Şimdi Ara

Puan Ve Tercih Sonuçlarını Bekleme(Sonuçlar Bekleniyor!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.418
Cevap
3
Favori
63.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha ben 270 bininciyim 170 bindne başladım 240bine kadar geldim tutmazsa seneye tekrar bide hoca gidip bana marmara mekatronik müh felan yazdırdı mtok ne mantık çözemedim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_ikbal

quote:

Ben de tercihlerimi 16.42'de verdim ÖSYM'ye. Hadi hayırlı olsun bakalım.

sen ne yazdın hacı ?

Puan Ve Tercih Sonuçlarını Bekleme(Sonuçlar Bekleniyor!)

hayırlı olsun bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

quote:

Orijinalden alıntı: deluhanlu

quote:

Orijinalden alıntı: Krm92

hayır atıyorum 5.terciihini ilk sıraya almak istiyosun 5.tercihinin sırasını değştirip 1 yapacaksın.1.tercihin 2 ye kayacak.5.tercihin 1.tercih olucak bu şekilde...

bilinmeyen bir hata gerçekleşti.inşallah bir yamukluk olmaz.hiç de şaşırmam açıkta kalacağıma hatta tercih yapmadınız siz denceğine şimdi.ne zaman şansım yerinde oldu ki.allah belamı versin,üniversite sınavına girdiğim için de celal bayarı yazdığım için de .

Her şeyi baştan silip tekrar yaz.İçin rahat olsun.

yarın bir okula gidip yaptıracağım.inşallah bir sorun olmaz.hatta şimdi tarla gibi olan dağın başında olan celal bayar üniversitesini kabullendim bile.ne var yani bahçesinde koyunlar melesin atlar çiftlessin .yeter ki ben kazanayım.vaz geçtim celal bayar olsun listede yeter ki bi yamukluk çıkmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krm92

hayır atıyorum 5.terciihini ilk sıraya almak istiyosun 5.tercihinin sırasını değştirip 1 yapacaksın.1.tercihin 2 ye kayacak.5.tercihin 1.tercih olucak bu şekilde...

bilinmeyen bir hata gerçekleşti.inşallah bir yamukluk olmaz.hiç de şaşırmam açıkta kalacağıma hatta tercih yapmadınız siz denceğine şimdi.ne zaman şansım yerinde oldu ki.allah belamı versin,üniversite sınavına girdiğim için de celal bayarı yazdığım için de .

Her şeyi baştan silip tekrar yaz.İçin rahat olsun.

yarın bir okula gidip yaptıracağım.inşallah bir sorun olmaz.hatta şimdi tarla gibi olan dağın başında olan celal bayar üniversitesini kabullendim bile.ne var yani bahçesinde koyunlar melesin atlar çiftlessin .yeter ki ben kazanayım.vaz geçtim celal bayar olsun listede yeter ki bi yamukluk çıkmasın.

Kendin gir ya.Korkulacak bir şey yok,çok basit.

• Beyler yau bi sakin olalım sabahtan beri bakıyorum bu başlığa bune yau herkes bi gergin olmuş. Evet stresli bi konu olabilir ama kendinizi de düşünün.

Yanlış yada tereddüttüğüde kalanlar varsa tercih konusunda, evden değil gitsinler okuldan düzelttirsinler.. Şimdi siz yapmaya kalkışırsınız o iş yüzünüze gözünüze bulaşır. İyisimi başkasına gidin yaptırın yau.. Ben bu gün valla gittim dershane 1 saat kafa yorduk ardından da gittim son dk bile olsa tercihlerimi yaptırıp geldim. Ucunda ölüm yok. Daha yarın var. Sıkıntısı olanlar nerde tercih başvurusu yaptıysa o okula gitsinler ve düzelttirsinler. Olmadı evden yaptık o zaman gene işte tavsiyem okula gidin yani.. Adamlar işi biliyor. Ben bu gün son anda hata yapıyordum , görevli beni uyardı sağolsun öyle yani..

Ardından kimse ortada kalmayacak inşallah.. Yani benim bu seneki tercihlerden umutluyum arkadaşlar çok az sayıda kişi kalır dışarda ama 2. ek yerleştirme durun bakalım bi , elbette herkes 1.yerleştirmede kazanmak istiyorum ki bende dahil.. Bakalım ve hepimiz için hayırlısı olsun ama panik yapmayın bu bizleri hata yapmaya zorlar.

