< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Putin'e 'aptal' diyen Rus sanatçı Vadim Stroykin, polis baskını esnasında camdan düşerek öldü.

-
-
Kesin camdan dusmustur. :) Gerci dusup kendi istegiyle olse bile kacinilmaz olandan kacamamis. Sonucta olecekti. Otanazi isteyipte elde edemeyenler, rusyaya gidip putine mualiflik yapabilir. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rusyada putini eleştiriyorsan en iyisi zemin katta falan oturmak lazım. tabi bu sefer de zemin kattan düşüverir. nedense az biraz eleştiren tüm siyasiler, generaller, medya kişilikleri hep camdan düşüyor. bir kere de farklı bir yöntem falan olsun hep mi camdan düşerler. 2022'den beri rusyada şüpheli ölümler listesi. eminim hiç biri rus yetkililer tarafından öldürülmemiştir.
en.wikipedia.org
Suspicious deaths of notable Russians in 2022–2024 - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Suspicious_deaths_of_notable_Russians_in_2022%E2%80%932024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 9 Şubat 2025; 15:38:45 > -
Ukrayna ordusuna bağış yapmış diye dava açılmış bu sebeple polis baskın yapmış.
-
Olması gereken... Bize de lazım böyle düşmeler...
-
Bu ruslar ve çinliler kadar acımasız, halkını sömüren başka büyük ülke yok. Bizim askerlerimizi şehit edip, bir de reisi ayaklarına kadar getirip beklettiler.
-
En azından Batı'da birini eleştirdiğin için düşerek ölmüyorsun. Batı'nın yozlaşmış özgürlüğünde ifade özgürlüğün için yaşama şansın daha yüksek.
Edit: Yukarda böyle şeylerin bizde de olmasını isteyen diktatör seviciler görüyorum. İdeolijinizin tersinde bir diktatörlükte yaşasaydınız görürdüm ben sizin o dileklerinizi.Ne dilediğine dikkat edeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Şubat 2025; 15:41:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum partili üye açık açık Türkiye'deki muhaliflerin öldürülmesini istemiş. Ekran görüntüsü alıp arşivlemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 11 Şubat 2025; 17:2:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zemin katta oturupta camdan düşerek ölen rus muhaliflerde oldu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kesin camdan dusmustur. :) Gerci dusup kendi istegiyle olse bile kacinilmaz olandan kacamamis. Sonucta olecekti. Otanazi isteyipte elde edemeyenler, rusyaya gidip putine mualiflik yapabilir. :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X