Şimdi Ara

150-70K ARASINDAKİLERİN MEZUNA KALIP İYİ SIRALAMA YAPABİLECEĞİ 300K+ NIN YAPAMAYACAĞI GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstisnalar olabilir tabi ama sıralamasını 300kdan 50knın altına çeken varsa da baya azdır sayısı ama 150kdan aşağı yapan biri kapasitesinin tamamını kullanmıyodur ve mezun senesinde çok daha iyi sıralama yapabilir.

Sıralaması 300k+ olup hiç umursamadıkları için böyle olanlar düşünceme dahil değil. Umursarlarsa çok daha iyi olabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• (2021) 253kdan 50k civarı hedefim umarım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarla ilgilenmek yerine önündeki derse odaklansan maksimumunu alırsın sınavdan boş konu

• mf 300k yapmıştım mezuna kaldım mf 70k tm 20k civarı yaptım.Hukuk yazdım ve 2 yıl sonra tüm mat konularını vb unutmuşken tekrar hazırlanma kararı aldım ve ea 110.su oldum.ilk defa geçen sene tüm enerjimi koyarak çalıştım. her şeyinizi ortaya koyduktan sonra oluyor bence :)

• KemalettinKamu kullanıcısına yanıt
    Herşeyini ortaya koymaktan kastınız ne hocam,acaba geçen sene tüm ayrıntısıyla nasıl çalıştığınızı anlattığınız bir konu açar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D38C48ADC -- 20 Ocak 2023; 22:42:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başarılar hocam.

• Lâna Rhoades kullanıcısına yanıt

tesekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi arkadaşım 500kdan 50kya çekti,bu sene tekrar hazırlanıyor

• KemalettinKamu kullanıcısına yanıt
    mf300k=ea110

easy

• Ayıp etmiyor musunuz? Adam 3 küsür milyon kişinin girdiği sınavda 110 yapmış, yazdığınız şeye bakın.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    işte 20 like alacak o mesaj

• Hocam alır veya almaz mesele o değil. Duyar kasan tiplerden değilim ben. Siz de bu sınava hazırlandınız ortaya emek koyup iyi bir sonuç aldınız , benden çok sizin duyarlı olmanız gerek.

• hocam o kadar da değildir, SA da hukuk okuma bu kadar ucuz değildir herhalde

• tm 1.si de mf 250 bin deseydiniz hocam olmamış bu

• quote:

Orijinalden alıntı: beymen müdavimi

mf300k=ea110

easy
    Senin her yorumun altında sayısalı övmen nedir ya HDUCBDJXBD tek amacın bu mu gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.