• TM1 SIRALAMAM 125.000
    TM2 SIRALAMAM 144.000

SELÇUK SINIF ÖĞRETMENLİĞİ (İ.Ö)= 87.900
    SELÇUK ULUSLARARASI (İ.Ö)= 174.000
    SELÇUK KAMU YÖMETİMİ (İ.Ö)= 230.000
    SELÇUK İŞLETME (İ.Ö)= 238.000
    SELÇUK İKTİSAT (İ.Ö)= 270.000

BEYLER SİZCE HANGİSİ GELİR...
  • mf4 sıralama 25.850

Tercihler
    1Osmangazi üni. Elktrk elktronik müh. (ing) 24800
    2 Yıldız Teknik üni. Makine müh. 23300
    3Yıldız teknik üni elktrk müh. 27400
    4 Ege üni. 27300

2009 sıralamaları yanda yazılanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Beyler yau bi sakin olalım sabahtan beri bakıyorum bu başlığa bune yau herkes bi gergin olmuş. Evet stresli bi konu olabilir ama kendinizi de düşünün.

Yanlış yada tereddüttüğüde kalanlar varsa tercih konusunda, evden değil gitsinler okuldan düzelttirsinler.. Şimdi siz yapmaya kalkışırsınız o iş yüzünüze gözünüze bulaşır. İyisimi başkasına gidin yaptırın yau.. Ben bu gün valla gittim dershane 1 saat kafa yorduk ardından da gittim son dk bile olsa tercihlerimi yaptırıp geldim. Ucunda ölüm yok. Daha yarın var. Sıkıntısı olanlar nerde tercih başvurusu yaptıysa o okula gitsinler ve düzelttirsinler. Olmadı evden yaptık o zaman gene işte tavsiyem okula gidin yani.. Adamlar işi biliyor. Ben bu gün son anda hata yapıyordum , görevli beni uyardı sağolsun öyle yani..

Ardından kimse ortada kalmayacak inşallah.. Yani benim bu seneki tercihlerden umutluyum arkadaşlar çok az sayıda kişi kalır dışarda ama 2. ek yerleştirme durun bakalım bi , elbette herkes 1.yerleştirmede kazanmak istiyorum ki bende dahil.. Bakalım ve hepimiz için hayırlısı olsun ama panik yapmayın bu bizleri hata yapmaya zorlar.

kaydımı yaptırdığım yer 47 km ötede.

• mf3 sıralamam 13 bin

1 atatürk
    2 gazi osman paşa
    3 fırat
    4 cumhuriyet
    5 harran
    6 giresun
    7 yüzüncü yıl tıp fakülteleri

gözüm yükseklerde değil

sizce hangisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunesbagdunes -- 4 Ağustos 2010; 20:55:59 >
  • quote:

quote:

Beyler yau bi sakin olalım sabahtan beri bakıyorum bu başlığa bune yau herkes bi gergin olmuş. Evet stresli bi konu olabilir ama kendinizi de düşünün.

Sorun değil başka bir okuldan da yapabilirsin. Ama panik yapma dostum sakin ol.. Nereyi niye ve hangi sebeple yazıcağını da düşün. Umarım senin için hayırlısı olsun.

• @Cour4ge
    1. tercihin olan ESOGÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği gelir bence.

@savageness
    %100 olasılık veremeyeceğim; çünkü 3000 civarı gerilemeleri lazım. Ancak Van 100. Yıl, Giresun, Harran veya Fırat tıp fakülteleri gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Ağustos 2010; 21:03:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Sorun değil başka bir okuldan da yapabilirsin. Ama panik yapma dostum sakin ol.. Nereyi niye ve hangi sebeple yazıcağını da düşün. Umarım senin için hayırlısı olsun.

bilmiyorum ancak bu sıralar çok üzerime üzerime geldiler.ya şimdi gideceğim okulun kapısına kamp yapacağım yada sonunda sinirden önüme kim çıkarsa tek tek vuracağım.bir onlar kaldı yani.

• sözel yok bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (dark) -- 4 Ağustos 2010; 23:11:59 >
  • quote:

@Cour4ge
    1. tercihin olan ESOGÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği gelir bence.

