Şimdi Ara

puanza 2014 sıralamaları bugün değişti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah girdiğimde puanza.com 'a girememistim. Tabletten girdigim icin açılmıyor sanmıştım. Az önce baktım. 49 binde olan sıralama 57 bine indirdi. Sizlerde bakar mısınız arkadaşlar? İyi çalışmalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ygs siralama da firlamis moral bozmaya calisiyolar sinav oncesi

• Açılmıyor bende

• Siz netlerinizi yazıp sıralamaya bakacağınıza sıralamanızı tutturmak için netlerinizi yükseltin. Kaç yıl oldu bizim öğrencilerdeki net ve puan merakı bitmedi. Hele geçen sene ile bu sene arasında aynı puanda 100k sıralama oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka-tet

Siz netlerinizi yazıp sıralamaya bakacağınıza sıralamanızı tutturmak için netlerinizi yükseltin. Kaç yıl oldu bizim öğrencilerdeki net ve puan merakı bitmedi. Hele geçen sene ile bu sene arasında aynı puanda 100k sıralama oynadı.

Hocam ukalalik yapmak istemem ama netlerimde bir sıkıntı olduğundan değil. Mf girişliyim ve hukuk için hazırlanıyorum. Ve bu yüzden sıralama hakkında bir fikrim yok tm sıralamalarında. Puanza benim için tek seçenekti. Onuda degistirdiler.

• Evet önce netleri yazmadan önce 2014 2013 2012 yazıyo sonra netleri yazıp hesaplaya tıklayınca bi anda 2013e dönüşüyor

• 2014 e göre göstermiyor artık, ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

2014 e göre göstermiyor artık, ilginç.

İşte hocam bende bunu dedim de arkadaşlar yanlış anladı. Bu sıralamalar tamam hemen hemen birebir gelmiyordu ama +- 5k fazlası yada eksiği geliyordu en fazla. Bozmaları kötü oldu :((

• quote:

Orijinalden alıntı: daratdaratdara

quote:

Siz netlerinizi yazıp sıralamaya bakacağınıza sıralamanızı tutturmak için netlerinizi yükseltin. Kaç yıl oldu bizim öğrencilerdeki net ve puan merakı bitmedi. Hele geçen sene ile bu sene arasında aynı puanda 100k sıralama oynadı.

Hocam ukalalik yapmak istemem ama netlerimde bir sıkıntı olduğundan değil. Mf girişliyim ve hukuk için hazırlanıyorum. Ve bu yüzden sıralama hakkında bir fikrim yok tm sıralamalarında. Puanza benim için tek seçenekti. Onuda degistirdiler.

Hocam şimdi puanza ygs5 300puanı 150k sıralama olarak göstermediği sürece herhangi bir geçerliliği olmayacaktır. Ben kendi yaptığım puanı yazınca 100k oynuyor gerçek sıralamayla. O yüzden yapacağın tek şey ygsdeki sıralamanı elde edene kadar netler ile oynamak. Ondan sonra lys sıralamasına bakabilir ancak pek doğru göstereceğii sanmıyorum. O yüzden diyorum netin puanın bir önemi yok, netinin düşük olabileceği ihtimalinden bahsetmedim yani yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

Bak kardeşim. Parlakbirgelecek.com'a gir adam gibi hesapla. Puanza sorubak vs vs yalan aga. Tek gerçek Parlakbirgelecek

edit: niye eksiliyorsunuz olum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melbourne Bounce -- 17 Mayıs 2015; 0:18:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

2014 e göre göstermiyor artık, ilginç.

İşte hocam bende bunu dedim de arkadaşlar yanlış anladı. Bu sıralamalar tamam hemen hemen birebir gelmiyordu ama +- 5k fazlası yada eksiği geliyordu en fazla. Bozmaları kötü oldu :((

Birebir istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualwarior -- 16 Mayıs 2015; 23:29:57 >

• googlestoreden puan sıra yazın ındırın 2014 egore sıralamalarr
  • Bundan önceki hosting firması habersiz kapattı gitti, başka firmaya geçiş sırasında geçen seneki yedeği yüklemişim siteye, sonrasında farkedip değiştirdim, site eskisi gibi çalışıyo yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puanza

Bundan önceki hosting firması habersiz kapattı gitti, başka firmaya geçiş sırasında geçen seneki yedeği yüklemişim siteye, sonrasında farkedip değiştirdim, site eskisi gibi çalışıyo yani.

hyr eskisi gibi değil önceden 100 bnde olanı 200 bnde gösteriyo hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: puanza

Bundan önceki hosting firması habersiz kapattı gitti, başka firmaya geçiş sırasında geçen seneki yedeği yüklemişim siteye, sonrasında farkedip değiştirdim, site eskisi gibi çalışıyo yani.

Ygs kısmı 2014 ama lys hala 2013 te kaliyo

• Tm siralamam 30binden 60bin gostermeye basladi ya ne oluyor boyle

• geçen seneyle bu sene ygs de baya fark vardı sanırım hiçbir puan sistemi gerçeğini tutturamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.