Şimdi Ara

PURE (ÇIKTI) (DEMO ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
15.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya manyak bişi ya videolara baktım mükemmel üstü ya motorstromuda 3 e katlar bu oyun acayip zevk varya Allah Allah oyuna ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

quote:

Oyun son zamanlarda PC ye çıkmış en baba oyunlardan biri. Emek harcanmış ve güzel birşey çıkmış ortaya. Bu türü sevenler kaçırmasın

+++++ normal düzeydeki bir sistemde bile çok güzel optimize ediyor kendini.

Benim bastonluk p4 3.0 Ghz sistemimle bile high detail seviyesinde canavar gibi çalıştı. İstenince yapılabiliyormuş.

isteyence dusuk sistemlerde mukemmel grafikler oluyormus

• Millet dağlara taşlara uçuyo bizim elamanın bir rampa aştığını göremedim. Ctrl'ye basıyorum 100 olsa bile diğerleri gibi uçamıyorum. Nasıl olacak bu iş?
  • Gamepad aktif ettiğimde bütün tus ayarlarını kendim yapmam gerekiyor ve yapamadım
    Oyun çok güzel ama bi türlü oynayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Millet dağlara taşlara uçuyo bizim elamanın bir rampa aştığını göremedim. Ctrl'ye basıyorum 100 olsa bile diğerleri gibi uçamıyorum. Nasıl olacak bu iş?

Bende bunu çözemedim ilk rampada elemanlar uçuyor resmen
  • Ön İnceleme Videosundan Belli Çok Crazy Bir Oyun
  • hehe herkes uçuşa geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 26 Eylül 2008; 4:27:41 >
  • Arkadaşlar Special Tricks Yapamıyanlar control'den ayarları değiştirin ben 1 ve 2 yapdım PS3 de nasıl L1 ve L2 ye aynı anda basıyorsunuz havada sizde ayarladığınız tuşa basın.
  • ben oyunu gamepad ile oynuyorum special trick tusunu l2 trick tweak r2 basic , advanced, intermediate sırasıyla : kare,üçgen ve O da special i nasıl yapacağım bir türlü yapamadım
  • Beyler oyun KAÇ DVD ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Beyler oyun KAÇ DVD ?

2 dvd 5.5 gb
  • tek dvd 4.34 GB

multi 7 olanı indirmezsen 1 dvd ye sığıyor.

oyun ilerledikçe baya zorlaşıyor. bazı yerlerden karşıya atlayabilmek için belli trick bonusu birikmesi gerekiyor. (boost için)

klavye ile tuşlara alışmak biraz zaman alıyor. ayrıca pistleri iyi bilmek gerekiyor nerde nasıl atlamak lazım.. yoksa çokca tricklerde başarısız olunuyor.
  • beyler oyun dh incelemesinde editor seçimi olmuşçıktı videosu bakın anasayfadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Eylül 2008; 17:46:12 >
  • Oyun çok eğlenceli. Yalnız bende 2.34 GB'lık full-rip sürüm var. Yani hiçbir şey çıkartılmamış. Multi-3 versiyon, dil paketleri ayrı setup dosyaları halinde. Siz de oyunun boyutu 4.90 gb diyorsunuz. Kafam karıştı.

Not: Bu arada oyundan gerçek zevki sadece bir gamepad ile alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 27 Eylül 2008; 3:49:55 >
  • Grafikler muhteşem.Ayrıca 800 küsür mb full sürümü.Bir bakayım.Cok zor degildir umarım oyun
  • Bildiğim kadarıyla her karakterin kendi ozel tricki var . O yüzden torpedo yu her karakter yapamıyor. Bundan dolayı yapamıyor olabilirsin :) Yine de bir araştır istersen...

quote:

Orjinalden alıntı: Eazy-E 187

quote:

Orjinalden alıntı: Eazy-E 187

quote:

İyi de güzel kardeşim, direk Q'ya basmayacaksın zaten Atıyorum önce havadayken sola basık tutup basic trick tuşuna bastın ve hareketini yaptın ya, ardından gene sola ya da sağa basık tutarak Q tuşuna bas Yani yaptığın comboya bağlayacaksın special trick'i. Yoksa direk olmuyor...

ben onu yapabiliyorum ondan bahsetmiyorum yüksek rampalara geldiğinde özel trick hareketleri var ya yıldız şeklinde olan tricks en sondaki ondan bahsediyorum onu nasıl yapıyoruz special tricks

İyi de hocam, o yıldız şeklinde olanlar zaten special tricks

dostum videolarda var oyunla ilgili adamlar acayip tricks yapıyorlar ve o tricks'in nasıl yapıldığını bilmiyorum yaparken görüntü bile değişiyo yani finish him gibi bi şey düşün özel hareket o onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyo videoları izle bak sende göreceksin o hareketi ben zaten bütün hareketleri yapıyorum sadece onu yapamıyorum ..

mesela torpedo hareketi var manyak bi şey ama yapamıyorum özel tricks hareketi yani sadece yıldız oluğunda yapabiliyosun o hareketleri demekki oyunda bu hareketleri yapabilen cidden yok gibi ...

• Flatout oynamaktan sıkıldım. Bakalım bu nasılmış. İnşallah kendini tekrar eden oyunlardan değildir.
  • Bende aldım kuruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

quote:

Oyun son zamanlarda PC ye çıkmış en baba oyunlardan biri. Emek harcanmış ve güzel birşey çıkmış ortaya. Bu türü sevenler kaçırmasın

+++++ normal düzeydeki bir sistemde bile çok güzel optimize ediyor kendini.

Benim bastonluk p4 3.0 Ghz sistemimle bile high detail seviyesinde canavar gibi çalıştı. İstenince yapılabiliyormuş.

isteyence dusuk sistemlerde mukemmel grafikler oluyormus

Düsük denen makinada 7900GS var

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.