Şimdi Ara

PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
1
Favori
15.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu Şuan DL ediyorum pc nin kaldırmayacağını bile bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

dusuk sistemlerde oynayan var mi ona gore indiricem

İndir hocam çekinme. Sende 7600 GS var, ben arkadaşın 6600 GT'sinde denedim, onda bile Medium, Post Process kapalı ve 1024x768'de ortalama 25 kare çizdi. İşlemci P4 2.6 GHZ, 512 MB DDR ram vardı
  • Püre mi?

Güzel bir oyuna benziyor.İndirmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

quote:

İndir hocam çekinme. Sende 7600 GS var, ben arkadaşın 6600 GT'sinde denedim, onda bile Medium, Post Process kapalı ve 1024x768'de ortalama 25 kare çizdi. İşlemci P4 2.6 GHZ, 512 MB DDR ram vardı

oooooooooooooo cok sagoool

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

quote:

oooooooooooooo cok sagoool

7300gs var bende indiriyodum rapid-share son linki sildi saosun

• Eğer online oynamak isterseniz. Server açtım bi tane isteyen buyursun gelsin.
    PUREKING
    123456
  • 1 saat kadar oynadım. gayet güzel oyun.

12-13 kadar tuş kullanılıyor. alışmak biraz zaman alacak gibi. bazı hareketleri tam olarak anlıyamadım nasıl yapıldıklarını ama oynaya oynaya öğrenilir ancak. rakipler fena gitmiyor. hareketi tam yapamayıp da düşenler falan da oluyor.

pistler güzel dizayn edilmiş. çevre modellemesi iyi.

oynun başında aracı istediğimiz gibi modifiye edebiliyoruz ve yarışlardan puan kazandıkça yeni parçalar kazanıyoruz.

şimdilik tek şikayetim yükleme biraz uzun sürüyor.

herkese tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar oyunu oynuyorum pc de fakat sadece atv görünüyor.Yarışçılar görünmüyor.Sizce sebebi ne olabilir?
  • Eğlenceli bir oyun. Grafikler ve oynanış cok guzel fakat uzun "Loading" süreleri insanı aşırı derece sıkıyor. 1 Yarış yapıp cıktım direk, inşallah yama ile bu sorun düzeltilir.
  • download eden arkadaşlar sizde de aynı sorun varmı?
  • Düşük sistemle de oynanabilmesi iyi olmuş, indiriyorum.
  • uzun yükleme sürelerinin sebebi bence,

boyut : 4,90 GB
    içerik : 10.116 dosya, 763 klasör.

başka oyundan örnek : crysis : warhead

boyut : 5,56 GB
    içerik : 1510 dosya, 54 klasör.

görüldüğü üzere, pure oynunda inanılmaz çok dosya var. bundan dolayı işlemci bu kadar çok dosyayı okuduğundan yüklemeler uzun.
    oynu yapmak kadar optimasyon da önemli günümüzde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Arkadaşlar oyunu oynuyorum pc de fakat sadece atv görünüyor.Yarışçılar görünmüyor.Sizce sebebi ne olabilir?

Eski sürücülerde yapıyor o problemi. Ekran kartın nedir? Sürücüyü güncellemen gerekiyor...
  • ekran kartını günceleyip çalıştıran varmı peki?
  • Oyun çok eğlenceli... Jumping olayını çözdükten sonra yarışlar epey keyifli hal alıyor...

Yükleme süreleri çok çok uzun.. Size tavsiyem Alt-Tap yapıp pc de bi şeylerle uğraşmanız, msn de filan takılmanız Oyun donmuyor.. bu biraz çare olacaktır ;)
  • Oyun çok iyi olmuş.Özellikle optimizesi harika. Birde oyunda inanılmaz bir AA var.Gerçekten müthiş duruyor.
    Loading süreleri uzun ama msn de muhabbet edicek kadar değil.Max 20-25 sn sürüyor.

Bir de sorum olacak.Ben oyunu baştan klavyeden oynamaya çalıştım.Ama biraz zahmetli oluyor. Logitech rumblepad 2 var bende onu bağladım.Ama hangi hareketleri hangi tuşlara atıyacağıma karar veremedim.İlla birkaç tanesi zor oluyor.Xbox versiyonunda hangi tuşlar ne işe yarıyor bilen varmı acaba? Google dan arattırdım ama bulamadım.O ayarlara göre düzenlersem rahat olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaDaVRa_

Oyun çok iyi olmuş.Özellikle optimizesi harika. Birde oyunda inanılmaz bir AA var.Gerçekten müthiş duruyor.
    Loading süreleri uzun ama msn de muhabbet edicek kadar değil.Max 20-25 sn sürüyor.

Bir de sorum olacak.Ben oyunu baştan klavyeden oynamaya çalıştım.Ama biraz zahmetli oluyor. Logitech rumblepad 2 var bende onu bağladım.Ama hangi hareketleri hangi tuşlara atıyacağıma karar veremedim.İlla birkaç tanesi zor oluyor.Xbox versiyonunda hangi tuşlar ne işe yarıyor bilen varmı acaba? Google dan arattırdım ama bulamadım.O ayarlara göre düzenlersem rahat olacak sanırım.

Hocam ben şöyle yaptım gayet rahat...

X ->Gaz
    Kare>Fren
    0 >Special Trick
    Üçgen>Preload
    R1>Jump
    L1>Boost
    R2>Advanced Trick
    L2>Basic Trick

• Oyun güzel ama kontroller klavyeyle biraz zorluyor. Tuşları iyi bilmek gerekiyor. Gamepad'le oynamak vardı bunu, o zaman enfes olurdu.

Oyunun yükleme sürelerinin uzun olmasından söz etmişsiniz. Ama bende uzun olan şey yükleme süreleri değil kurulum oldu. P4 2.4 işlemci, 1 Gb bellek, 7600 GT agp ekran kartı var ve yüklemeler uzun sürmüyor. Oyun kurulurken aynı müziğin defalarca kez dönüp durmasından harbiden sıkılmıştım.

Optimizasyon da iyi olmuş. Tek yarışçı varken hiç donma olmadı. Ama birçok yarışçı aynı anda görüntülenirken fps yerlerde sürünüyor. Bunu da sistemimin yetersizliğine bağlıyorum. Bir resim koyarak iletimi bitiriyorum:
     PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI)

• Az önce oynadım oyunu, grafikler çok güzel, performans iyi, eğlencelik bir oyun. tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.