Şimdi Ara

PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
120.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ RESİM - PROGRAM VE VİDEOLARI BURDA TOPLAYALIM KENDİ ARŞİVMİZİ YAPALIM Belki herkes te vardır ama ben eklemek istiyorum birkaç resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 21 Aralık 2005 17:07:37 >

• bir grup daha

• elinde olanlar varsa eklesin beyler
  • gerçekten güzel arkaplanlar. teşekkürler
  • saol güzel resimler.bunlar da benden olsun..

• benim resimler 300x170 boyutlarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

benim resimler 300x170 boyutlarında

benim koyduğum resimler 480 * 272
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2'de kaydedilen oyun videoları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  PSP ile ilgili RESİM-PROGRAM-VIDEO-OYUN ve HERŞEY !

süper

derinlik hissi harika

hdtv götüntüsünden aldım çok canlı

• ÖNEMLİ NOT !! ;

• screenler için sağolun arkadaşlar.. çok güzeller..
  • PSP için gora nın güzel bir bölümünü video(mp4) olarak kestim görüntü ve ses güzel 15 mb.

http://rapidshare.de/files/7285586/goramp4.rar.html indirin
  • rebel_rude boy_X,videoyu indirdim.Dosyanın çalışması için adını ve thm dosyasını neye göre yapıyorsun?Bu arada verdiklerin için çok teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mileena

rebel_rude boy_X,videoyu indirdim.Dosyanın çalışması için adını ve thm dosyasını neye göre yapıyorsun?Bu arada verdiklerin için çok teşekkürler!

yapıyorsun derken PSP Movie Creator programını kullanıyorum , bu program sayesinde dvd yada video içerikli filmleri mp4 e çevirip atabilirsin PSP ye.
  • arkadaşlar rebel _rude_boy ile dün msn de ufak bir konuşmamız oldu.bu arada bu başlığı psp için temel bilgiler sunarak düzenlemeyi düşündük.örneğin, sık sorulan sorular(ve cevapları) psp alınırken nelere dikkat etmeli ve psp alınınca ilk yapılması gerekenler hakkında bilgiler sunmaya çalışacağız.böylelikle topic kirliliği yapmamış oluruz aynı zamanda bilgiye ulaşmak istiyen insanlar zorluk yaşamaz.umarım problemleri olan psp kullanıcıları araştırma yapmadan başlık açmayarak bize yardımcı olur.

öncelikle downgrade(v2.00 dan v1.50 e düşürme)işlemiyle başlamak istiyorum.bu işlemi yapmadan önce dikkat etmeniz gereken bir kaç önemli nokta var.öncelikle psp nin şarj durumu %50 seviyelerinde olmalı.(en az)mutlaka downgrade işlemi sırasında cihaz şarj a takılmalı.(batarya %100 dolu olsa bile)memory stick i çıkartmaya çalışmayın.işlem sırasında umd bulunmamasıda iyi olur.cihazınız bu işlem esnasında zarar görebilir.bundan kesinlikle siz sorumlusunuz.(mümkünse formatlanmış bir memory stick kullanın)

öncelikle downgrader dosyasını indirmelisiniz.

bu linkten ulaşabilirsiniz:
    http://rapidshare.de/files/5607151/MPHDowngrader.zip.html

daha sonra ise v1.50.ona da buradan ulaşabilirsiniz:http://rapidshare.de/files/5623856/EBOOT_1.50.zip.html

not:anlatılanlar v2.00 firmware i için geçerlidir.v1.51 sahipleri cihazlarını önce v2.00 a yükseltmelidirler.

downgrader i açtığınızda şu dosyaları göreceksiniz.(aşağıda ki linke tıklayarak bakabilirsiniz)

http://img151.imageshack.us/img151/3957/downgrader3ad.jpg

daha sonra buradaki "h.bin" ve "index.dat" dosyalarını memory stick in ana dizinine atmalısınız.(yine aşağıda)

http://img481.imageshack.us/img481/2599/adsz4uy.jpg

downgrader dosyası içinde psp klasörü onun içinde de bir photo klasörü yer alıyor.
    photo klasörünün içindeki "overflow.tif" dosyasını memory stick te ki photo klasörüne atmamız gerekiyor.

burada;
    http://img163.imageshack.us/img163/2681/ppppp9zt.jpg

artık downgrader ı yüklediniz.kısaca bu downgrader ın çalışma mantığına değinmek istiyorum.bu downgrader v2.00 bulunan bir açığı kullanarak psp nin versiyonunu 1.00 olarak gsötermeye yarıyor.böylelikle cihazı aslında v1.00 dan v1.50 ye upgrade ediyormuşsunuz gibi oluyor.(bu bilgi kafanızı karıştırmasın konuyla alakası yok)

sıra firmware dosyasını psp ye atmaya geldi.bunun için firmware dosyasını zip ten çıkarıp, memory stick te bulunan PSP/GAME klasörünün içine açacağımız "UPDATE" dosyasının içine atmalıyız.(büyük harfe dikkat)

