S.a arkadaslar ben öncelikle psp almayi dusunuyorumda siz bilen arkadaslarda yardim ve önerilerinizi istiyorum. bir makina varda ikinci el özeliklerini söyluyorum.
fiyati 600 sizce bu paraya degermi bunun yerine leptopta ayni 2 elleri ve oyunlari nasil arkadaslar ve kulanislimi versitonu nasıl birde kardesleri m lutfen yorumlarinizi yapin
Ürün tertemiz olup Japon 1000k versiyondur.Ekranında ve üzerinde çizik dahi olmayıp sıfır gibidir.Üzerinde 3.10 OE-A Yüklü olup Dark Alex isimli ünlü pspcinin yapmış olduğu versiyondur.Bu versiyonda 1.5 in tüm özelliklerini ve 3.10 versiyonun tüm özelliklerini kullanabiliyor kopya oyunları da direk karta kopyalayıp Game menüsünden girip oynayabiliyorsunuz..Artık devhook gibi programlara ihtiyacınız yok... PSP WHİTE JAPON 1000K VALUE PACK - Sony Psp White - Kumandalı kulaklığı - Taşıma Kılıfı - 32 MB Memory Stick - Şarj Aleti - Plastik Stand - Temizleme Bezi EXTRALAR (BU BÖLÜME DİKKAAAAT!!!) - LOGİTECH PLAYGEAR AMP ÖZEL SES SİSTEMİ (KUTUSUNDA GICIR GICIR) - ÖZEL SERT (HARD CASE) PSP TAŞIMA ÇANTASI - PSP ARABA ŞARJI - PSP USB ŞARJ VE ARABA ŞARJ KİTİ - SİYAH ORJİNAL PSP TAŞIMA KILIFI - 1 GB SONY MEMORY STİCK - 32 MB SONY MEMORY STİCK (EXTRA) - ÖZEL UMD BÖLMELİ PSP TAŞIMA KILIFI - ORJİNAL SONY YEDEK BATARYA - ORJİNAL SONY UMD ÇANTASI - UMD KAPLARI 3 ADET - ORJİNAL NEED FOR SPEED MOST WANTED OYUNU
pahalı değilmi? Yani bence oldukça pahalı 2. el için özellikle.
psp'nin de 2.si yapılıyormuş. normal psp'de oyun oynadım bence değmez. cep telefonu oyunları gibi çoğu oyun.. açıkçası o paraya az daha kassan ps3 alırsın. yada pc de alabilirsin yani. yolculukta oyun oynayacam diye de gidip psp alınmaz salla gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: eraykalkan
psp'nin de 2.si yapılıyormuş. normal psp'de oyun oynadım bence değmez. cep telefonu oyunları gibi çoğu oyun.. açıkçası o paraya az daha kassan ps3 alırsın. yada pc de alabilirsin yani. yolculukta oyun oynayacam diye de gidip psp alınmaz salla gitsin
katilmiyorum, ozellikle oyunlar cep telefonu ounlarina benziyor demene. Belki oyunlar ps2 kadar guzel degil ama senin dedigin kadar da kotu degil. Ayrica psp sadece oyun oynamak icin degil, film, muzik, resim, internet. Ozellikle eger buyuk bir memory stickiniz varsa Otobuste South Park veya Family Guy izlemek gibisi yok. Gecenlerdede Sin City'yi attim psp'Ye gece yatarken izledim cok guzel oluyor.
Ve bence asil bomba psone oyunlari, Su siralar final fantasy 7 ve Rival schools oynuyorum ve mukemmel bence.