@savageness
    %100 olasılık veremeyeceğim; çünkü 3000 civarı gerilemeleri lazım. Ancak Van 100. Yıl, Giresun, Harran veya Fırat tıp fakülteleri gelebilir.

yüzde yüz tabi veremeyiz.farkındayım herşeyin.ben gelmicekmiş gibi hazırlığımı yapıyorum.gelirse zaten çok iyi olur
  • arkadaşlar hem mesajım bulunsun hemde sorumu sorayım
    sonuçlar 20 ağustosta mı açıklanıyor
    açıklandığı gibi başvurmaya mı gidiyoruz
    tercihler net üzerinden değiştiriliyor mu?
  • Tercih döneminin sonuna yaklaşmamızla beraber umutlarım iyice sönmeye başladı. Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği(İÖ) de tutmayacak gibi geliyor. Osmangazi ya da Kocaeli olacak sanırım. Şimdi aklımdaki tek soru bu iki üniversitede Makine okumak iş anlamında beni bir yere getirir mi? Elektrik bölümünü, Makine'nin önüne çekmek gibi bir düşünce oluştu bu yüzden kafamda. YTÜ'nün altında kalırsam varımı yoğumu ortaya koyarak ÇAP olayına girmeyi düşünüyorum zaten. Sizce yapmam gereken nedir? (Tercih listem 2. sayfada bulunmaktadır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

arkadaşlar hem mesajım bulunsun hemde sorumu sorayım
    sonuçlar 20 ağustosta mı açıklanıyor
    açıklandığı gibi başvurmaya mı gidiyoruz
    tercihler net üzerinden değiştiriliyor mu?

Tercih dönemi bitene kadar tercihleri değiştirme hakkın var.

Sonuçlar ağustosun ortasında açıklanır. 20 Ağustos olduğu söyleniyor hep ama.

"Başvurmak" dediğin üniversiteye kaydolmak mı? Kredi, burs ve yurt başvuruları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Benim de ygs1 puanım 326 (ek puanla) sıralamam 13bin7 diploma notum 81.
    Böte, mühendislikleri falan fantazi olsun diye yazdım yazmış olmak için. Diğerlerinden en çok istediğim şu İzmir Üniversitesi tam burslu veya %50 burslu bölümleri. '09 mezunu ve düz meslek lisesi çıkışlı olduğum için ege, 9 eylül de gelmez gibi geliyor. Bir şekilde de İzmir'de kalmam gerekiyor babam ve annem burada yalnız kamamalı babam rahatsız yalnız bırakamam onları.
    İzmir Üniversitesi'nin de taban puanları belli değil daha o yüzden çok tereddütteyim ve stresliyim. Gerçi Yaşar'ın %50 burslu bölümü 5 kişi almış ve '08 mezunu almış en son yani orasının gelme olasılığı %90'dı. İzmir ise 10 kişi alıyor %50 bursla daha yüksek ihtimal diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
    Her neyse yorum yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Yok mu içimi rahatlatacak bir zat-ı muhterem ?

• quote:

quote:

Benim de ygs1 puanım 326 (ek puanla) sıralamam 13bin7 diploma notum 81.
    Böte, mühendislikleri falan fantazi olsun diye yazdım yazmış olmak için. Diğerlerinden en çok istediğim şu İzmir Üniversitesi tam burslu veya %50 burslu bölümleri. '09 mezunu ve düz meslek lisesi çıkışlı olduğum için ege, 9 eylül de gelmez gibi geliyor. Bir şekilde de İzmir'de kalmam gerekiyor babam ve annem burada yalnız kamamalı babam rahatsız yalnız bırakamam onları.
    İzmir Üniversitesi'nin de taban puanları belli değil daha o yüzden çok tereddütteyim ve stresliyim. Gerçi Yaşar'ın %50 burslu bölümü 5 kişi almış ve '08 mezunu almış en son yani orasının gelme olasılığı %90'dı. İzmir ise 10 kişi alıyor %50 bursla daha yüksek ihtimal diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
    Her neyse yorum yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Yok mu içimi rahatlatacak bir zat-ı muhterem ?

ELAZIĞDASIN YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ
    YALNIZ EK PUANLI GİRECEKSİN SANIRIM YGS1 326 ÇOK DÜŞÜK GİBİ GELDİ AMA BURASI MESLEK LİSELERİ ARASINDA KAPATCAĞI İÇİN BURASI GELİR KİMSE YAZMAZ SANIRIM ELAZIĞI AMA ELAZIĞ İYİ ŞEHİRDİR.ŞEHİR MUHAFAZAKAR VE SAKİN Bİ YERDİR.DOĞU DİYE ÖNYARGILI DAVRANILABİLİR AMA EMİN OL AMAN AMAN PİŞMANLIK OLMAZ ALIŞIRSIN ZAMANLA

•  Puan Ve Tercih Sonuçlarını Bekleme(Sonuçlar Bekleniyor!)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.