Şimdi Ara

psp2 çıkma ihtimali nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sitede psp ile ilgili verilen adreslerin birinde psp2 çıkabileceği yazılmış ne derece doğrudur biz psp alınca elimizde patlamasın beklemelimiyim yoksa bu psp2 nin çıkma olayı filan hikayemi..

• hikaye. en az 4 yıl derim.
  • en erken 2012 yılında çıkar
  • skatyy dostuma katılıyorum en az 4 sene daha ekmeğini çok yerler psp'nin ve çıkacak tonlarca oyun var emin olabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

hikaye. en az 4 yıl derim.

Bencede. Daha önce çok tartışıldı.
  • SU AN İCİN PSP 2 NIN CIKMA IHTIMALI :KOCAMAN BİR ''' 0'''

ayrıca cıkarsa da ben psp 2 seklınde ve adı altında cıkacagını sanmıyorum daha ılgı cekici ve sexi bir isim bulacaklardır bence...
  • Dostum Haberi nerden duydugunuda yazsaydın yada herangi bi link verseydin daha guzel olurdu...

Bence PSP2 konusunda su an hickimsenin bi bilgisi yok. Ole biseyin olacagı bile mechul. Sony su an tamamiyle PS3 e odaklanmıs durumda buda PSP yi biraz geri plana atacaktır. Ama cıkmaz die bisey yok tabikine. Ama ne zaman... Bekleyip gorecez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bisey iddiia etmedimki kanıtlama ihtiyacı duyayım...iyi oku.....ben sadece fikrimi söyledim
  • Ben cikacak diye biliyorum.4gb hdli
  • cıksa bıle sadece hd ıcın cıkmaz zaten psp de 4 gb lık ms ler mevcut oldugu ıcın artı bı ozellık kazandırmaz dıye dusunuyorum...
  • Ama dahili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murathanipod

Ben cikacak diye biliyorum.4gb hdli

hiç belli olmaz
  • bence çıkmaz.En azından ps3 den karını çıkarana kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus28

bence çıkmaz.En azından ps3 den karını çıkarana kadar

Bencede uzunca bi vakit cıkmaz...
  • en az 4 sene dogru tespit...

Fakat bu versiyon yukseltme ozelligi yuzunden pek yeni modelinin cıkacagını sanmıorm...

kameralı cıkar die tahmin ediodm ama psp hic tahmin edemedigim bir girisim yaptı..

3.03 v. de Camera takıp resim cekebilme ozelligi... Super...

PSP cok fazla seyi hakediyor.. Uzun sure cıkmaz...

• Sony Computer Entertainment şirketinin Avrupa kolu SCEE (Sony Computer Entertainment Europe), bir süredir ortalarda dolaşan yeni PSP hakkındaki iddialara net bir cevap verdi:

"Yeni PSP yok."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Ocak 2007; 0:28:39 >
  • ya tamda onu dicektim . hem zaten yeni psp cikmasin .yeni oyunlar cikmaya devam etsin yeter
  • PSP Zaten çok uzun yıllar oyun desteği alacaktır ki nextgen'lere önem verilen şu dönemlerde farklı rakiplerin de PSP kalitesi ve seviyesinde handheld konsol projelerine para yatıracağını hiç sanmıyorum..

Yani en büyük ekran, en yüksek grafik ve işlem kalitesindeki en iyi mobil konsol olmak uzun bir süre daha PSP'nin tekelinde olacak.. :)
  • tam olarak %3,782118
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

tam olarak %3,782118

super
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.