Şimdi Ara

psp alıcam aklıma takılanalr var kullananlardan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp almak istiyorum ama merak ettiğim bazı konular war bir kaç soru sormak istiyorum

borsayı az buçuk biliyorum
    psp fatler 170-200 ytl arası slimler 240-320 ytl arası gidiyor
    arkadaşar bu psp fat ile slim arası büyük bi fark warmıdır??
    aklıma takılanalrdan birisi budur yani arada ciddi fiyat farkı var bildiğim farklar boyut görünümm(yani wireless tuşları fln farklı yerlerde)tv out olmaması gibi
    ama bu fat slim arası oyun görüntü kalitesi(2000-3000 arasında bi fark ar örn rgb 3000 iyi çalıştırıyormuş) wireless çekme kalitesi vs vs gibi farklılıklar awrmı yoksa görünüm boyut ve birkaç farkmı var??
    bide arkadaşalr bu umd cd bölümüne kendimiz mini dvd yazsak nerodan oyun film yada müzik çalıştırma imkanı varmıdır??
    zaman ayıranlara teşekkürler . saygılar..

• arkadaşım başlık açmadan önce keşke forumu biraz karıştırsaydın.Sorularının cevapları burada bulabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_18861658/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

arkadaşım başlık açmadan önce keşke forumu biraz karıştırsaydın.Sorularının cevapları burada bulabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_18861658/tm.htm

kardeş önce ztn dolaştımda kuru bilgi gitmiyor sanırım o kdr forum dolaştım kimi diyor fate kalob ile tvye bağlanır projeksiyona bağlanır falan filan bişielr geveliyorlar bu durumda en sağlıklı bilgiyi kullananlar dan almak gerekir
    örn kimi diyor slim düz ele iyi oturuyor kimi diyor fat kıvrımı war ele daha rahat oturuyor slim 5 ytl tetris gibi duruyor vs vs gibi

• neyse psp fat almaya karar verdim görüşünüz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergin. -- 4 Mart 2009; 7:27:52 >
  • valla bende senin gibi almadan önce çok araştırdım. fat slim arası gidip geldim ama slim aldım! bence slim al hiç pişman olmazsın.
  • quote:

arkadaşar bu psp fat ile slim arası büyük bi fark warmıdır??

en buyuk fark slim tv ye baglanir,fat baglanmaz.Aralarinda 90gr kadar agirlik farki vardir.Fatde 32mb Slimde 64mb ram vardir.

quote:

ama bu fat slim arası oyun görüntü kalitesi(2000-3000 arasında bi fark ar örn rgb 3000 iyi çalıştırıyormuş) wireless çekme kalitesi vs vs gibi farklılıklar awrmı yoksa görünüm boyut ve birkaç farkmı var??

fat slim arasi goruntu farkliligi yok.sadece 3000 de ekran biraz daha parlak.wireless cekme ozelligi de hepsinde standart.

Psp 3000 korsan oyun oynatmaz.

quote:

bide arkadaşalr bu umd cd bölümüne kendimiz mini dvd yazsak nerodan oyun film yada müzik çalıştırma imkanı varmıdır??

biraz utopik bi dusunce tarzi olmus.boyle bisey olanaksiz.Piyasada umd medyasini okuyacak ve yazacak harici herhangi bir aygit yoktur.Ayrica piyasada umd medyasini bos olarak bulamazsiniz.
    Psp de umd harici medya oynatamazsiniz.

• evt slim ile fatın arasındakı en büyük fark ağırlık ve tv e bağlana bilirlik birde gerçi slimin görüntüsü bana daha güzel geliyor fat biraz kaba gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben bütçeme uygun arıyorum fat bana daha yakın geliyor yanlız fat kimisi tv ye bağlanır diyor?
  • Hayır slim bağlanır

Fat hantal bir ürün.Ve de daha eski bir ürün temiz bulma imkanın düşük.Sen zaten fat almak istediğin yazdıklarından belli.

Ucuz etin yahnisi adamı zehirler.Elinde patlar satamazsın fat ı
  • Arkadaş hantallıktan bahsetmiş kastettiği performans değil yanlış anlama
    İki cihaz da performans yönünden aynıdır.Fat modelinde 32 MB olan dahili hafıza Slim'de 64MB tır.İnsanlar bunu RAM zannediyor
    Fat Psp tv ye basit bi kabloyla bağlayamazsın öyle bişey mümkün değil.Slim modeli ile aralarındaki en önemli fark bu.
    Boyut ve ağırlık farkları zaten ortada.
    Slim modelinde Skype uygulaması var ama sadece mikrofonla konuşmak mümkün oluyor şu an itibariyle.

Kimsenin önemsemediği iki fark daha var.
    1-Dayanıklılık yönünden PsP Fat daha sağlammış hissi veriyor çünkü öyle
    2-Slim modellerinde cihazın arka taraf kaplaması da ön yüzü gibi verniklidir bu yüzden cihazın arka yüzü de ön yüzü gibi parlaktır ,oynarken elinden kayabilir.
    Resim koymayı denedim ama forumun kullanışsız arayüzünden ötürü beceremedim.
    Şahsen arkadan bakınca bana şu çakma mp4'leri hatırlatıyor PsP slim.Zamanında az çekmedim o mp4 lerden

Arkadaşlar belirtmişler zaten bunların dışında başka bir farkları yok.
    Slim lerin kırılmayan anakartlı modelleri oluyor alırken ona dikkat et.
    Temiz Fat bulmak ise bayağı zor.

Sonuç olarak TV Çıkışı ,daha parlak bir ekran,Skype, cihazın ince ve hafif olması senin önemliyse PsP Slim al.
    Eğer büyük ve hemen terleyen ellerin varsa,cihazın boyutları ve ağırlığı önemli senin için önemli değilse ve ekonomi yapmak istiyorsan fat modelini al.

• sony artık psp-2000 üretmiyor ve psp-3000 seriside kopya oyun çalıştırmıyor ben en son psp-2000 sıfır için 600 istediklerini bile duydum (oha) o yüzden psp-2000 olarlar yaşadı derim bende de psp-2000 var buradan görebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_24318989/mpage_1/key_istyles//tm.htm#24590468 yanında 4gb orjinal hafıza kartı vardır ve philips marka kulaklık vardır eğer isteyen olursa satabilirim P.M. atın görüşebiliriz
  • saolun bilgi için neye nasip neye kısmet artık biri çıkar acil satılık fln:D 200-240ytl arası slim satar belki damlarız artık olmadı fat le dewam mecburi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.