Şimdi Ara

Puango'nun gayette iyimser olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: İyi ki bir şey yazdık herkes sazan gibi atlamış. Haziran'da herkese başarılar diliyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4216716F6 -- 22 Mart 2018; 16:22:16 >

• 2016Ygsde 160 soru ile tüm milleti nasılda güzel sıraladılarsa hemde kolaydı bu senede 200soru ile çoook güzel sıralarlar merak etmeyin hiçte 10 bin tane 1. Çıkmıcak hiçte 1 puana 5k kişi sığmıcak.
    Tamam bu adamlar sınav sistemini böyle lop diye değistiriyorlar falan diye salak muammelesi yapıyoruz ama bu adamlar bu işi sizi elemeyi o sıralamayı oluşturmayı gayet iyi biliyorlar sizi en güvendiğiniz yerden bile vururlar
    Tytde sosyali bilgi dini zor geoyu biraz zor sorsalar türkçede paragraflarda zorlasalar miss gibi eleniriz aytde de geodaki 3-4soruya mattaki 3-4polinom fonk. Parabol sorularına bakar elenmemiz. Fendede 3-4 sorunun zorluğu gayet yeter.çalısan yapıcak abartamaya gerek yok herkesinde bir alın yazısı var çalısıp kenara çekilmek lazım bu kadar düşünmek iyi değil kendimden biliyorum kafayı yedim
  • kardeş töder tyt de soru mı vardı allah aşkına
  • aynen. ben puango'dan bile kotu gelecegini dusunuyorum. gecmjs olsun

edit: bu mesajla morali bozulan varsa ( yoktur zaten de) sorry. yazarken ciddi degildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D650631E4 -- 21 Mart 2018; 22:05:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoqartık kullanıcısına yanıt
    Yök tyt'yi bu seviyede soracak sınavdan sonra görüşürüz.
  • tödere değil 13 nısana yanı msü sınavına bakmak çok daha mantıklı
  • Yığılma filan olmayacak,çalışan karşılığını alacak her zamanki gibi
  • Son 2 senedir nedense öyle olmuyor yığılma tavan gibi arkadaşlar yukarda yazılanı inanmayın bazen stres ve heyecandan insanlar istediklerini alamıyor geçen sene 1 puan yine 5k kişi farkettirdi bazı bölgelerde(Not:Anadolu üni ecz fakültesi okuyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ban ban

• 2016Ygsde 160 soru ile tüm milleti nasılda güzel sıraladılarsa hemde kolaydı bu senede 200soru ile çoook güzel sıralarlar merak etmeyin hiçte 10 bin tane 1. Çıkmıcak hiçte 1 puana 5k kişi sığmıcak.
    Tamam bu adamlar sınav sistemini böyle lop diye değistiriyorlar falan diye salak muammelesi yapıyoruz ama bu adamlar bu işi sizi elemeyi o sıralamayı oluşturmayı gayet iyi biliyorlar sizi en güvendiğiniz yerden bile vururlar
    Tytde sosyali bilgi dini zor geoyu biraz zor sorsalar türkçede paragraflarda zorlasalar miss gibi eleniriz aytde de geodaki 3-4soruya mattaki 3-4polinom fonk. Parabol sorularına bakar elenmemiz. Fendede 3-4 sorunun zorluğu gayet yeter.çalısan yapıcak abartamaya gerek yok herkesinde bir alın yazısı var çalısıp kenara çekilmek lazım bu kadar düşünmek iyi değil kendimden biliyorum kafayı yedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava girmiş ve böyle şey geçirmiş bir şey geçirmiş biri olarak söylüyorum geçen sene 1 puan ile 5k kişi atıldı insanlar artık eskisi gibi değil.Yeni nesil dersten başını kaldırmaz oldu

• TYT Benzer gelir ama AYT için fazla kötümser.2013 integral sorularını sor adama değil 3 33 saat uğraşsa çözemez.Zaten fende biliyorsan yapıyorsun yetiştirme problemi olmuyordu lys'lerde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ODTÜ Bilgisayar

TYT Benzer gelir ama AYT için fazla kötümser.2013 integral sorularını sor adama değil 3 33 saat uğraşsa çözemez.Zaten fende biliyorsan yapıyorsun yetiştirme problemi olmuyordu lys'lerde de

Aynen 2015lilee hep ağlar lys 2015 mat zordu diye halbuki 2013 lys mat gibi gelmedi gelmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cptnro

tamam abi sende fullicen demi kolay sıavı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

quote:

TYT Benzer gelir ama AYT için fazla kötümser.2013 integral sorularını sor adama değil 3 33 saat uğraşsa çözemez.Zaten fende biliyorsan yapıyorsun yetiştirme problemi olmuyordu lys'lerde de

Aynen 2015lilee hep ağlar lys 2015 mat zordu diye halbuki 2013 lys mat gibi gelmedi gelmeyecek

2015'tekiler türkçeye ağladı yalnız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 22 Mart 2018; 13:7:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cptnro

Her sene ayni muhabbet

• Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

quote:

2015'tekiler türkçeye ağladı yalnız hocam

Lys mata da ağladılar , 2013 lys mattan zor diyen gördü bu gözler

• hadi kötümser dersin beklentini karşılamaz anlarım ama şu iyimser olayını bir türlü anlayamadım gitti.neye göre iyimser ? 490 puanla 50k mı olmalı size göre bi bitmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4216716F6

Tutmadı.

• Sen nasıl bekliyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.