Şimdi Ara

PTT, Paypal benzeri yerli ödeme sistemini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PTT, Paypal benzeri yerli ödeme sistemini duyurdu

    Antalya’da düzenlenen Uluslararası E-ticaret Konferansı’nda açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT’nin Paypal benzeri bir sistem geliştirdiğini duyurdu.

     

    PTT bünyesinde kurulacak ödeme sistemi için ilgili kurumlarla Ortak Ödeme Platformu niyet mektubu imzalandı. Konuyla ilgili olarak Ahmet Arslan, “Yerli ve milli elektronik ödeme sistemimizle ülkemizin ticaret hacmini de arttıracağız. Ayrıca bütün tahsilatların tek bir tahsilat merkezi üzerinden yapılmasına yönelik altyapı çalışması yapıyoruz” dedi.

     

     

    PTT, Paypal benzeri yerli ödeme sistemini duyurdu

     

    Ödeme sisteminin ne zaman hayata geçirileceği ile ilgili bilgi verilmedi. Gelecek yıl içerisinde kullanıma sunulacağını tahmin ediyoruz.

     
    PTT’nin e-ticarete yönelik tek atılımı ödeme sistemi olmayacak. Firma gelecek yıl drone ile kargo teslimatına başlayacak. Yakın zamanda da Türk satıcıları ile uluslararası müşterileri birleştirecek olan Turkishsouq projesini hayata geçirecek. Turkishsouq ile Manisa’daki bir mobilya üreticisi kargo, gümrük ve yabancı dil ile uğraşmadan ürünlerini yurt dışına satabilecek.
     







  • Yahu istediğiniz kadar çıkartın şunları bir işimize yaramıyor... Yabancı alışveriş siteleri, yurt dışındaki insanlar PAYPAL kullanıyor ve onunla para alışverişi yapmak istiyorlar o yüzden bunun gibi ödeme yöntemleri işimize YARAMIYOR.

  • drone ile kargo gönderimi baya değişik geldi.ptt çalışanın bile itiraf ettiği "kutuları dallıyorlar" kısmını nasıl halledecekler acaba.

  • Ptt önce kargoları teslim etmeyi başarsın sonra düşünür yerli ödeme yöntemini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünsene yurt dışındaki bir adamdan para talep edeceksin, adama diyeceksin ki, ya bizim bir ödeme sistemi var adı ptt bir zahmet oraya üye ol bana para gönder, adam der ki hadi lan oradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet duyurmuş saçma sapan konu açmayın ya adam gibi ne bir açıklama var ne bir şey var. Hobo hoobobobo hobohoohobo bi gidin ya...
  • Paypalın neden engellendiği belli oluyor böylece. Bu ve bunlar gibileri yapmışlardır

  • Biri bu gerzeklere uluslar arası ticarette kullanılabilecek bir ödeme sistemi lazım olduğunu söylesin.



    ULUSLAR ARASI



    ULUSLAR



    ULUS



    ULU



    UL



    UUUUUUUU BABY YOU ARE HOT LİKE HELL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sliskelion

    Yahu istediğiniz kadar çıkartın şunları bir işimize yaramıyor... Yabancı alışveriş siteleri, yurt dışındaki insanlar PAYPAL kullanıyor ve onunla para alışverişi yapmak istiyorlar o yüzden bunun gibi ödeme yöntemleri işimize YARAMIYOR.

    Az sabır kardeşim her şeyi bir anda beklemeyin bak şimdi bugün Türkiye'de 1 numara olur yarın paypalı satın alır gevurları yerle bir ederiz!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    uuuuu beybiiii! (hocam yavaş, duyan gerçek sanacak)
  • Zaten BKM express var buna ne gerek var ki? Bize uluslararsı ödeme sistemi lazım.

  • "Firma gelecek yıl drone ile kargo teslimatına başlayacak." Boşuna para vermeyin onca drone ye Türkiye'de dronu da kargoyu da çalarlar.

  • sliskelion adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum senin ne çıkardığının bi önemi yok önemli olan onu dışarıya kabul ettirmen çıkarsalar bile acaba kaç alışveriş sitesine entegre edebilecekler ki neyse takılsınlar bu arada ben paypaldan memnundum her siteye ayrı ayrı kart bilgisi vermektense tek elden her siteden kullanıyordum

  • Guldum harbiden :D .

    Paypal yerine mi gececek ... Kimi kandiriyorlar gene ;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Ptt önce kargoları teslim etmeyi başarsın sonra düşünür yerli ödeme yöntemini.

    başkan şu lgbt troll projesinden vazgeç artık ya. biz seni ölücülüğünle sevdik. lgbt işini de başkasına bırak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 21 Kasım 2017; 17:56:15 >
  • bkmexpress 10 numara bir sistem bu varken başka bir milli çıkartmaya gerek yok ki hem bkm bu işi iyi yapıyor ptt nin her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını bilmeyen yok. Her şey olsun onuda yapayım bunuda yapayım diyor hem yapamıyor hem de çalışanları yapmak istemiyor :) bu sebeple zaten ptt yi ptt yapan kamuya sırtını dayaması bu sebepten bazı şeyler ona kalabiliyor kamu kurumlarının kargo olarak ptt kargoyu seçmek durumunda kalınması ya da plakadan araç muayene bilgilerinin edinilmesi için ptt nin uygulama çıkartacak olması (onada kıl oldum millet bu 1 senede km den kilitledi)

  • Yerli sistem istemiyorum ben arkadaş Paypal istiyorum Paypal. Senelerdir el yapımı ürünlerini yurt dışına satamıyorum bunlar yüzünden, Türkiye’de zaten kıymeti bilinmiyor yaptıklarımın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    drone ile kargo gönderimi baya değişik geldi.ptt çalışanın bile itiraf ettiği "kutuları dallıyorlar" kısmını nasıl halledecekler acaba.

    "kutuları dallıyorlar" ne demek hocam. Cidden İlginç geldi.
  • bu işlerin devlet eliyle olma zamanları geçti. beyinlerin önünü açın engel olmayın ama beyinde kalmadı vatandaşta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CARNIVALE

    düşünsene yurt dışındaki bir adamdan para talep edeceksin, adama diyeceksin ki, ya bizim bir ödeme sistemi var adı ptt bir zahmet oraya üye ol bana para gönder, adam der ki hadi lan oradan

    Bu ne acele? Sistemi kendi ülkende kur, kullan, geliştir, yaygınlaştır, sonra yurt dışına açılırsın. Bu kafa ile devam ettiğin sürece paypalın eline daha çoook bakarsın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.