örnek:
    http://img156.imageshack.us/img156/6449/son2pp.jpg

artık psp üzerinden işleme başlayabiliriz.maalesef kameram olmadığı için psp den görüntü alamıyorum.

ilk olarak psp üzerinde photo klasörüne gidiyoruz ve oradaki resmi seçiyoruz.30 saniye bekleyin ve cihazı kapatıp açın.başarılı olup olmadığını öğrenmek için psp üzerinde "settings" "system settings", "system information" dan versiyonun v1.00 olup olmadığına bakın.eğer olmazsa işlemi(photo yu açmak ve cihaza restart)tekrarlayın.

v1.00 ı gördüğünüz zaman update(downgrade aslında kafanız karışmasın) etmeye başlayabiliriz.

psp üzerinden game de hafıza kartını seçip update işlemini başlatın.update etmek isteyip istemediğinizi soracak.evet diyerek bu aşamaları geçiniz.update sırasında dikkat edilecekleri yazının başında bulabilirsiniz.

update işlemi %99 da hata verecek.bu sizi korkutmasın.cihazı yeniden başlatın.yine bir hata göreceksiniz.(bu kadar hata görmeyi kalbi kaldıramayacak olanlar olabilir.)daire ve ya yuvarlak artık ismi size kalmış bu tuşa basarak bu hatayıda atlayın.

işte bu kadar versiyon 1.50 yüklü bir psp sahibisiniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 7 Kasım 2005, 16:36:29 >

• işte burada da bir takım sorular var insanlar genellikle bu soruları soruyor.aşağıda bir kaç örneğini görebilirsiz.

quote:

lzooml
    bir PSP almak istiyorum ve bir kaç sorum olacak kullananlara

1.Psp çok sorun çıkarıyor mu yani takılma olsun açılamama olsun vs vs. sorunları var mı ??
    2.PSP için olan 1gp'lık hafıza kartları nekadar ??
    3.Hangi sitelrden bedavaya oyun indirebilirim??
    4.İnternetten indirilen oyunların nasıl yükleneceğini anlatan türkçe bir döküman var mı ??
    5.Full şarj ile kesintisiz kaç saat oyun oynanıyor(kutudan yedek pil çıkıyor mu?)
    6.Çok oyun oynayınca pili ısınıyor mu
    7.Zamanla (1 yıl sonra felan) oyunlarda takılmalar gözleniyor mu ??
    8.Bizim okulda biri mp3 player alacağı zaman pili harici olsun diyoalrdı hep kendi pili olunca pil daha sonra tamamen bitiyormuş yani bozuluyormuş diyolardı psp'de böyle bişey var mı varsa nekadar yılda olur bu sizce ???
    9.Garantili en ucuz nekadara alabilirim??
    10.Artı ve eksileri nelerdir size göre

quote:

strafer
    1.hayır en ufak bir sorunu bile yok.
    2.170 ytl civarı.
    3.yassah söyleyemeyiz.
    4.var özellikle pspturkey forumları.
    5.yedek pil yok overclocksuz 4-5 saat kesintisiz oyun oynayabilirsin.
    6.hayır neden ısınsın ki?
    7.daha avrupaya yeni geldi.bunu sormak için bir japon vatandaşı bulmalısın.ama yinede tahmin edeyim.çıkramaz.çünkü ps2 deki gibi chip taktırıp dandik disklerle lens i bozma şansımız yok.ms ten oynanan oyunlarında takılmasına imkan yok.
    8.sizin okuldakiler elektronik mühendisi değilse pek ciddiye almayın.psp nin bataryası yaklaşık 1500 şarj edip boşaltmadan sonra kapasitesinin %50 lilk bir kısmını kaybediyor.1500 şarj ise yaklaşık 3 yıla tekabul eder.bu durumda 50 ytl gibi bir fiyata yeni bir batarya alıp eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.üç yıl içinde her gün yaklaşık 4 adet alınan kalem pilin fiyatını hesaplarsanız nirvanaya ulaşacağınızı temin ederim.
    9.yaklaşık 450 ytl ye bulunduğu rivayet ediliyor.
    10.tek eksi yanı ses çıkışının biraz düşük olması.daha doğrusu bass ses verememesi.bu oyun oynarken ve video izlerken sorun olmuyor.mp3 dinlerken biraz canınızı sıkabilir.tabi daha kaliteli bir kulaklıkla daha güçlü sesler alınabilir.

quote:

Arkadaşlar şimdi Amerikada 300 ytl civarında sıfır bir pspbuldum faturalı falan.Ama şunu öğrenmek istiyorum
    1)bu pspnin oyunları pahalı kopya kullanmak için heralde çip gerekir?
    2)Nerden bualbirim ne kadardır?Kopya oyun İstanbulda nerelerde var?
    3)MP3 cdsi okuyabilirmi?
    4)Cd writerla küçük cdlere yazsam okurmu?birde hani bu programları tanıtmaya yarıyan driver cdleri varya genellikli küçük olur normalin yarısı kaadar bu cd tipiylemi çalışır?
    5)Sizce aletin fiyatı nasıl ?
    6)Buna sahip olan arkadaşlar görüşlerini bildirebilir mi?

