Şimdi Ara

Psu Ve Ekran Kartı Alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• O işini görmez. Şunu al. Üzerinde 550 yazar ama 650'lik PSU gibi çalışır. harika bir PSU'dur.
    OCZ FATAL1TY 550 Watt

O stokta yokmuş sanırım. Şu da işini görür: FSP BLUE STORM PRO 500 Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Haziran 2012; 16:56:26 >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• peki ekran kartına yetermi bu güç girişi varya ekstaradan başka aparat almam gerekir mi

6 pinlik mi ne diyolar ya
    ekran kartı tek güç girişli sanırsam

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozum

peki ekran kartına yetermi bu güç girişi varya ekstaradan başka aparat almam gerekir mi

6 pinlik mi ne diyolar ya
    ekran kartı tek güç girişli sanırsam

O aparat ekran kartının kutusunda olması gerek

bu psuda işini görürhttp://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/fsp-ppa5001110-fsp-blue-storm-pro-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41392

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.