< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 5 Şubat 2026; 16:36:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
iyi fiyat. buna benzer bir teklif gelse, bende kabul ederim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 5 Şubat 2026; 16:36:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
evet öyle, geçen yıl taahhüt bitiminde gelen teklif uygundu. bu yılda uygun teklif gelsin diye bekliyorum, gelmezse hattımı taşırım. |
|
Beni de aradilar. Sizin ekran goruntunuzdekini istedim hanfendiden. Boyle bir sey yok, bu fiyatlar yeni gelene veriliyordur, sizin ikinci yiliniz oldugu icin size verilmez vs dedi. Dedim o zaman ben de operator degisirim. Ama sizin aradiginiz fiyatlar Nisanda taahhutunuz bitince olmayacak dedi. Nasil olmayacak, gayet de operator degisince bir cok operatorde guzel kampanyalar oluyor dedim. Kendi musterinize ayni tarifeyi farkli fiyattan veriyorsunuz yazik dedim ve kapattim suratina. Bu musteri temsilcilerinin sistemde beni flagleyip kotu kampanyalar gormemi saglayacagi bir yetkisi var mi yoksa sadece arama yapip, musteri bu kampanyayi yeterli bulmadi seklinde not mu alabiliyor? Ayrica, size sunulan bu teklifi ben onlari arayarak vs bulabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 10 Şubat 2026; 15:40:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
360tl kusurat 25 gb ve ilk uc ay 10gb lutuf ediyoruz diyor. Ben temsilcisi hic begenmedim zaten. Dikkafalinin teki. Bana piyasayi ogretiyor aklinca. Call center musvedde kagidina bak sen. Bulamazmisim bu fiyatlari da bilmem ne. Insan musteri memnuniyeti icin gostermelik yuzde beş falan daha indirim teklif eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 6 Mart 2026; 10:54:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|