Şimdi Ara

PSN Store Açıldı !!! - Hediye Oyunlar Geldi.!! -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
3
Favori
101.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye oyunlar ve içerikler geldi arkadaşlar indirilebilir durumda.. Herkese keyifli oyunlar iyi eğlenceler....

30 Günlük PSN+ hediyesi TR PSN için geçerli değildir.. PSN+ özelliği olan tüm ülkelerin PSN hesaplarında geçerli olacaktır..!!

Oyun indirmede hata halanlar oyunlar listesinde görünmeyenler aşağıdaki yönergeleri izleyebilirler..

Q: I no longer have the option to choose my free Welcome Back games. What can I do?
    A: If you navigate away from the Welcome Back section of the store without choosing your free games or exit the store completely you may need to follow the below in order to choose and download your free games.
    On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB
    Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List
    Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed
    Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content

Sabotime

Yeniden Hoşgeldin Programı'da netleşmeye başladı. Bu program kapsamında hediye edilecek oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

Sony Computer Entertainment Europe, PlayStation Network kullanıcılarına yönelik Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programının ayrıntılarını açıkladı.

Sony Computer Entertainment Europe'ın bazı PSN hizmetlerini kullanıma sokmaya başlamasıyla birlikte, SCEE Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programının bir parçası olarak sunulan içerikleri açıklamaktan mutluluk duyuyor.

PlayStation Store tekrar çevrimiçi olduktan sonra, PlayStation Store'a erişimi olan ülkelerde 21 Nisan 2011 tarihinden önce geçerli bir hesaba sahip olan tüm PlayStation Network kullanıcıları aşağıdakilere erişebilecek*:

1. Aşağıdaki listeden iki PlayStation 3 oyunu:

LittleBigPlanet
    InFamous*
    WipEout HD/Fury
    Ratchet & Clank: Quest for Booty
    Dead Nation*

2. PSP account'una (hesap) sahip olanlar ayrıca aşağıdaki listeden iki PSP oyunu indirebilecek:

LittleBigPlanet PSP
    ModNation Racers PSP
    Pursuit Force
    Killzone Liberation

3. Bunlara ek olarak PlayStation Home için bir Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) teklifi üzerinde çalışıyoruz ve bu teklifi onaylandığında açıklayacağız.

PlayStation Store çevrimiçi olur olmaz bu içeriğe erişebileceksiniz. Bu bekleme süresini mümkün olduğunca kısa tutmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Sorularınız için lütfen tr.playstation.com/psnoutage adresinden bizimle irtibata geçin. PlayStation Network hizmetlerine yapılan izinsiz giriş ve onarımla ilgili daha fazla bilgi almak için blog.eu.playstation.com adresindeki PlayStation.Blog'u, twitter.com/PlayStationEU adresini ve en son güncellemeler için eu.playstation.com adresini takip edin.

* Yalnızca 20 Nisan 2011'de bir hesaba sahip olan tüketiciler Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programına katılabilir.

* Bu teklifler hakkındaki ayrıntılar ve uygunluk şartları, hizmetler kullanıma girdiğinde açıklanacaktır.
    * Mevcut tüm PSN üyelerinin Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programı hayata geçtikten sonra içeriklerini talep etmek için 30 günleri vardır.
    * Ücretsiz oyunlara ve özel içeriklere erişim 30 günlük abonelik süresi bittiğinde sona erecektir. Özel indirimlerle satın aldığınız her şeyi, dinamik temaları ve özel simgeleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
    * Almanya'da, PS3 oyun seçeneklerinde InFamous ve Dead Nation, Super Stardust HD ve Hustle Kings ile değiştirilecektir.
    * Almanya'da, PSP oyun seçeneklerinde Killzone Liberation vs Pursuit Force, Everybody's Golf 2 ve JUNGLE PARTY ile değiştirilecektir.
    * Killzone Liberation çevrimiçi oyun oynama işlevi sunmayacaktır

Kaynak:http://tr.playstation.com

TR PSN Sahipleri "Yeniden Hoş geldiniz Programını indirebilecek..

