Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.556
Cevap
40
Favori
243.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Merhaba ben emülatörden oyunu oynuyorum. Arkadaşımın bilgisayarında bir el oynayınca 25 mb internet harcadı.Kendi bilgisayarımdan oynadığımda ise bir el 600 mb ye yakın internet harcadı.Bu kadar çok internet harcamasının sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesela resimde işaretlediğim mavi noktada uçaktan atlıyorum. Ancak kırmızı noktaya kadar gidebiliyorum. Oradan araç alıp sarı noktaya gidiyorum. Lan bir bakıyorum 8-10 kişi gitmiş, silah bulmuş ve çatışıyorlar. Arkadaş oraya kadar ne ara gidilir, silah bulup çatışmaya girilir anlamadım giti. Bir türlü beceremedim şu hızlı inmeyi.

PUBG Mobile [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

acaba problemi çözebildin mi. Bluetooth kulaklıkla bağlandığımda sürekli bununla karşılaşıyorum. Oyundan soğuttu valla.
    Malesef devam ediyor.
    Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • Burdan mobile ve tencent üzerinden hile yapan haysiyetsizlere sesleniyorum. İlla ki bu forumda da hile açan bir sürü anası babası tarafından yetiştirilememişler vardır. Eninde sonunda banlanıyorsunuz, ne bizi yorun ne kendi şerefinize laf ettirin.

İyi günler.
  • Pubg lite a gectim dunya varmis harbi. Vpn le falan ugrasamam diyip mobile emu. devam ediyordum sove sove sonunda biraktim mobile i. 2 gun ugrastiktan sonra hata almadan oynamaya baslayabildim oyle cok bi zahmetide yokmus sadece duzgun ucretsiz bi vpn bulmakla ugrastim. Ping de sorun olmuyor mac baslarken vpn den disconnect yapiyorsun ve normal alman gereken pingi aliyorsun. Lite in global olmasini bekleyen varsa beklemesin gerekirse yardimci olurum. Ama bi hayli zor ozellikle silah tepmeleri daha gercekci m4 le 100 metreden alismadan vuramiyorsun mobildeki gibi. Lootda da hiz kazanman lazim ben daha alismaya calisiyorum ama acayip zevkli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Pubg lite a gectim dunya varmis harbi. Vpn le falan ugrasamam diyip mobile emu. devam ediyordum sove sove sonunda biraktim mobile i. 2 gun ugrastiktan sonra hata almadan oynamaya baslayabildim oyle cok bi zahmetide yokmus sadece duzgun ucretsiz bi vpn bulmakla ugrastim. Ping de sorun olmuyor mac baslarken vpn den disconnect yapiyorsun ve normal alman gereken pingi aliyorsun. Lite in global olmasini bekleyen varsa beklemesin gerekirse yardimci olurum. Ama bi hayli zor ozellikle silah tepmeleri daha gercekci m4 le 100 metreden alismadan vuramiyorsun mobildeki gibi. Lootda da hiz kazanman lazim ben daha alismaya calisiyorum ama acayip zevkli.
    Hangi vpn'yi kullandığını özelden atabilir misin? bende ücretli vpn bile var ama bağlanamadım.

Orijinalden alıntı: Ozi555255

Ben pubg mobil oynuyorumda yer kalmadi bu haritalari nasil silebilirim
    Hesaptan çıkış yap giriş ekranına dön tamir tuşuna bas oradan sıfırla oyunu o silecek zaten her haritayı.

Orijinalden alıntı: 742793

Oyuna yeni özellik geliyormuş. Kartal gelecekmiş. Düşman hakkında bilgi verecekmiş . Bazı oyunlardaki radar gibi. Evet güzelim oyunun içine etmeye başladılar

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• arkadaşlar bu bilgisayarla oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamıyorum zaman zaman kasma yapıyor adamlarla karşılaşınca donuyor Bu normal midir yoksa Ayarlardan mı donanım olarak yetersiz mi?

PUBG Mobile [ANA KONU]PUBG Mobile [ANA KONU]PUBG Mobile [ANA KONU]PUBG Mobile [ANA KONU]PUBG Mobile [ANA KONU]PUBG Mobile [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: goktas086

arkadaşlar bu bilgisayarla oyunu sağlıklı bir şekilde oynayamıyorum zaman zaman kasma yapıyor adamlarla karşılaşınca donuyor Bu normal midir yoksa Ayarlardan mı donanım olarak yetersiz mi?

Yetersiz hocam. Aynı ekran kartı var bende de işlemcim i3 ama i3 i5 fark yapmaz emulatör olduğu için kasıyor. Pubg Lite çıksın anca o zaman rahat oynayabiliriz. Şuan ben de 20-30 fps arası anca alıyorum ve aşırı donma yapıyor.

• i5 8250U 1.60GHz 3.20GHz
    12GB DDR4 2400MHz
    250GB SSD
    MX150 2GB

Şu sistemle high ayarlarda saatlerce yağ gibi akan GTA V oynuyorum. İşlemci sıcaklığı 80° görmüyor.
    Pubg Emülatör oynamaya başladıktan yaklaşık yarım saat sonra işlemci 80° nin üzerine çıktığından, 3.20GHz çalışan işlemci 15-20 saniyede bir 0.40GHz lere kadar düşüp tekrar yükseliyor. Tabi bu da bir anda fps yi 35 lerden 7 lere kadar düşüyor.
    Sağlam bir işlemci istediğini iyice anlamış oldum.

Arkadaşlar masaüstü sisteme geçiş yapacağım.
    Ryzen 5 1600X işlemci kullanıpta dropsuz oynayan var mı aranızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

Hile var diyor herkes hiç indirmeyeyim mi? Nfs no limits oynuyorum fakat o da yarışlar 1 dk bile sürmüyor hemen bitiyo :(
    1 kere bile hileye denk gelmedim ben ama oyunun bugları falan çok can sıkıcı ve takımlı oynamak tam bir işkence.

Eski sistemim:
    İ5 8250U 3.20GHz
    12GB DDR4
    MX150 2GB
    250GB SSD

Yeni sistemim:
    İ7 7700HQ 2.80GHz
    8GB DDR4
    GTX 1050
    250GB SSD + 1TB HDD 7200RPM

2 saatlik oyunda çok nadir fps drop var. 60 fps den 40 lara drop olunca pek hissedilmiyor.
    Ayarlarımın hepsi FullHd ve görüntü çok iyi.

PUBG Mobile [ANA KONU]

• Arkadaşlar Bluetooth kulaklıkta ses 1sn geç geliyor bunun bir çözümü var mıdır?
    Kulaklık jbl reflect mini
    Telefon honor play

Orijinalden alıntı: piece.of.paper

Arkadaşlar Bluetooth kulaklıkta ses 1sn geç geliyor bunun bir çözümü var mıdır?
    Kulaklık jbl reflect mini
    Telefon honor play
    Bende de öyle.Çözümü yok sanırım.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.