|
Bildirim
PTT diyor ki;
"A aaa, gizli saklı ne konuşuyorsunuz siz Whatsapp'ta, gelin şurada konuşun da bizde bilelim" Eskiden SMS atardınız, istediğimizde biz her şeyi okurduk, şimdi Whatsapp falan kullanıyorsunuz olmuyor böyle. |
Başbakan neden Casper, Vestel yerine iPhone X kullanıyor?
|
Türkler yapmasa, şöyle uygulamamız yok derler, yapsa altında bişeyler ararlar :)
|
Gerçekten bunun "Bir yerden başlayalım uygulama geliştiren mühendislerimiz olsun" düşüncesiyle yapıldığını sanıyorsanız ohooooooo... Ne anlatsak boş ya da bu ülkede olanlardan zerre haberiniz yok ya da Türkiye'de yaşamıyorsunuz
|
Sonra vay efendim niye birşey uretmiyoruz. Araba yaparlar oouuuuu eğitim uçağı yaparlar oouuuuu roket yaparlar oouuuuu telefonun açma kapama tuşu nerede desem bilmeyecek anlamayacak adamlar hemen nasıl çamur atılır modunda. İlk çıkan ios yada Android sürümünu hatırlıyor musun ?? Yada ilk çıkan WhatsApp sürümünü bir kullan dene bak zamanla gelişmiyorsa eğer gerekeni söyle.
|
Söyle 2 çay da beraber içelim
Şifrelendiği için Whatsapp yazışmalarına ve epostalara erişemiyorlar. Operatör üzerinden üzerinden yapılan sesli aramaları ise evet dinleyebilirler. (Sesli aramaları Whatsapp vb uygulamalar üzerinden yaparsan onuda dinleyemezler.) Senin dediğin gibi olsaydı, yani devletimiz Whatsapp içeriğine ve maillere erişebiliyor olsaydı, yerli mesajlaşma uygulaması (PTT) oluşturmalarına gerek kalmazdı değil mi? (Yine senin dediğin gibi olsaydı o zaman da bizim PTT içeriğine ABD vd. devletler erişirdi, hani nerede kaldı bilgi güvenliğinin korunması) Amerikalıları, Korelileri vd. senin benim yazışmalarım ilgilendirmiyor, ha eğer Başbakan, vekil falan olursun o zaman ilgilerini çekebilir. Yerli yazılım, yerli mesajlaşma uygulamaları, server'ların ülke içinde olmasını istemek tamamen erişemedikleri veriye erişebilmek adına. Senin cümlenle bitirmek istiyorum.. "zekaya bak çay demle" |
Hükümet uygulamaya kalmadan binbir çeşit yöntem ile parti gözetmeksizin muhalif olan herkesi fişliyor.Isterseniz örnek haber bile atabilirim.Böyle bir uygulamanin hükümet destekli oldugu icin(burda iktidar gözetmiyorum iki gün sonra chpde iktidar olsa fişlemek icin kullanabilir.)güvenilir gözükmüyor.
|
Sizin Erdoğan aşkınız da sizi insan düşmanı yapmış. Varolan tüm haksızlığı, hukuksuzluğu siyasal islam adına görmezden geliyorsunuz. Dışarıdan bakmanıza gerek yok, keşke kendi içinize bakabilseniz.
Konuyla alakalı olarak da, "gözetleme - dinleme yapmayan" kısmından sonrasını okumadım. Çünkü aklım var ve bu bir yalan. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 5 Şubat 2018; 18:23:37 > |
|
|
|