Şimdi Ara

psu kaç wtlık olucak yardım edin acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd sempron 2800 msı k8n neo... 512mb ram ... gibi bir sisteme kaç watkı bir psu yeterli tabiki marka alıcam... tşşkkkürr

• 350-400 yeterli
  • Diğer bileşenlerini de yazsaydın keşke. Bence minimum 400W olmak kaydıyla FSP, Tagan yada Enermax alabilirsin. Bu arada şu siteden parçalarını girip ne kadar wattlık PSU alman gerektiğini hesaplayabilirsin:
    http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
  • BENDE ARKADAŞIN YAZDIĞI ADRESTEN HESAPLATIM EN İYİ DEDİM 560W THERMALTAKE ALDIM GAYET GÜZEL ÇİFT FANLI
    quote:

Orjinalden alıntı: Comet

Diğer bileşenlerini de yazsaydın keşke. Bence minimum 400W olmak kaydıyla FSP, Tagan yada Enermax alabilirsin. Bu arada şu siteden parçalarını girip ne kadar wattlık PSU alman gerektiğini hesaplayabilirsin:
    http://www.extreme.outervision.com/index.jsp

• Yazdığın sisteme gerçek manada 300watt çok rahat yeterli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Yazdığın sisteme gerçek manada 300watt çok rahat yeterli...

Katılıyorum. Fazlası gereksiz masraf olur..
  • ilerisi için yapacağın eklemeleri düşünecek olursan almışken bir 400watt al en iyisi.marka olarakta fsp ve zalman ı tavsiye ederim.thermaltake konusunda insanların bazı şüpheleri var ve taganın bazı serilerinde sorun olduğu söylentileri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 yeter ,ama bence 400 civarı al..
    çünkü ileride yüksek akım isteyen parçalar alırsan psun yetmez
  • Hazır konu açılmışken voltaj regülasyonu yapan psu ne önerebilirsiniz?Güvenle bilgisayarımı emanet edebileceğim bir psu:)

Link kopyalayabilirseniz sevinirim.
  • İlerisi için düşünmek, Güzel bir nokta ancak biraz karmaşık bir konu çünkü ilerisini düşünmesi için şu an 150 dolar civarında bir psu tercih etmesini önerirdim. Ama yazarken atladığınız bir nokta var. Bunu düşünemiyorsunuz. Adamın maddi olanakları gerçekten bu kadar iyi olsa zaten şu an amd sempron 2800 yerine daha iyi bir işlemci + sistem alma yoluna gider yada en azından daha fazla ram kullanırdı.
  • SKY STAR2 Uydu alıcın varsa en az 400 W kullanman lazım....bir tane yakmıştım adilerinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.