sON OLARAK bir oyun ortalama kaç mb 1 gb kart alsam kaç oyun sığar 2 gb alsam kaç oyun sığar?ve en iyi kart markası ne memnun olduğnuz? Teşekkürlerr

buradan cevap vereyim bari.

psp ye chip şu an için söz konusu değil.
    bulamazsın.diğerleri umd ile ilgili sorular.

arkadaşlar umd nin açılımı universal media disk tir.bu cd ve dvd den farklı bir şekilde çalışıyor.sanırım blu ray teknolojisi kullanılıyor.hiç bir şekilde cd ve dvd kullanılamaz.böyle şeyler denemeye çalışmayın.şu an için yazılabilir umd ler de piyasada yok.her şey sony ye başlı.şu an için içine kendi dosyalarımızı depolayabileceğimiz tek kaynak memory stick.

quote:

herdem09
    Arkadaşlar, psp ye hangi hafıza kartları uyumlu? Hangisini kullanırsak daha iyi verim alırız?

memory stick duo ve memory stick pro duo uyumludur.bazıları 6630 un kartı olmaz mı diye sormuş.bu da çok ilginç bir soru.

çeşit çeşit hafıza kartı tipi vardır.

mmc
    sd
    flash
    xd picture

bir de bunların yeni çıkan indirgenmiş boyutluları var.saymakla bitmez ama maalesef her cihazın her hafıza kartını desteklemesi mümkün değil.böyle sorular biraz işgüzarlık gibi geliyor.bunlar çok kolay ulaşılabilecek bilgiler.forumda konu açmaya gerek yok aslında.(yanlış anlamayın bu sadece kirlilik yaratmaması açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 7 Kasım 2005, 22:34:06 >

• bu da ingilizce kullanım kılavuzu pdf formatında.

http://rapidshare.de/files/6542356/PSP-1001K_1.pdf.html
  • http://rapidshare.de/files/2184908/mp3gain-win-1_2_5.exe.html

mp3 sesinin az gelmesinden şikayet edenler için mp3 gainer.100 desibel i aşmamaya çalışın.
  • spot alacaklar dikkat etmeniz gerekenler:

içinden çıkanlar bunlar.satıldığı bölgeye(avrupa,amerika,japonya,mars vs)ve yapılan kampanyalara göre değişmekle beraber demo umd, film umd si ya da oyun umd si(hepsi ayna anda değil)çıkabilir.ama çıkması mutlaka gerekenler resimde gördüğünüz aparatlar.

bunları kontrol ettikten sonra hepimizin bildiği gibi ölü pixel e dikkat ediyoruz.özellikle psp nin açılışı ve kapanışı sırasında çıkan siyah ekranda ölü pixelleri arayınız.yalnız çok istediğimiz bir şeyler olunca heyecanlanırız.yani ben onu alayımda ne olursa olsun moduna giriyor bazen insan.bu nedenle cihazı kontrol etmeden alıyoruz.en iyisi heyecan yapmadan iyice kontrol etmek.

bunun yanında herhangi bir çizik, kırık var mı arayınız.alışveriş yapacağınız yer her ne kadar size destek vermekten uzak olsa da bu konuda (ürünlerin arkasında durmak gibi) ün yapmış bir satıcı tercih edin.satıcı sizi ciddiye almazsa benim babam polis yöntemine başvurabilirsiniz belki işe yarar.

şu sıralar versiyon sorunu var.bunu da gündeminize alın.kesinlikle kopya oyunları v.2.10 ve v2.50 de oynayamazsınız.alacağınız psp v2.00 veya daha önceki sürümlere sahip olmalı.illa v1.50 olmasına gerek yok v1.51 de olabilir.kolayca downgrade edebilirsiniz.bu nedenle sizden daha fazla para isteyen insanlara aldanmayın.

msn de konuşuldu benim aklıma takıldı unuttum bu konuyu.

arkadaşlar kutudan usb kablosu çıkmıyor.herhangi standart bir usb kablosu kullanabilirsiniz.fotoğraf makinenizin kablosu olabilir mesela.

psp için özel bir usb kablosu yoktur.aksini idda edip size 30 ytl den kablo satmaya çalışanlar olabilir.bunlara dikkat etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 7 Kasım 2005, 22:36:58 >

• burada bir kaç tane psp oyununun bir kaç tane screenshotu bulunmakta,
    http://rapidshare.de/files/7312543/Yeni_Klasoer.rar.html
  • strafer

mükemmel bilgiler sunmuşsun böyle devam edelim yeni arkadaşlar umarım burdan yeterince kendilerine bişeyler çıkartabilirler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.