Bildirim
PSN Store Açıldı !!! - Hediye Oyunlar Geldi.!! - (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
wipeout ignden 9.2 almış sslerine baktım pek beğenmedim ben.Dead nation da bana hitap eden bir oyun değil.
İnfamous un demosunu indirdim oyunda büyük bir dengesizlik var ona göre oynayın mesela süper kahramanız bir yere saklanmışız ufacık bir yer açık sadece adam ordan bizim tüm enerjimizi silahla tüketiyoruz tamam iyi güzel oyun zor diyelim ama öyle değil çıkıyoruz dalga hareketi yapıyoruz 10 kişi uçuyor elektirik atıyoruz çatıdaki adama o da gitti.Bana hitap etmedi oyun.
Little big planet allahın emri zaten 2 si olanlar 1i mutlaka alsın 1 daha iyi.
Rachet and clank oynayış olarak crash serisine beniziyor oyun güzel mi sizce birde onu indiricem galiba -
LBP var
dead nation nasıl arkadaşlar onla birlikte infamous veya ratchet arasında kaldım :) -
Infamous'u demosu dışında oynamamıştım merak ediyordum iyi oldu diğeride herkes söyledi merak ettim Dead Nation olur heralde.Gayet iyi seçim olmuş bence tutup güncel oyun vermeleri hayaldi zaten girdikleri zarara büyük bir darbe olurdu. -
dead nation ve ratchet olacak benim tercihim diğer oyunlar var. Dead Nation'ı merak ediyordum iyi de oldu. -
bu oyunları ne zaman indirebiliriz? Şuan store kapalı çünkü. -
3tane hesabım var,bakalım nasıl olucak -
Dead nation aynı ps3 ten 2 kişi oynayabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA
Dead nation aynı ps3 ten 2 kişi oynayabiliyor mu?
Evet. -
İyiymiş bir an önce Store'u açsalar süper olacak -
infamous'i daha yeni aldim. paketini bile acmadim. lbp ve dead nation alicam digerleri tarzim degil. psp icin de ps3'um uzerinden indirebilir miyim oyunlari? yoksa illa psp'den mi baglanmam gerek? kablosuzum yok da ondan soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA
Dead nation aynı ps3 ten 2 kişi oynayabiliyor mu?
Evet.
Ooo çok iyi o zaman. -
infamous almayı düşünüyordum,benim iiçin böylesi iyi oldu.Para vermekten kurtuldum -
30 gün içinde iki tane oyununuzu seçip indirin beyler ona göre . 30 gün içinde seçmeniz gerek . -
Çok kararsız kaldım.infamous demosunu denemiştim sarmamıştı.aynı sekilde dead nationda öyle.o yarış oyununa baktım videosuna oda sarmadı.little big planet te çok çocuksu geldi ne yapacagım bilmiyorum.illaki 2sini indirecez de hangi 2si bilmiyorum..aslında benim beklediğim oyunlar değil bunlar ne bileyim bana çok basit geldi.mesela söyle uncharted 1 filan koysalardi keske veya daha iddialı bir yapım daha hoş olmazmiydi? Ama bunlarada şükür -
Verdikleri oyunun hiç birini oynama şansım olmadı ama tercihlerim sanırım infomaus ve dead nation şeklinde olacak. -
LBP almamıştım, direk seçeriz. Bir de Dead Nation'ı çok merak ediyordum, seçelim. inFamous zaten var...
Wipeout HD nasıl? Güzel bir oyundu ama PSP'de çok oynadım, HD olması dışında PS3'te önemli bir farkı yoksa yerine Dead Nation'ı seçiyorum direkt.
Bir de PSP seçenekleri için öneriniz var mı? Madem sunuyorlar, onları da indiririz :)
Sony, beklediğimden güzel yapımlar sunmuş. LBP, inFamous gibi oyunları pek beklemiyordum. -
Little Big Planet ömürlük oyun.
Dead Nation co-op keyfi. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
Little Big Planet ömürlük oyun.
Dead Nation co-op keyfi.
Yahu su little big planet oyununda ne buluyorlar anlamıyorum.ben ikinci oyunun demosunu oymamıştım ama oyundan hicbirsey anlamadım..bu oyunun genel amacı nedir veya nasıl zevkli hale getirilebiliyor? Gercekten önerirseniz indirebilirim nasıl olsa öyle veya böyle 2 oyun indirecez -
Kuzey Amerika'nın içeriği farklı;
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury
http://blog.us.playstation.com/2011/05/16/details-for-playstation-network-and-qriocity-customer-appreciation-program-in-north-america/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X