.

• peki kardeş sen kendin mi yaptın custom .ipsw dosyanı?
    benim sonuçta imei zaten orjinal (kayıtlı telefon), e winPWN'de aylar önce yapmıştım... sadece custom firmware istiyorum ama şimdi eski pwnage tool da ki gibi baştan bi ton şey yüklenebiliyor mu? sadece cydia mı yükleniyor ne oluyor ne bitiyor bilmediğim için güvenemedim hani burda sizlerden biri yaptıysa kendine baz bişi sevinirim rapidlerse...

torrent le uğraşmak da sıkıntı şimdi iş yerinde bağlanmıyor torrent'e filan!...

quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

installer su an mumkun degil, sadece cydia var
  • BootNeuter programını installerdan telefona yükleyeceksin dostum.

quote:

ARKADAŞIM Bu Bootneuter indirdim ben içinde bir resim ikitanede bin dosyası var telefona yüklücez demişsin nasıl yüklicez biraz açarmısın konuyu Winpwn programını indirdim ben onu açıyorum zipri gibi bir program hedef dosya seç diyor ona hangi dosyayyı hedef göstericez 7.7 yide kurdum ben telefonu ikituşuna aynı ada basıp ekranda usb ve cd anblemi çıktı şimdi son indirdiğim iPhone1,2_2.0_5A347_Restore dosyasını yüklesem nasıl açılcak? yardımcı olurmusunuz. karışık oldu ama biraz. yarım yamalak anlattım sorunumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 21 Temmuz 2008; 12:33:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

peki kardeş sen kendin mi yaptın custom .ipsw dosyanı?
    benim sonuçta imei zaten orjinal (kayıtlı telefon), e winPWN'de aylar önce yapmıştım... sadece custom firmware istiyorum ama şimdi eski pwnage tool da ki gibi baştan bi ton şey yüklenebiliyor mu? sadece cydia mı yükleniyor ne oluyor ne bitiyor bilmediğim için güvenemedim hani burda sizlerden biri yaptıysa kendine baz bişi sevinirim rapidlerse...

torrent le uğraşmak da sıkıntı şimdi iş yerinde bağlanmıyor torrent'e filan!...

Bu Custom Firmware'de sadece Cydia yükleniyor ve Cydia içindeki yazan açıklamaya göre de Installer bir süreliğine mümkün değil 2.0 da.
    Yani içinde Cydia yerine Installer olan bir Custom Firmware şu an yok. 2.0 kullanan herkes Cydia ve AppStore ile idare ediyor.

• bu versiyon hata veriyomuş diyolar ??
  • ARKADASLAR TAKIR TAKIR CALISIYOR BIRDE INSTALLER 4 CIKTIMI SUPER OLUR
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.