Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aroretiel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.368
Cevap
153
Favori
573.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş
  • suan turktelekomda olup 26 martta bitecek benimki 40gb + sosyal medya sinirsiz 366 ile basladi suan 400tl yaklasiyor. Gelen teklifler suan iyi degil pttcell e gececegim sure bitiminde. Turktelekom altyapisini kullaniyor gerci ama 5g ye gecimde sikinti olmasinda birde.

genel olarak gb kullanmiyorum o yuzden bunda 10 gb tatifeye gecip + olarak sosyal medya sinirsizi satin alarak surekli devam edecegim

birde selfy diye de gecsem 5+5 gb li paket 10 gb yapiyor 270tl fakat bunda sosyal medya 85/100tl civarlarinda . Pttcellde de 10gb 210 olup sosyal medya 180tl lerde .

pttcell de fatura odeme %10 kampanyalari kullanilamiyor turkcell/turktelekom/vodafone var fatura odemeye %10 olarak. Bu yuzden turk telekom selfy %10 dusmus halide hesaplayarak dusundugumde pttcell cok az farkla hesapli hale geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 20 Ocak 2026; 20:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    tt nasıl çekiyorsa pttde aynı çeker bulunduğunuz bölgede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dun yazmistim ve gecesi zam gelmis. Bu durumda turk telekom daha mantikli hale geldi. Daha 2 ay im var ben bunlara son 5 gun bakip hesap yapsam daha mantikli olacak ulke ne hale geldi haftali zam geliyor neredeyse yazik…

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • üstteki arkadaşın dediği gibi zam gelmiş. ben 2 gün önce geçiş yaptım hattım yarın sabah açılacak şimdi benim fiyatım eski fiyattan mı yeni fiyattan mı olacak. yeni fiyat 680 tl (sosyal medya sınırsız değil), eski fiyat 520 tl (sosyal medya sınırsız).

• Pttcell in kalbi bu konuda atiyor miillet gecmeden bu foruma uye bile degilse bakip fikir aliyor o yuzden burayada yazayim. Turk telekomla fiyati ayni gibi yapti fakat neden bunu tercih etmemelisiniz onu diyecem.

3 buyuk operator firmaninda fatura odemede kart kuruluslarinin %10 iade cashback veriyor eee ortalama 500tl olsa bu 50tl daha dusuk odemek demek o 3 firmayi secerseniz. Pttcell secerseniz bundan yararlanamayip zarar etmis fazla odemis oluyorsunuz bunuda gozonune alin. Bu sartlarda gecmek mantiksiz hale geliyor

onceki verdigim mantikli tarifenin gunun aksami zam geliyorsa tesaduf veya degil farketmez. Bunu diger firmalari secerseniz %10 cashback alma fikrinide yazip bu ise comak sokmasinida bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 22 Ocak 2026; 20:19:0 >
  • Pttcell faturaları tt seçilip ödenmiyor mu

Dedemin hat pttcell bankaya otomatik talimat verdik verirken tt mobil iletişim hizmetleri (Turk Telekom) olarak seçtik sıkıntı olmadı aylardır ödeniyor. Daha önce manuel ödemek için de tt mobili seçiyordum ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 29 Ocak 2026; 4:20:26 >
  • taahhüt yenileyen veya teklif alan varmı 38 gb 2000 dk 313+tkü uygulama teklifi var son 70 gün annemin hattı için daha iyi teklif çıkarmı taahhüt bitimine doğru birde 43 gb 1000 dk 372 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 30 Ocak 2026; 0:17:26 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

teklif çok iyiymiş. benim mayıs sonu taahhüt bitiyor. şuan ki en düşük teklif 515 TL. 45 GB 2000 dak.

1 ay önce aynı paket 350 TL + TKÜ idi. keşke o zaman kabul etseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 30 Ocak 2026; 9:38:17 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

benim şuan ki paket 40 GB TKÜ dahil 355 TL. benim de takriben 110 gün civarı kaldı.

bana bu kadar GB lazım değil, düşük internet ve düşük teklif yapın diyorum internet düşerse fiyat artıyor diyorlar.

3 yıldır PTTCEL kullanıyorum. sim bloke işleri ile uğraşmamak için teklifleri hep kabul ettim. BU sefer kabul etmem.

cep telefonuna ödeyeceğim maksimum fatura 400 TL olur. bana 20 GB pakette yeter.

başka firmaya taşımaya yaparım.

aralık ayında ki teklifi kabul etmediğime pişman oldum.

Dediğiniz gibi son ana kadar beklerim. süre dolduğunda nerede uygun paket bulursam oraya geçerim.

• Merhaba 2 hafta sonra Turkcell kontratım bitiyor. 60 GB 650 lira ödüyorum. Pttcell resimdeki tarife iyi geldi fakat açıklamasında sınırsız sosyal medya ile ilgili bir şey yazmıyor sadece kapağında sınırsız sosyal medya yazıyor. Bu pakette sınırsız sosyal medya var mı? Yoksa BİMcell 20 GB 310 liralık pakete geçicem

PTTCELL [Ana Konu]

50gb+1000dk+SMS: 313₺+telsiz
    Çekim gücü yok diye reddettim ama iyi mi kötü mü ettim bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.