Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.722
Cevap
581
Favori
1.403.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitti gidiyorda world puanlarınızı kullanabilirsiniz.
    Kartınızdaki puan miktarından daha düşük tutardaki bir ürünü sepete ekleyip, kart bilgilerinizi girdiğinizde hemen altta xxx kadar puanınız var kullanın şeklinde bildirim geliyor.

Fakat sepet tutarınız, puan tutarınızdan çok ise puan kullanamıyorsunuz.
    100 liralık ürün aldığınızda, kartınızda 50 lira varsa malesef puan kullanım ekranı çıkmıyor.

Normalde x tutarını puan olarak, kalan y tutarını karttan kullan gibi bir seçenek olması lazım ama sanırım siteler beceremiyor bu durumu.

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan)

• axess bonus paraf vakıfbank word maksimum puanlarınız %10 indirim ile alınır
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde deneyeceğim. 40 tl word puan var. Acaba bunların süresi varmı? Süresi yoksa kullanmak için acele etmeyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

gitti gidiyorda world puanlarınızı kullanabilirsiniz.
    Kartınızdaki puan miktarından daha düşük tutardaki bir ürünü sepete ekleyip, kart bilgilerinizi girdiğinizde hemen altta xxx kadar puanınız var kullanın şeklinde bildirim geliyor.

Fakat sepet tutarınız, puan tutarınızdan çok ise puan kullanamıyorsunuz.
    100 liralık ürün aldığınızda, kartınızda 50 lira varsa malesef puan kullanım ekranı çıkmıyor.

Normalde x tutarını puan olarak, kalan y tutarını karttan kullan gibi bir seçenek olması lazım ama sanırım siteler beceremiyor bu durumu.

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan)

hallettim, mesaj düzenlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrlight -- 7 Ocak 2018; 1:17:49 >

• world puan shell yada opette geçiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekoc53

Şuanda iş bankası maximum karttaki puanları kullanabileceğim bir online web sitesi yokmudur arkadaşlar

Online olarak kullanmak zorundayım kart yurtdışında belli bir süre sonra silecek puanları

Yemeksepeti online siparişlerde kullanabilirsin. Cüzdana bakiye yükleyip ileri tarihlerde de verebilirsin siparişleri.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auslaender -- 10 Ocak 2018; 7:55:6 >
  • Watsons veya gratiste world puanları kullanabiliyor muyuz? 11 tl puanım var. Kullanılıyorsa bir deodorant alayım.

• Şok marketlerde yapıkredi world puan kullanılabiliyor. Bilginize.

Diğer world kart kullanan bankaların world puanları kullanılıyor mu? emin değilim?
  • hsbc advantage da 60 tl puanım olmus... kullanacagım yer bulamadım arkadaslar...hangi sitede kullanabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

hsbc advantage da 60 tl puanım olmus... kullanacagım yer bulamadım arkadaslar...hangi sitede kullanabilirim...

Siteyi bilmem ama finansbank poslarında puan kullanılıyordu gibi bir şey hatırlıyorum hocam.
  • Yapıkredi worldpuanlarımı online kullanabileceğim hiçbir yer bulamadım 100 lira var 2 gün içerisinde silinecek. Kart yanımda olmadığı için marketlerden de kullanamıyorum.

• Gittigidiyor World puan kullanımı devre dışı mı kalmış nedir?

Kullanamıyorum.

• Çok acil puanlar bugün siliniyor. Hangi sitelerde paraf puanları kullana bilirim. N11 en çok puan tutarı kadar alış yaptırıyor işime gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Gittigidiyor World puan kullanımı devre dışı mı kalmış nedir?

Kullanamıyorum.

Sepete attığınız ürün World puanınızdan aşağı olması lazım. Diyelim ürün 15 tl World puanınız ise 50 tl o ürünü alırken World puan kullanabilirsiniz.
  • faldov kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama yine de olmuyordu hocam. Hatta iki farklı ürün de olsa kabul etmiyormuş.

Bugün son gündü, bilgisayardan denedim oldu.

• Axess puan çıkmıyor gittigidiyor da, aynı sorunu yaşayan var mı olmadı ne yaptıysam

• Maximum puan kullanabılen guncel sıte lıstesı varmı ? yada bıldıklerınız ? Markafonı ve sanalmarket vamrıs ama markafonı oldu zaten :S
  • 60 tl advantage puanım var..elimde patlayacak yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

Axess puan çıkmıyor gittigidiyor da, aynı sorunu yaşayan var mı olmadı ne yaptıysam

Mobilde ben de puan kullanamadım. Siz pc de mi denediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

Axess puan çıkmıyor gittigidiyor da, aynı sorunu yaşayan var mı olmadı ne yaptıysam

Mobilde ben de puan kullanamadım. Siz pc de mi denediniz?

evet axessten puan gorunmuyor...bonus gorunuyor ama...sanırım axess ısı bıttı gg de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.