Şimdi Ara

Punto evo 1.4 multiair Lounge mi yoksa 1.3 Multijet Easy mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiat Punto almakta karar kıldım.Fakat dizele sanırım param yetişmiyecek.Cunku Full olan model Lounge istiyorum.Onun yerine su an kampanyada olan 1.4 MutliAir 105 Bg benzinli motora bakmaya basladım.(5K LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S) Tabi Lounge olan modeli.Aynı zamanda da cam tavan opsiyonunu alabiliyorum.

Fakat sizce 5K EASY 1.3 MULTIJET 75HP olan orta paket ama dizel olan modelimi alsam.Tabi cam tavan opsiyonunu alamıyacagım. Sizin önerileriniz nedir??

• quote:

Orijinalden alıntı: halilates_9

Arkadaslar merhaba.

Fiat Punto almakta karar kıldım.Fakat dizele sanırım param yetişmiyecek.Cunku Full olan model Lounge istiyorum.Onun yerine su an kampanyada olan 1.4 MutliAir 105 Bg benzinli motora bakmaya basladım.(5K LOUNGE 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S) Tabi Lounge olan modeli.Aynı zamanda da cam tavan opsiyonunu alabiliyorum.

Fakat sizce 5K EASY 1.3 MULTIJET 75HP olan orta paket ama dizel olan modelimi alsam.Tabi cam tavan opsiyonunu alamıyacagım. Sizin önerileriniz nedir??

son günlerde bu punto cam tavanlı araçlar çok hoşuma gitmeye başladı,punto alıncaksa dizel ve cam tavanlı olmalı beyaz renk araçta çok şık oluyor,bütçeyi biraz zorlayıp yada bikaç ay daha erteleyerek alınmalı.Dizel almıcaksan punto almanın bi anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhan33 -- 26 Eylül 2012; 22:39:36 >
  • Ama dizel olarak Lounge alamıyorum malum 42.000 civarı 2500 de cam tavan olunca cok pahalıya gelmekte.
  • Multiair alırım donanımı ve güvenliği daha fazla.Yakıtıda çok sorun olmaya başlarsa tüp taktırırım.Multiair'lar tüple uyumlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.