Şimdi Ara

PTT Kargo Takip Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından alışveriş yaptım. Kargomun en son İstanbul'a giriş yaptığını gördüm. Gümrükte takıldı mı, geliyor mu, noluyor belli değil. 4 gündür PTT'nin kargo takip bölümü çalışmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Koskoca PTT şirketisin, bakım olurda en fazla 1 gün sürer. 4 gün çok fazla bir süre ve düzeleceğede benzemiyor..

• Yeni konu açmak yerine ince bir hort yapayım. Hala çalışmıyor galiba link, PTT de kendi veya bi yakını çalışan ve biraz sevap kazanmak isteyen var mı?Almanya'dan bir alışveriş yaptım 3 günde bizim PTT ye taslim ettiler, 1 haftadır ses seda yok. DHL ye mail atacam gururuma yediremiyorum. Yasaklı bir madde değil, alışveriş sınırları içinde. Yardım lütfen...

http://gonderitakip.ptt.gov.tr/
  • Ptt kargo mu aman yarabbi gaziantepten bir ürün aldım ptt kargoya vermişler . Başka kargo bulamadınız mı dedim .Kargo antepten,ankaraya geçti,antalya ya,geldi en son alanya ya ilçeye 3 gün sonunda geldi . Eşşekle gönderselerdi ptt den daha önce gelirdi .
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.