Şimdi Ara

PUL KOLEKSİYONU (DÜNYADA TEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
14.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar sahibindene ilan açtım fakat yurt dışı ihaleli siteleri bilemediğim için ilan açamıyorum.

Türkiyede bu işin ticaretini yapan kişilerle görüşüldü fakat değerinin aşağısına almak istiyorlar. Pul tüccarları derneği başkanı Arman beyde buna dahildir.

Bu eşi benzeri olmayan koleksiyonun satışında yardımcı olabilecek (yurt dışı) özellikle isviçre ve almanya bağlantıları olanlar.

Size güzel bir komisyon sunuyorum. Detaylar konuşulur.

Özellikle bilmenizi isterim pulların hepsi orjinaldir. Elimde olanları yazıyorum.

* Osmanlı imparatorluğuna ait 1868 den günümüze %90 tamdir.. (damgalı ve damgasiz. 1300 çeşittir.)

* Federal almanya 1845 den günümüze kadar damgalı damgasız %90 tamdir.

* İsviçre 1848 den günümüze kadar olan pullar komple.

* A.B.D 1848 den günümüze kadar olan pullar damgalı.

* Fransa 1868 günümüze kadar olan pullar.

* 2500 adet kartpostal damgalı 1901 den günümüze kadar olanlar.

* 1913- 2010 tüm dünya olimpiyatları pulları 250 adet.

* Prenses Diana ya ait 63 at komple set (Dünyada sadece 80 set vardir.)
    * The inverted jenny 4 adet orjinal damgasiz.( 1.000.000 $ )
    * II. Elizabeth'in Türkiyede böyle bir ingiliz pul koleksiyonu oldugunu öğrenmesi nedeniyle hediye olarak gönderdiği tamamen altın madalyonlu kartpostal.

*Alman kralı II. Wilhelm'in sevgilisine göndermiş olduğu şifreli kartpostaldir. Tamamen kendi el yazmasi ve orjinaldir. Şifresini çözemedik. Çözebilecek varsa yada araci olursa konuşarak ücretinde anlaşabiliriz. Tamamen orjinadir. (senesi 1901)

* Ayrica elimde 1920 senesinde Alman generalin yazmış oldugu tamamen el yazmasi günlük bulunmaktadir. ( Almanca ve alman latincesi şeklindedir. İçeriğini bilemiyoruz. )

Sadece 5 devlete ait 750.000 adet pul koleksiyonuna 750.000 euro istiyoruz.

Toplamda 40 ülkeye ait her ülke için 3000-5000 adet arası pullar vardır. (YUKARIDAKI 5 ULKENIN HARICINDE)

Dianaya ait olan 63 adet pul koleksiyonu (dünyada 80 takımı vardır) ilk baskıdır.

Toplamda 98 adet katalog vardır.

Katalogların Expertiz fiyatı 3.000.000 € ' yu geçmektedir.

Bu fiyata kartpostallar Alman generalin el yazması kitabi II. Elizabeth'in hediye gönderdiği altın kartpostal ve II. Wilhelm'in sevgilisine gönderdiği şifreli kartpostal dahil değildir. (Bunları sahibindene açık artırma usulu satılacak diye yazamıyorum ilanı yayınlamıyorlar.)

*****Detaylı resimler için irtibat kurabilirsiniz.******

iletişim: ilhan göz - 0534 497 65 65

Fotoğraflar pulların kendileridir bizzat kendim resimledim.

Yaklaşık 80-90 kg pul vardır. Hepsini fotoğraflamam mümkün değil.

Pullar bir bankada senelik kasa kiralanarak saklanmaktadir. Çok ama çok ciddi alıcı olursa görme imkanı vardır. Merak edenler için sadece 1500 e yakın fotoları mevcuttur elimde isteyene cd şeklinde gönderebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-posta-pulu-40-ulkeye-ait-98-adet-katalog-750-000-adet-pul-66726729/detay/

http://imageshack.us/photo/my-images/834/dsc01069f.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/268/sany0177d.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/580/sany0178b.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/705/sany0354n.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/sany0426o.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/853/sany0440.jpg/

