Şimdi Ara

Pudralı Roll On mu Purdalı Deodorant mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süre deotak kullandım bitti ve şu an bulamıyorum, o yüzden terleme ve ter kokusu için arayışlara girdim. bi arada nivea silver protect deo kullanmıştım ama tam hatırlayamıyorum pudarılımıydı değilmiydi ? birde roll on mu tavsiye edersiniz deo mu ?

• Roll on'lar t-shirtlerinin rengini bozabilir.O yüzden deodorant kullan.
  • Ben de roll on tavsiye edecektim. Heh seçim yine sana kaldı. Benim deodorant dememe nedenim de kıyafette leke bırakmasıydı mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Ben de roll on tavsiye edecektim. Heh seçim yine sana kaldı. Benim deodorant dememe nedenim de kıyafette leke bırakmasıydı mesela

Deodorantı t-shirt'ün üstüne sıkmıyorsun değil mi
  • haha, tabii ki de hayır siz roll on'u üzerinize mi sürüyorsunuz peki bu bağlamdan bakarsak?
  • Roll on iz bırakmayanlarından al deodoranttan daha etkili.
  • bir roll on birde deodarant al bak bakalım hangisi daha iyi. dar gelirliliğin alemi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • roll on bence daha kalıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

bir roll on birde deodarant al bak bakalım hangisi daha iyi. dar gelirliliğin alemi yok.

dar gelirlilikle ne alakası var silver protect in hem roll on hem deo su var. alırım ikiside işe yaramazsa napayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

bir roll on birde deodarant al bak bakalım hangisi daha iyi. dar gelirliliğin alemi yok.

dar gelirlilikle ne alakası var silver protect in hem roll on hem deo su var. alırım ikiside işe yaramazsa napayım

roll on daha etkilidir hocam,mumkunse kati olan pudralisini tercih et
  •  Pudralı Roll On mu Purdalı Deodorant mı ?

rexona kadar etkili bi urun daha gormedim. Siyah renk birşey giyecegin zaman sakın kullanma
  • ciddi olmak gerekirse, ben şundan kullanıyorum, acaip memnunum tişörtlerde renk sorunu çıkarmıyor, ter kokusu 0.
     Pudralı Roll On mu Purdalı Deodorant mı ?

Adidas FairPlay 50 ml.

Kutu eğik çıkmış ama gerçeğinde simetrik merak etme ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.