düşünüyorum.asıl sorum ise ben bu psu yu arkadasıma satsam; 1)ne kadar eder? 2)kasayla birlikte aldıgım psu nun ayrı garantisi var mıdır?yani bu psu bozulursa garanti olayı nasıl işler?
birde değiştirmeye değer mi?
ileriyide dusunuyosan cooler master 850 watt oneririm yoksa 650 al
quote:
Orjinalden alıntı: RemoteShoulder
ileriyide dusunuyosan cooler master 850 watt oneririm yoksa 650 al
zaten git gide parçaların güç tüketimi azalıyo.crossfire ve ya x2 tarzı ekran kartı düşünmediğim için 650yeterli gelir gibi geliyo.diğer sorulara da cevap gelirse iyi olur (:
high power'i bonus axess varsa hizlidan al daha ucuz.
fazla etmemesi lazim 50 max. cunku be quiet almistik 2. el 500w sendeki be quiet de degil. garanti soyle isler psu'ya bir sey olursa sendeki kasaya geri takip komple yollaman gerekir.dursun yedek satma bence ya da cok yakin arkadassa ver kullansin bisi olursa al parani geri dersin koca kasayi geri yollayacagina.muhtemelen bir sey olmaz duzgun kullanimda.oc icin dusundugun psu is yapar kimse gerek yoktu demez 4870 iyi somuruyor ben 500w fsp ile oc'de takildim kaldim mesela bugun de ispatladim ob kartli 400w xilence makinede daha iyi oc yapti 720.4870 iyi psu istiyor hele derdin oc ise.
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
high power'i bonus axess varsa hizlidan al daha ucuz.
fazla etmemesi lazim 50 max. cunku be quiet almistik 2. el 500w sendeki be quiet de degil. garanti soyle isler psu'ya bir sey olursa sendeki kasaya geri takip komple yollaman gerekir.dursun yedek satma bence ya da cok yakin arkadassa ver kullansin bisi olursa al parani geri dersin koca kasayi geri yollayacagina.muhtemelen bir sey olmaz duzgun kullanimda.oc icin dusundugun psu is yapar kimse gerek yoktu demez 4870 iyi somuruyor ben 500w fsp ile oc'de takildim kaldim mesela bugun de ispatladim ob kartli 400w xilence makinede daha iyi oc yapti 720.4870 iyi psu istiyor hele derdin oc ise.
o zaman en iyisi bu işi yaz sonrasına ertelemek.arkadaşa öyle bişiy yapmasam daha iyi olur.teşekkürler yorumlar için...