Şimdi Ara

PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun güzele benzior yha neden daha önce görmedim hemen sömürmeliyim
  • Oyun çok zevkli! Yarın bir tane ATV almaya gidiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Bendeki 64bit vista oyun çalışıyor ama sadece atv ler görünüyor sürücüler kayıp.Oyundan hiçbir zevk alamadım.
    Diğer arkadaşlarda vista 64 te sorun yaşamışlar okuduğum kadarı ile fakat ne hikmetse bende en ufak bir sorun yok 4gb rame rağmen loadinglerin geç yüklenmesi dışında.Bu arada vista ultimate 64 sp1 kullanıcısıyım.Şunuda belirteyimki kullandığım sürüm reloaded sürümü belki yardımım dokunmuştur en azından sorun yaşayanlara.Oyuna dönecek olursak oyun inanılmaz zevkli inanın eve erken dönmek için bahane arıyorum İftardan evvel biraz oynayabilmek için fırsat kolluyorum adeta.Her güzelin bir kusuru olurmuş daha öncede dediğim gibi PURE nin kusuruda loading süreleri çıldırtıyor adeta.Herkese saygılar iyi forumlar.

• 4. evente geldim oyun sıkmaya başladı. aynı haritaların farklı bölgeleridne yarışıp duruyoruz. birde hareket yapmak için çok kasmak lazım ssx gibi rahat bir sistem yapsalarmış keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Low da 1024*768 de gayet akıcı oynuyorum ortalama 7 - 8 fps alıyorum
     PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI)

Low olmasına rağmen görüntüler tatmin edici bence sistemin nedir ekran kartı ve ram ?
  • p4 3,0 800mhz
    1 gb ddr 400
    asus 7300 gs ekran kartı

yukarı da yazmış
  • O zmaan ben yaklaşmayayım
  • xbox da oynuyorum muhteşem br oyun çok zevki mutlaka deneyin...
  • @#FireLord#
    Hangi tuşlarla ayarlı bi yazabilirmisin buraya bende de xbox kolu varda biraz karıştırdım ayarları trick yapamıyorum [Point of view 1-270 fln yazıyor Alternatif tuşlarda hangi tuşlar onlar bulamadım, birde preload ne işe yarıyo zıplama sanırım ama rampalara gelirken basıyorum kendi kafasına göre yapıyo bazen de hareket yapmıyor (xbox koluyla) ]
  • ılk olarak grafıkler ıyı optıme bana gore harıka paneldekı sıstemle 1280*1024 hersey full de mın kalabalık yerlerde 27 28 fps lere dusuyor dıger yerlerde 35 + , ayrıca havada hareket ımkanı da guzel olmus yanı sadece yarısı kazan mantıgı degıl , bır de joypad ıle oynamanızı onerırım tusları kendızıne gore ayarladıktan sonra 1 2 yarısta kontrollere alısıyosunuz , pc de bu tarz oyunlar konsola nazaran cogu zaman basarısız oluyor bana gore ama bu oyun ayarı tutturmus dye dusunuyorum , herkese tavsıye ederım
  • pc versiyonu ya arkadaşlar tricksleri filan yapıyorum special trick yapamıyorum optionsda bakıyorum Q harfi diye ama basıyorum gene olmuyo yapabilen varmı yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eazy-E 187

pc versiyonu ya arkadaşlar tricksleri filan yapıyorum special trick yapamıyorum optionsda bakıyorum Q harfi diye ama basıyorum gene olmuyo yapabilen varmı yardımcı olursa sevinirim

baslarda basıt olanları yapabılıyosun ılerledıkce dıgerlerını acıyosun , en azından ben o sekılde oldugunu sanıyorum .
  • Ben biraz söktüm oyunu trialden O trickleri yapabilmek için sağ alttaki barın dolması lazım ilk başta sadece basic trick yapılabiliyor daha sonra diğerleri çıkıyor ekranda...
  • special tirick i yapamadım ben bir türlü full doldurdum barı 3 çeşit trick yapılıyor beceremedim ya da tuş bozuk
  • Special tricki bende yapamadım. Yapan arkadaş nasıl yaptığını anlatsa iyi olur (Controls'de Q tuşu yazıo ama)
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Special tricki bende yapamadım. Yapan arkadaş nasıl yaptığını anlatsa iyi olur (Controls'de Q tuşu yazıo ama)

Hocam, combo yaparken en son special trick'i yapıyorsun. Yani atıyorum önce basic trick yaparsın, parmağını tuştan çekmeden special trick tuşuna basarsın. Sonrası şov zaten Yalnız bunu epey yüksek bir rampadan atladığınızda yapın, lakin eleman ATV'nin üzerinde fly ya da copter atarken yere çakılabiliyor
  • special trickleri kenarında meşale olan rampalarda yapın ozaman olur
  • Oyun çok güzel eğlenceli trickleri sökünce ancak zevk alınabiliyor zaten Birde şu yükleme süreleri kısalsa tam olacak(defrag yaptım ama deişen bişe yok)
    Bir de online da kullanıcı adı ve şifre giriyorum öyle kalıyor lan dan mı oynayacaz yoksa
  • oyun çok harika ya.. türünün en güzel örneklerinden biri olmuş..

- yannız ben bunun track listini arıyorum çalan parçaları yani nerden bulabilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

- yannız ben bunun track listini arıyorum çalan parçaları yani nerden bulabilirm
    The Answer - "Into the Gutter"
    Fred Baker -"Genius Touch"
    Jeff Beck -"Grease Monkey"
    Calyx & Teebee -"Dual Processed" Featuring MC Verse
    The Datsuns -" Maximum Heartbreak' and 'Sittin' Pretty"
    Diet Kong -"With Magic"
    Adam Freeland -" Spin Machine"
    The Futureheads -" Beginning of the Twist"
    DJ Hyper -"We Control"
    Midfield General -"On the Road"
    The Music -"Strength in Numbers"
    My Luminaries - "The Sound of Music"
    Noise Control -"Cities of Dreams' and 'Mud Bath"
    Pendulum -"Granite' and 'Showdown"
    Pop Levi -"Wannamama"
    Qemists -"Drop Audio' and 'Stomp Box"
    The Radishes -"Good Machine"
    Silvertone -"Try"
    The Subways -"Rock and Roll Queen"
    Tapeworm -"Getting Through"
    The Whigs -"Need You Need You"
    Zero DB -"Late in the Day' and 'Redline"
    Wolfmother -" Woman"
    We Are Scientists -"Inaction"
    Blindside - "For the Nation"

İlk sayfada yazmıştım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.