Resimler yüklenmiştir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 13 Ocak 2012; 13:22:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat güzel. iyi satışlar
  • güzel koleksiyon hayırlı satışlar
  • Ağzım açık kaldı inanılmaz bir kolleksiyon. Sizinki kadar olmasa da bende zamanında hatırı sayılır nadidelikte ki madalya kolleksiyonumu satmıştım Ebay üzerinden. Size tavsiyem öncelikle Ebay'i araştırın kesinlikle satılırsa orada satılır bu kolleksiyon. Bir diğer önerimde pulları 8-10 parçaya bölüp öyle satmayı deneyin hepsini bir seferde elden çıkarmak zor olacaktır. Umarım degerini bulur.
  • Sakıp sabancı bey vefat etmeden önce pullara talipdi müzesi için almayı düşünüyordu ani vefati ile satış gerçekleşemedi, sonrası güler hanım ile görüşüldü sakıp beyle görüşüldüğünü ve alınacağınıda biliyordu ama güler hanım sakıp bey kadar pullara ilgili değildi. herkes böyle güzel bir koleksiyona sahip olmak istemeyebiliyor. Pulların hepsini alacak birinin çıkacağını bende beklemiyorum, en azından Türkiyede, parçalamak değilde ülke ülke bölerek satmak daha mantıklı olacaktır. Ebay a girdim fakat birşey anlayamadım ingilizcem hatrı sayılır güzellikde değil. O yüzden yurt dışından olan var ise yada bu konuda ilgili tanıdıkları olan yardımlarının karşılığını alacaktır pullar satıldığı takdirde.

• ebay Türkçe versiyonu'da var bu kadar pul ne kadar sürede toplandı acaba merakediyorum
  • Net bir zaman veremem ama 50-60 yıl kadar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok çok iyi bir kolleksiyon. Pullara kolleksiyonlara ilgim yoktur ama ilanı hayranlıkla okudum.Umarım değerinin altında fiyata gitmez.
  • Bir kaç yere bilgi verdim bakalım dönüş olucakmı
  • Benden bir 100 kagit calisir, seni sevdigimden.
    Hayirli satislar umarim istediginiz aliciyi bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beycoast

Bir kaç yere bilgi verdim bakalım dönüş olucakmı

İnş dönüş olur, Yurtdışı sitelerde kapış kapış giden pullar burada malesef değer göremiyor.

• Meraklıları için bulunmaz koleksiyon değeri bilen birine gider inş
  • hocam ne yaptınız siz olayı aşmışsınız nasıl bir pul sevgisidir bu :)
  • 50-60 senede kaç kız gördü acaba koleksiyonunu
    Hep merak etmişimdir işe yarar bir yöntemmidir
    Hayırlı satışlar
  • agzım acık kaldı bu nasıl bir kolleksiyondur
    umarım değerinde elden cıkarabilirsiniz.alabilme ihtimalim olsaydı keske ama hayalini bile hayal edemem
  • quote:

50-60 senede kaç kız gördü acaba koleksiyonunu
    Hep merak etmişimdir işe yarar bir yöntemmidir
    Hayırlı satışlar

aahahaha lafı ağzımdan aldın , işin espirisi bir yana bunu Türkiye'de alacak adam nadiren bulunur onuda çok iyi araştırman soruşturman gerekir, Nişantaşı'nda eski ankitacılar vardı böyle pul pikap v.s alan onlara sor veya en mantıklısı müzayedeye götür açık arttırma ile sat.
  • müthiş bir koleksiyon gerçekten...ayrıca çok değerliler ancak Türkiye de değerinde alan olacağını hiç sanmıyorum...bende de var pul koleksiyonu ama hiç satmayı düşümedim acaba benimkilerde değerli mikafama takıldı...kimi damgalı kimi damgasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~kasva~ -- 15 Ağustos 2011; 18:46:24 >
  • ölücüler nerede
    hayırlı satışlar hocam sanırım 2-3 nesillik bir çalışma dedelerden gelen
  • usa de okuyan ve ınternetten satıs konusunda baya bılgılı olan akrabama maıl attım. gerı donus yaparsa sıze bılgı verırım. akrabam elektronık satısı yapar ama cevre edınmıstır belkı alıcı bulabılır koleksıyonunuza
  • MAŞŞALLAH
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.