Şimdi Ara

PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
15.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda rakipler küçücük rampadan 5 metre uzağa zıplayabilirken ben onların yarısı kadar zıplayabiliyorum. Rampaya gelmeden hemen önce preload tuşuna basıyorum. Burdaki yöntem ne olacak? World Tour'da 5. turdayım ve artık zorlanmaya başladım. PS2 kolu ile oynuyorum oyunu. Hareketlerin hepsini yapabiliyorum. Special Tricklerde ustalaştım fakat şu zıplama işi canımı sıktı.
  • muteşem oyun ben xbox ta oynuyorum ilk başlarda kolaydı ama sonradan millet uçtu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Oyunda rakipler küçücük rampadan 5 metre uzağa zıplayabilirken ben onların yarısı kadar zıplayabiliyorum. Rampaya gelmeden hemen önce preload tuşuna basıyorum. Burdaki yöntem ne olacak? World Tour'da 5. turdayım ve artık zorlanmaya başladım. PS2 kolu ile oynuyorum oyunu. Hareketlerin hepsini yapabiliyorum. Special Tricklerde ustalaştım fakat şu zıplama işi canımı sıktı.

rampanın ucuna gelirken yukarı aşağı yapıcaksın hızlıca bakalım uçuyormusun uçmuyormusun
  • ATVden baska arac yokmu bunda acaba
  • Şu an indiriyorum bakalım bayaa zevkli oyuna benziyor.Eğer iyiyse orjinal alıp online yapacam...
  • PURE(DOĞRU TELAFFUZU İLE PYü) MANYAMIŞ YAW BU NE ADRENALİN BU NE HIZ BU NASIL GRAFİK SÜPER OYUN SÜPER!!!

E O ZAMAN GEÇELİM SS'LERE TABİKİ PS3 VERSİYONUNDAN

PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI)

• oyun çok süperr valla..hele şükür elime geçti to..nt lerden
  • 1 saat felan oynadım en zevk aldıım oyunlardan biri haline geldi...
  • Ya arkadaş herşey iyi güzel de şu loadingler saç baş yoldurtan cinsten olunca bütün hevesi gidiyor insanın..
    Lanet olasıca bir de alt+tab dan dönerken hata veriyor ve mecburen bitmesini bekliyorum 2-3 dk kadar, bu ne saçmalıktır böyle arkadaş, ağız tadıyla bir oyun oynayamayacakmıyız
    Bu saçmalığın alt+tab dışında çözümü yokmu acaba?
  • Bende anlamadım sadece bizde mi var bu sorun kimse alt-tab sorunundan söz etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Bende anlamadım sadece bizde mi var bu sorun kimse alt-tab sorunundan söz etmiyor

Hocam sen gene alt+tab ile geçiyorsun, bende geri dönünce hata veriyor
  • Oyunun grafikler güzel ilk yarışı daha iyi kavrayamadığımdan 6. bitirdim şincik görecek onlar
  • Bende iyice anladım oyunu ama FPS sadece çözünürlüğü değişince değişiyor öbür türlü en düşük-en yüksek ayar 5 FPS anca etki ediyor
  • special tricksleri bir turlu yapamadim yapabilen yokmu arkadaslar ayrintili anlatsaniz,herseyi denedim olmuyor
    1kere yapabildim oda sansa geldi adam atv nin ustunde gitar caldi :D
  • SS'lere devam bu sefer az oldu idare edin...

• World Tourun ilk ayağını bitirdimzevkli bi oyun
  • demo'da cikti: http://www.strategyinformer.com/pc/pure/demo/26825.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ekim 2008; 19:23:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

demo cikti: http://www.strategyinformer.com/pc/pure/demo/26825.html

dostum oyun çoktan çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

demo'da cikti: http://www.strategyinformer.com/pc/pure/demo/26825.html
    Demoyu 1 ay önce çıkarmaları gerekirdi, şimdi akıllarına gelmiş demek.
  • oyundan sonra demo yu kim ne yapsın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.