Şimdi Ara

Public de mi Yoksa Solo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisinde daha çok exp alınır yani mesela mp1 de ? Hemen lvl atlamak istiyorum daha önceki hesabda 60 lvl geldim karakter dh idi sattım hesabı yeni bir hesab aldım monkla başladım oda sarmadı wd ye geçtim battle tag Xalife#2433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 17 Şubat 2013; 23:29:25 >

• 0'dan 60'a gıden yoldan bahsedıyorsan solo derım. Kımsenın kahrını cekmessın. Adam gıbı party bulmak zor oluyor. Always solo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo açık ve net
  • diğer adamların seni yavaşlatma ihtimali olduğu için en iyisi solodur wizard ile 1 veya 2 defa girdim public games e
  • Solo MP10 max exp şu anda. %600 üzerinde of of hellfire bile takmana gerek yok. 2 haftada alacağım exp 2 günde aldım.
    Pardon party iyi ise MP10 party, takılan bilir.

Hocam gear ön planda ve önemli işte... What are u kasing for derler ya neyse demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 18 Şubat 2013; 3:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Solo MP10 max exp şu anda. %600 üzerinde of of hellfire bile takmana gerek yok. 2 haftada alacağım exp 2 günde aldım.
    Pardon party iyi ise MP10 party, takılan bilir.

Hocam gear ön planda ve önemli işte... What are u kasing for derler ya neyse demiyorum.

+11010505000106565959
  • mp 5-6 denedim hem solo hem public hemde arkadaş grubuyla ama olmadi.hem exp yavaş geliyor hemde level almak uzuyor.

mp10 solo girdim bir günde 37'den 39'a ulaştım.Sıkıntı tek elitelerde,keserken biraz vakit kaybettiyor.Yoksa mp10 exp konusunda tadından yenmiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.