Şimdi Ara

Ptt kargoya sakin bulasmayin kafayi yersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezalet konusu bilmemne falan degildir. İnsanlik gorevimi yapip uyariyorum sadece.sinir hastasi olmak istemiyorsaniz Ptt kargoyla calisan hic bir magazadan urun almayin cunku getirmiyorlar. Ankaradan ayin 27 sinde cikan urun 28 inde istanbul topkapi merkezlerine gelip oyle kaldi.
    Cagri merkezleri bk gibi. Arayinca topkapinin numarasini verip orayi arayin biz bilmiyoruz diyorlar. Verdikleri noyu acan tabiki yok.

Adamlar musteriymis sikayetmis bilmemneymis iplemiyor lan boyle bisey yok resmen urunu aldilar ve keyfimiz ne zaman catarsa o zaman getiririz diyorlar.

Kafayi yersin arkadas sanki asli gorevleri olan posta isini cok duzgun yapmislar gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 25 Nisan 2020; 15:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim en memnun olduğum kargo ptt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben hepsiburadadan 300 tllik bir ürün siparis ettim 1 haftadır gönderi takipte posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi yazıyor. İstanbul Arnavutköy de görünüyor. Ürün adanadan gönderilmiş. PTT Arnavutköy Kim i arıyorum . Personel ürün sistemde gelmiş olarak gözükebilir fakat torba boş çıktı diyor. Siz Adana Pim ile iletişime geçin dediler. Adana Pimi arıyorum 20 dk bekliyorum cevap veren olmuyor. Geri PTT istanbul Kim i arayıp durumu izah ettim. Yapacakları birşey olmadığını ve Adana Pim ile iletişim için 3 telefon numarası verdiler. Bu üç numarayı teker teker aradım ve hepsinde en az 15 dakika bekledim fakat öperatöre bağlanmıyor. Pttye e posta atıyorum 3 gündür cevap vermiyorlar. Pttnin genel müdürlüğünü aradım 444lü bir numaraya yönlendiriyor. Onu da arıyorum yine cevap verilmiyor. Satıcıyı Arıyorum o da cevap vermiyor. E posta atıyorum geri dönülmüyor. Sabrımı deniyorlar. Evde cevap vermelerini bekleye bekleye çıldırdım. Ne yapmam lazım illa dava açıp günlerce uğraşmam mı lazım? Hepsiburada ise kargo gelmeden veya geri gönderilmeden iade olmaz diyor. Ptt kargoyu getirmiyor ki ben geri göndereyim. Bu konu hakkında ne yapmam lazım? Acaba ürünü kaybetmiş olabilirler mi? Bu seferde tazminat ile mi uğraşacağım?

gonderitakip.ptt.gov.tr
    Doğrula - PTT Gönderi Takip
    https://gonderitakip.ptt.gov.tr/Track/Verify?q=KP02587991627

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgramYamacisi -- 25 Nisan 2020; 12:38:34 >

• Abi bu devirde memur olacan ülkenin sefasını memurlar çekiyor cefasini esnaf ve özel sektör çekiyor

• Ayni sorunu Aras kargo ile yaşıyorum. Hepsiburada'dan aldığım ürün 3 gündür varış transfer merkezine gönderiliyor diyor birşey yok ortada. Normalde 1 günde gelirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da transfer sürecinde yazıyor. Ptt sitesinde gönderi takipte ise İstanbul Arnavutköy KİM e geldi yazıyor.

Hepsiburada SS

PTT SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgramYamacisi -- 25 Nisan 2020; 8:25:42 >

• birde arastan almayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mng kargoyla ayın 10 unda çıkan sipariş ayın 22 sinde teslim edildi. Sen git şubenin önünde 2 rekat şükür namazı kıl.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Valla yusuf mng kargo içlerinde en iyisi
    Virüs sebebiyle gecikmeler normal
    Muhtemelen pc sogutucu fani gibi luzumsuz bir gerec almisindir burada hava yapıyon

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Beyin lens heralde

• Adamlar ne yapsın. Müdürleri yalakalık olsun diye her halta sokuyor kurumu. Geçen birisiyle konuştum 75 binlik mahallede de tek araba dağıtım yapıyormuş. Akşam 8 e kadar gönüllü olarak fazla mesai yapıyorum yine yetişmiyor diyor

• Yillardir PTT kargo ile gonderirim sattigim urunleri.Bazilari 2-3 binlik urunler, bir kere bile sıkıntı çıkmadı.

En azından hırsızlık olmayan devletin kargosu mis.Geç gelsin nolacak

• PTT en memnun olduğum kargo dışında en güvenilir kargo firmasıdır. 20.000 tl'lik laptop'u diğer firmalarla gönderenlerin sonunu görüyoruz. PTT devletin en azından hırsızlık korkusu falan yaşamazsın.
  • Ptt çalışanlar memur olduğu için daha güvenli, ptt bana yakın olduğu yerde abla beni aradı ben gider alırdım abla yorulmasın diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Beyin lens heralde
    He yusuf lens
    Haksiz olunca hemen hakaret

• Sen birde UPS Kargoyu gör, ptt ye kurban olursun. Şikayetvar rezalet dolu, bende müzdaribim. PTT Kargo dahil bütün kargo araçları oturduğumuz yerde günde iki sefer vızır vızır geziyorlar. Fakat UPS keyfi hareket ediyor. Dağıtıma çıkarıp geri şubeye götürüyor.
  • Kargoların performansları şubelere göre değişiklik göstermektedir. Yani şehir veya ilçe olarak. Tabi buna dönemsel yogunlukluklar da ayrı bir etkendir. Yani bazen ptt çok hızlı hizmet verirken bazen de çok yavaş olabiliyor. Fakat bildiğim birşey var. Yaşım 40. Bir çok şehirden alış veriş yaptım. Fakat sürat ve ups kadar kötüsünü görmedim. Benim için ise her zaman sorunsuz olan kargo Yurt içi kargodur.

• Tüm kargolarda zaman zaman problemler yaşıyorum. Hepsinde olan şeyler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Benim en memnun olduğum kargo ptt.
    Al benden de o kadar. Şubeden şubeye değişiyor. Bizim şubede kurye dağıtan genç çocuk işini doğru dürüst yapıyor. Kargom 2 güne geliyor. İşini severek isteyerek yapan insanlar bizleri mağdur etmez.

• Ben kargo beklerken gidip almak istiyorum fakat sisteme bilgi girilmediğinden alamıyorum. (PTT için demiyorum genel) Ve hiç biri nedense telefonu açmıyor. Hiç biri.
    Gönderirken üniversitenin anlaşması olduğu için ptt kullanıyorum burada. %50 az değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.