King Edward Chocolate Puro Deneyimim (5. sayfa)

-
-
-
Arkadaş sağolsun İsviçre dönüşü 2 paket favori markam olan bu puroyu getirdi:
Ancak kaliteli olduğu için içerken yaprak yaprak açılıyor ve son 2 cm kala dağıldığı için içmek çok zor.
Bugün içmeye çalışırken alay konusu oldum:
Dağınık halde kalan tütün yapraklarını sıradan sigara kağıdına sarıp içsem aynı tadı verir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 2 Ocak 2024; 20:3:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Puro alanında profesyonel değilim hocam, ama aynı tadı vereceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Puronun ucunu neden kesmiyorsunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu konuyu gördüm yine canım çikolatalı puro çekti, ama kendimi özel bir gün var ona saklıyorum, o gün manzara eşliğin de içeceğim İnşallah.
-
chocolate'dan sonrasını okumamıştım çikolata sandım puro çıktı gidiom.
-
Şu an iç pazarda tanesini 100-200 tl'ye aldığınız purolara, puro demeyin. :) Mesela bir adet habanos üretim alıp için dediğimi anlarsınız. Ayrıca iç pazarda satılanların %95'i sahte.Varsa yurt dışına gir-çık yapan arkadaşlarınızdan isteyin. İçim maliyeti ülkemizde oldukça pahalıdır. Cohiba,Montecristo,Romeo Y Julieta,Partagas deneyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Ocak 2024; 9:56:37 > -
Tavsiye için teşekkürler hocam, yurtdışına çıkma gibi bir planım var, denk gelirsem gittiğim yerde eğer mutlaka alırım.
Ben demiştim hocam öyle olmaz diye.
-
-
-
Evet Bal aromalı olanın tadı kötü gerçekten, Çikolatalı olan daha baskın ve lezzetli.
-
-
Leziz duruyor, yerinde gidip denemek lazım gerçekten…
Dün akşam iftar dan sonra bir tane yakıp içtim, pek tat alamadım, aldım almasına da pek keyif vermedi.
Gerçi sade içtim, yanında çikolata veya kahve vs bir şey yoktu.
Sanırım hep aynı aromayı tükettiğim için de olabilir.
En yakın zaman da Puff veya Nargile yapmayı düşünüyorum.
Gariptir; Miami’ de farklı mağazalardan 4 dal duman aldım ama hiçbiri zerre cila atmadı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X