Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.722
Cevap
581
Favori
1.403.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanda

finansbank 50 lira parapuan verdi baktım internette n11 de geçerli gel gör ki kullanamıyorum sırf puan oluyormuş üstüne para çekemiyor muşum ne kadar saçma

50 tlpuanın tamamını N11 markettten gıda,temizlik malzemesi vb. market ürünlerinde kullanabiliyorsunuz.
    Hattta geçen gün tüm puanla alım yapmıştım.
    Syg.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Cepteteb Bonus kartın puanlarını, Garanti Bonus kartın puanlarının kullanılabildiği her yerde kullanabiliyor muyuz?
    Teşekkürler...
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    N11, Hepsiburada, Gittigidiyor'da denedim hiçbirinde kullanılamıyor.
  • Bilgi için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, geçenlerde Migros'da puan kullanmak istedim. Kasa görevlisi, artık puanlarınızı banka bizminle paylaşmıyor dedi. Siz kaç puanınız olduğunu söyleyin düşelim dedi. Böyle düşebildim. Yıllar önce neredeyse her markette şu kadar puanınız var düşelim mi denirdi. Bankalar unutturmaya çalışıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaT35

Arkadaşlar merhaba,
    Cepteteb Bonus kartın puanlarını, Garanti Bonus kartın puanlarının kullanılabildiği her yerde kullanabiliyor muyuz?
    Teşekkürler...

garanti bonus bu sistemi oturtabilen en iyi bankadır. tüm bankaların bonus kartları tüm bonus poslarında geçerli hem online olsun hem fiziksel pos olsun farketmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

N11, Hepsiburada, Gittigidiyor'da denedim hiçbirinde kullanılamıyor.

yapıkredi world puanlar neredeyse online kullanılmıyor o zaman.. neredeyse her siteyi denedim yok sanal markette bile harcayamadım
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Sanalmarkette geçen hafta kullanılıyordu oradan da mı kalkmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Sanalmarkette geçen hafta kullanılıyordu oradan da mı kalkmış ?

Mobil olarak kullanamadim masaüstü sürümün de oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

gittigidiyorda world puan kullanılmıyor mu ?

WorldPuan ile nasıl ödeme yapılır?
    Worldcard özellikli banka/kredi kartlarınızla satın aldığınız ürünlerin ödemesini yapabilirsiniz. Kartınızdaki WorldPuan'ları kullanabilmeniz için sepetinizde sadece bir ürün olmalı ve kartınızdaki WorldPuan tutarı ürün bedeline eşit ya da ürün bedelinden fazla olmalıdır.

Ödeme ekranında kart bilgilerinizi girdikten sonra, kartınızda yeterli Worldpuan varsa "Ödememi WorldPuan ile yapmak istiyorum" seçeneği aktif hale gecektir. Bu seçenek üzerinden WorldPuan'larınızı kullanarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

quote:

gittigidiyorda world puan kullanılmıyor mu ?

WorldPuan ile nasıl ödeme yapılır?
    Worldcard özellikli banka/kredi kartlarınızla satın aldığınız ürünlerin ödemesini yapabilirsiniz. Kartınızdaki WorldPuan'ları kullanabilmeniz için sepetinizde sadece bir ürün olmalı ve kartınızdaki WorldPuan tutarı ürün bedeline eşit ya da ürün bedelinden fazla olmalıdır.

Ödeme ekranında kart bilgilerinizi girdikten sonra, kartınızda yeterli Worldpuan varsa "Ödememi WorldPuan ile yapmak istiyorum" seçeneği aktif hale gecektir. Bu seçenek üzerinden WorldPuan'larınızı kullanarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

tamam hocam oldu dediğiniz gibi olması lazımmış
    yardim.gittigidiyor.com
    Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri
    https://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/odeme-secenekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 5 Aralık 2017; 2:21:7 >

• Teb bonus kartimdaki bonuslari hepsiburada da kullanabilirmiyim? Ona göre hepsini turna ya aticam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaT35

Arkadaşlar merhaba,
    Teşekkürler...

garanti bonus bu sistemi oturtabilen en iyi bankadır. tüm bankaların bonus kartları tüm bonus poslarında geçerli hem online olsun hem fiziksel pos olsun farketmiyor

teşekkürler hocam..
  • endmov3 kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor hocam. Morhipoda kullanma şansınız da var.

• ing pegasus karttaki puanlar nerede kullanılır acaba? Garanti geçen her yerde kullanabilir miyiz?
    Boyner internette kullanamadım.
  • Hsbc nakit puanlar online nerede kullanılır acaba ?
  • Şuanda iş bankası maximum karttaki puanları kullanabileceğim bir online web sitesi yokmudur arkadaşlar

Online olarak kullanmak zorundayım kart yurtdışında belli bir süre sonra silecek puanları

• emrekoc53 E kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda koçtaş ve markafoni görünüyor. maksimum hangi benzincide geçer bilen var mı?
  • emrekoc53 E kullanıcısına yanıt
    Turna.com uçak bileti sitesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.