'' Saygıdeğer kullanıcılarımız,

Tüm ülkelerde uygulanacak “Yeniden Hoş geldiniz Programı” Türkiye PS Network kullanıcıları için de geçerlidir. Pazarlar arasında PSN servisleri farklılık göstermektedir, hazırlanacak bu program farklı ülkelerdeki farklı servis olanaklarını kapsıyor olacaktır.

Bilgilerinize sunarız. ''

NOT: PS3 ve PSP için verilen 5 adet oyunlardan 2'sini seçip PS3 ve PSP sistemimize indireceğiz ve bu oyunlar Download listemize alınacak ve tamamen ücretsiz şekilde bizlerin olacaktır. Herhangi bir sınırlama yada 30 gün sonra oynayamama, oyuna girememe gibi sorunlar olmayacaktır.

30 Gün sınırı sadece PSN+ (Plus) adı altında verilecek olan 30 günlük PSN+ hediyesi sonrasında, 30 günlük PSN+ hediye süresi dolduğunda PSN+ özelliği biticek ve indirdiğiniz içerikler (oyun ve oyun eklentileri) girilemeyecek ve oynanamacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 4 Haziran 2011; 0:41:57 >

• Infamous
    Dead Nation alırım.

Bedavadan 2 oyun baya oyalar artık bizi
  • hediyeler iyiymiş de bunlar var bende neyse sağlık olsun olmayan arkadaşlara yarar en azından
  • ben demiştim abi LBP diye ama 2.yi verirler diye ümit etmiştim :) btirdim zaten 1'i.
    birileri oyunlarla ilgili bilgi verse de ona göre seçsek aslında
  • Güzel oyunlari veriyorlar, inFamous ve Dead Nation secerim büyük ihtimalle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 17 Mayıs 2011; 0:25:26 >
  • ratchet ve infamous var... little big planet te vardı ,takas etmiştim.. onu alırım birde dead nation iyi gider
  • Bir iki tanede avatarlar verselerdi dahada güzel olurdu

Birde Store açılsada oyunları hüpletebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Mayıs 2011; 0:17:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman hediyeler verilecek ?
  • Kullanıcıların büyük çoğunluğu (ben de dahil) dead nation + infamous ikilisini seçecekler bence
  • Ben Dead Nation oyununu kesin alırım diğeride LittleBigPlanet olur büyük ihtimal ile

ayrıca bugün benim doğum günüm iyi oldu hediye niyetine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 17 Mayıs 2011; 0:21:24 >
  • Oyunları alınca trophy kazanabilecek miyiz bu oyunlardan?
  • LBP ve InFamous oyunlarını Store açıldığında indiregandi yapacağım.
  • •Wipeout HD/Fury
    •Ratchet and Clank: Quest for Booty
    •Dead Nation

LBP zaten var. InFamous ve şu 3 oyundan birini indireceğim. Hangisini alsam acaba beyler youtube'dan videolara bakıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bir iki tanede avatarlar verselerdi dahada güzel olurdu

Birde Store açılsada oyunları hüpletebilsek

Avatar cart curt Psn+ ile verilecek bunlar sadece oyun kısmı

Ben de InFamous ve Dead Nationu alırım diğerleri tırt (LBP hariç tabiki oynamayan varsa tavsiye ederim alın tadına bakın mutlaka Bende LBP2 olduğu için ilkine gerek yok)

• arkadaşlar bu verilen oyunlar süreli mi acaba?yoksa hep bizim mi olacaklar?

birden fazla psn hesabımız varsa aynı ps3 üzerinde, bir katakulli yapıp hepsini alabilir miyiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarusdream

Kullanıcıların büyük çoğunluğu (ben de dahil) dead nation + infamous ikilisini seçecekler bence

Aynen ikisini de merak ediyordum.
  • ya şimdi bende hem ps3 hemde psp 3004 var her birine 2 şer oyunmu veriyorlar yani
  • Bir de ben ve benim gibi sadece TR psn sahibi olanlar adına değerli forum ahalisinden ricam atıl durumda bulunan UK veya US psn i olan varsa paylaşmak sevaptır bizde bikaç bişey indiririz belkim
  • o katakulli için bişeyler düşünmüşlerdir heralde.. yoksa çoğu kullanıcının en az iki tane hesabı vardır diye düşünüyorum
  • killzone 3 verselerdi ya eski oyunları vermişler peh
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.