Şimdi Ara

<<< PSPhone Gün Yüzüne Çıktı >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Stuff Dergisinin Yayınladığı Resimler Ortalığı Karıştırdı.

Sony Ericsson PSPhone'un İlk Görüntülerini Yayınladı.

Bende Bugün Dergiyi Okurken Şok Oldum. Bazı Siteler Fake Bazıları İse Gerçek Diyor Fakat Tam Kesin Bir Bİlgi Yok.

Aletin Genel Olarak N95 gibi Çift Kaydıraklı. Aşağı Kaydırdığınızda Tuş Takımı Çıkıyor, Yukarı Kaydırdığınızda. Yön Tuşları ve Analog Çıkıyor. Yan Tutunca Aynı PSP gibi Oynanıyor.

Dergide Verilen Bilgilere Göre; PSPhone'un Normal PSP'den Hiçbi Eksiği Olmıcakmış. Yanlız Ekran 4.3 inch den 3 inch e düşürülüp. Çözünürlük Sabit Tutulmuş. Hala 480x272 Çözünürlükdeymiş.

UMD Yuvası Yok. Oyunlar Memory Stick'ten Okunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ocak 2008; 0:39:14 >

• Son cümlelerden de anlaşıldığı üzere bu tasarım sadece bir hayal ürünü
  • Bence kötü olmuş 3 inch olması. Tasarım güzel , ama gerek yok bence.

Teşekkürler bbr.
  • Banada saçma geldi ama şimdiye kadar çıkan psphone tasarımları içinde en gerçekçi olanı bu.

ayrıca psp oyunlarını internet üzerinden iso yada başka bi formatta satabilir. n-gage oyunları gibi.

yada wi-fi üzerinden direk psphone a da indirilebilir. olmicak şey deil yani.

şayet böle bi alet çıakcak olursa en mantıklısı bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ocak 2008; 1:40:14 >
  • yahu bu dergi bundan bir kac ay evvelde başka bir resim yayınlamıştı ne iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ayrıca psp oyunlarını internet üzerinden iso yada başka bi formatta satabilir. n-gage oyunları gibi.

yada wi-fi üzerinden direk psphone a da indirilebilir. olmicak şey deil yani.

Aslında sony 3.52'yi çıkarttığında içinde oyunları umd'siz oynamaya yarayan bir dosya koymuştu, doğal olarak bizde oyunların netten satılacağını düşündük ama olmadı. Şuan custom firmwarelerde oyunları umd'siz sony nin sayesinde oynuyoruz. Bence mp3 satmaya benzemiyor bu iş yapılacak olsa şimdiye kadar başka şirketler tarafından yapılırdı, dağıtım maaliyeti yok, malzeme yok çok karlı. Belki iyi bir system geliştirilir veya benim bilmediğim oyun satışları vardır download olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftwda

Son cümlelerden de anlaşıldığı üzere bu tasarım sadece bir hayal ürünü

Arkadaşında belirttiği gibi bu bir hayal ürünü, haberin son cümlelerinde böyle yazıyor.

Sayfanın altındaki diğer veri de böyle bir telefonun yapılma olasılığı: %35 olarak verilmiş.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silmaril -- 4 Ocak 2008; 14:48:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üeh.. hiç begenmedim bence tutulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekorok -- 4 Ocak 2008; 15:06:41 >
  • bencede şu ana kadar çıkan en gerçekçi psphone.ben bunu çıkartıpta oynamaya kıyamam (psp ilk çıktığında da öye diyodum)
    ama benim hayalimdeki telefon..yada teknolojik alet: sony ericsson cyber-shot,handy-cam,playstation,walkman, bravia phone

• gerçekten güzel olmuş başarılaı olabilir şahsen ben psp yerine bunu tercih ederim psp kadar başarılı olursa almamak hata olur ucuz olsun fazla satsın süper olur ama çıkış süresi artarsa alamam çünkü 1 yada 2 ay sonya telefon alıcam
  • özellikleri nasıl olacak acaba kamera kaç mp olur müzik kaliteli mi olur görüntülü görüşmede olsa süper olur yaw.
  • Telefonların bu kadar grafiğe ve özelliğe sahip olması 5-6 yılı bulur daha.Ateri görüntülü oyunları şuan anca oynuyoruz.
  • cıktıgı gun alırım :D
  • olay budur aslında benim düşüncem de psp nin tek eksiğinin telefon özelliği olması yönündeydi, bu tarz birşey çıksa, hadi diyelim çıkmadı, aynı kalıpta bir psp nin üstüne telefon özelliği koysalar yine çıktığı gün alırım böylece telefon taşımaktan kurtulurum yahu (psp her gün yanımda olunca)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demong -- 5 Ocak 2008; 20:59:14 >
  • Arkadaşlar görüntü gerçekten çok gerçekçi ama maalesef sadece illüstrasyon.

quote:

Special thanks to Adam Benton at Kromekat Digital Art and Design for the illustrations, as used from the Januuary issue of Stuff magazine.

Ayrıca Stuff dergisi tarafından da bu haber Sony şirketini gaza getirmek amaçlı yapılmış sanırım. Bu kanıya varmamın sebebi de şu:

quote:

So come on Sony, we've given you all the specs you need – what are you waiting for?

http://stuff.tv/News/BIG-IN-2008-PSP-phone/

Umarız Sony bu haberi ve yarattığı sansasyonu ciddiye alır. Mükemmel karışım burada!

• iliginc gorunuo ama hos bisey bence umarim cabucak cikarda ediniriz hepimiz
  • cok sacma bi kere umd bölümü yoksa oyun sektörleri ne is yapacak hem hafizaya beles oyun atmak illegellige girer tabikide böle birsey gercek deiil bi kere hic kullanisli deiil tuslarin arasindal, mesafe hesaplan mamis
  • bu tasarım için nokia dan izin almaları lazım "dual slider"
  • Sony Ericsson,Sony Psp ve telefonu birlestirdi.Psp tasarımına benzer,tus takımı uyumu ve telefon için yandan sürgülü hazırlanmıs modelin ilk yayınlanan goruntusu.Resim dergi üzerinden alınmıs yanılmıyorsam

SolidEye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.