Şimdi Ara

pvr hd uydu alıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. star hd,atv hd gibi hd kanalları flash ddiske kayıt yapabileceğim en ucuz next marka hd uydu alıcı nedir? yanlız tüplü televizyona bağlıyacam scart ya da rca çıkışlardan hd kanalı açınca förüntü vermesi gerekiyor. hd olarak vermesi ferekmiyor sadece görüntü gelsib yeter. sadece kayıt amaçlı alıcam uydu alıcıyıyı. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaşlar yorum yokmı?
  • next değil ama sierra 14000 hd aldım migrosdan 129 tl ye. hdmı çıkışı ve usb var. flasha kayıtda yapıyor. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

next değil ama sierra 14000 hd aldım migrosdan 129 tl ye. hdmı çıkışı ve usb var. flasha kayıtda yapıyor. tavsiye ederim.

scart ile tv ye bağlayınca trt hd, star hd gibi hd kanalları gösteriyormu?
  • atv hd, ve ahaber hd var.diğerleri kilitli ama daha ilgilenemedim.açılabilirse açtırcam. satan adam gösteriyor demişti.bilen varsa yazarsa sevinirim ayrıca
  • quote:

atv hd, ve ahaber hd var.diğerleri kilitli ama daha ilgilenemedim.açılabilirse açtırcam. satan adam gösteriyor demişti.bilen varsa yazarsa sevinirim ayrıca

cihazı televizyona scart ile bağlayıp hd yayınlatı gösterip göstermediğine bakabilirmisiniz?
  • NETA 6400 VEY HİRECO SERİLERİ İŞİNİ GÖRÜR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: starmoon777

quote:

atv hd, ve ahaber hd var.diğerleri kilitli ama daha ilgilenemedim.açılabilirse açtırcam. satan adam gösteriyor demişti.bilen varsa yazarsa sevinirim ayrıca

cihazı televizyona scart ile bağlayıp hd yayınlatı gösterip göstermediğine bakabilirmisiniz?

valla dostum scart yok evde. olsa denerdim senin için. ama göstermeyeceğini zannetmem. izlersin muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.