Şimdi Ara

PTT kargo illeri karıştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve ptt kargo ile kapıda ödeme sistemini kullanarak
    elektronik eşya gönderdim. alacak kişinin adresi istanbul bahçelievler,kargoyu sorgulayım dedim
    bi baktım ANKARA yazıyor yuh artık dedim yani bukadar da olmaz. alacak kişide vazgeçti.
    olan yine bana oldu.işe bak ya istanbul nere ankara nere.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 7 Nisan 2010; 19:41:53 >

• Yuh artık ucuz felan iyi de böyle de saçmalık olmaz ki
  • Bir kere de benim Ankara Sıhhiye şubesine gelecek kargom Ankara Siteler'e gitmişti ama gittiği saat hatayı fark etmiş olacaklar kargo hareketlerinde kargo sevk edildi yazmıştı ve sonraki gün Sıhiye'den almıştım. Ama bu hata bayağı bayağı büyük bir hata olmuş.
  • problem sende olmasın sakın pttde calısıyorum seningibi soyleyip te sonra adres satırında bambaska şeyler cok goruyoruz, sonrada gozumuzun icine bakıp duruyorlar
  • 2 gün önce 2 ayrı kutu eşyam kargoya verildi. Biri bugün elime ulaştı digeri ulaşmadı ne is anlamadım yarın gelmezse pttye gidecez offf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

problem sende olmasın sakın pttde calısıyorum seningibi soyleyip te sonra adres satırında bambaska şeyler cok goruyoruz, sonrada gozumuzun icine bakıp duruyorlar

PTT kargo illeri karıştırdı

sakın cevap verme PTT çalışanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulldepo

quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

problem sende olmasın sakın pttde calısıyorum seningibi soyleyip te sonra adres satırında bambaska şeyler cok goruyoruz, sonrada gozumuzun icine bakıp duruyorlar

sakın cevap verme PTT çalışanı.

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.