Bildirim
psu kaç wtlık olucak yardım edin acil!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
350-400 yeterli -
Diğer bileşenlerini de yazsaydın keşke. Bence minimum 400W olmak kaydıyla FSP, Tagan yada Enermax alabilirsin. Bu arada şu siteden parçalarını girip ne kadar wattlık PSU alman gerektiğini hesaplayabilirsin:
http://www.extreme.outervision.com/index.jsp -
BENDE ARKADAŞIN YAZDIĞI ADRESTEN HESAPLATIM EN İYİ DEDİM 560W THERMALTAKE ALDIM GAYET GÜZEL ÇİFT FANLI
quote:
Orjinalden alıntı: Comet
Diğer bileşenlerini de yazsaydın keşke. Bence minimum 400W olmak kaydıyla FSP, Tagan yada Enermax alabilirsin. Bu arada şu siteden parçalarını girip ne kadar wattlık PSU alman gerektiğini hesaplayabilirsin:
http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
-
Yazdığın sisteme gerçek manada 300watt çok rahat yeterli... -
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
Yazdığın sisteme gerçek manada 300watt çok rahat yeterli...
Katılıyorum.Fazlası gereksiz masraf olur..
-
ilerisi için yapacağın eklemeleri düşünecek olursan almışken bir 400watt al en iyisi.marka olarakta fsp ve zalman ı tavsiye ederim.thermaltake konusunda insanların bazı şüpheleri var ve taganın bazı serilerinde sorun olduğu söylentileri var. -
300 yeter ,ama bence 400 civarı al..
çünkü ileride yüksek akım isteyen parçalar alırsan psun yetmez -
Hazır konu açılmışken voltaj regülasyonu yapan psu ne önerebilirsiniz?Güvenle bilgisayarımı emanet edebileceğim bir psu:)
Link kopyalayabilirseniz sevinirim. -
İlerisi için düşünmek, Güzel bir nokta ancak biraz karmaşık bir konu çünkü ilerisini düşünmesi için şu an 150 dolar civarında bir psu tercih etmesini önerirdim. Ama yazarken atladığınız bir nokta var. Bunu düşünemiyorsunuz. Adamın maddi olanakları gerçekten bu kadar iyi olsa zaten şu an amd sempron 2800 yerine daha iyi bir işlemci + sistem alma yoluna gider yada en azından daha fazla ram kullanırdı. -
SKY STAR2 Uydu alıcın varsa en az 400 W kullanman lazım....bir tane yakmıştım adilerinden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X