Şimdi Ara

PTT Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilenler vardır mutlaka ama çevremde çok duyan olmayınca bir de forumda paylaşayım dedim. Çoğu kitap tedarikçisi firmadan daha uyguna geliyor bu siteden alacağınız kitaplar. Farklı kategorilerde binlerce kitap mevcut. Kargo sadece 2 TL ve 25 TL üzeri alışverişte kargo ücreti ödemiyorsunuz.

http://www.pttkitap.com/

• Hocam, PTT'nin o kampanyasından haberim var;ama daha önce o siteden hiç kitap almadığım için o sitenin kitap ambalajı nasıl oluyor o konuda bilgim yok, sizin daha önce bu site ile alış - verişiniz oldu mu ?
  • Hocam PTT Kargo ile geliyor kitaplar kargo poşetine sarılı halde geldi bana.
  • Çok çok iyi tam da bunu arıyordum tşk.
  • kitap yurdunda 20 tl üzeri kargo bedava
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • yalnız kitapların fiyatında hiç bir iyileşme yok. Üç beş kuruş ucuz olsaydı piyasaya göre :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT Posta Kutusu Kiralama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2tane almistim havali naylona sarili ptt kargo ile geldi. Saglam paketlenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu, android uygulamasından kargo ücreti 1 TL, 20 Tl üzeri kargo ücretsiz, kitap fiyatları daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesrine

Arkadaşlar bilenler vardır mutlaka ama çevremde çok duyan olmayınca bir de forumda paylaşayım dedim. Çoğu kitap tedarikçisi firmadan daha uyguna geliyor bu siteden alacağınız kitaplar. Farklı kategorilerde binlerce kitap mevcut. Kargo sadece 2 TL ve 25 TL üzeri alışverişte kargo ücreti ödemiyorsunuz.

http://www.pttkitap.com/

hocam sadece millet değil ptt çalışanlarıda bilmiyor geçen en ucuzu burada diye kitabı burdan aldık evde bulamışlar neyse gittik dedik böyle böyle kitabımız var adam şok oldu biz kitap satmıyoruz ptt burası dedi sonra internette diyince ah şu internet dedi adam baya bir makaraydı.

• zaman zaman çok iyi kampanyaları oluyor... Örneğin ilk çıktığı sıralarda taht oyunları kitabını uzun bir süre 6,99 yada 7,99 gibi bir fiyata sattılar yine çok satanlardan 4-5 kitap daha aynı fiyatlara satılmıştı. Çok sık olmasa da zaman zaman kampanyaları iyi oluyor. özellikle 10 tl lik kitap kampanyası da başarılı oluyor...
  • hb ye sepete ekleyince düşürüyorlar , geçen 2 kitap ekledim hb de, şimdi ptt ye baktım fiyatı aynı . hb de çek bulunursa daha uygun oluyor

• Bende 3.66 çıktı kargo ücreti hem sitede hemde android uygulamasında
  • bilgisayar kitaplarında fiyatlar hep piyasa fiyatları
  • Almak istediğim kitaplara baktım hepsi 20 kuruş daha pahalı
  • Taksit olayı da sanırım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.