Şimdi Ara

PSN Message üzerinden Ddos saldırısı (Çözüm bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesajla ps4 mü çökertilir allah aşkına?

Plusa para verip, rezil oluyoruz. Panik yaptım oyunlar silindi format atıldı.

Hacklenen hesaba girmeyin, başka hesaptan girip o hacklenen hesabı silmeye çalışın arkadaşlar.
  • Bir mesajla makine çöküyor ama nedense konsolu kıramıyorlar.Sony iyi para yediriyor demek ki bu hackerlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorumda devamı yok.Konsolu downgrade edipte kullanamıyoruz.

• Arkadaşım güvenli modda 448mb güncelleme indirp kurunca çözmüş

• Şifreni vs değiştir. Garantiye al kendini

• amaç ne onu anlamadım.milletin ps4 ünü çökertip eline ne geçiyor?
    hesabı çalsa içindeki oyunları alır.kredi kartı bilgilerini ele geçirir felan
    burada amaç ne onu anlamadım.yapan adamın kazancı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 14 Ekim 2018; 22:2:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

Şifreni vs değiştir. Garantiye al kendini
    şifreyle alakası yok. şuanlık çözüm mesaj alımını kapatmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

amaç ne onu anlamadım.milletin ps4 ünü çökertip eline ne geçiyor?
    hesabı çalsa içindeki oyunları alır.kredi kartı bilgilerini ele geçirir felan
    burada amaç ne onu anlamadım.yapan adamın kazancı ne
    burda konu başlığında oyunun sonunu yazıp spoiler veren şerefsizlerin kazancı ne ise o
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    doğru.onu yapan buradakiler işşiz ne olduğu belli olmayan tipler
    genelde psn işlerinde maddi şeyler için yapıyorlar bu hack işlerini
    ilk defa küfür yemek için yapılan birşeye şahit oldum.hesap çalma para çalma işlerine girilmeden sadece küfür yemek için.ilginç geldi
  • :) olmayabilir ama olmadığını %100 bilebilirmiyiz hayır.

Dikkat edersen bazı hesaplar satılıyor. Onlar hesap sahibinin çalındığının farkına varmadığı hesaplar. Bu hesapları satan kişilerde diyor ki pri yapıp ofline yapacaksın oyunları bitirene kadar online olmayacaksın vs.

Neyse dediğim gibi benim başıma gelse garanti olsun diye direk şifre değiştirirdim.

• Demek gerçekmiş
  • 4000 tl konsola ver 500 tl spiderman e ver icinde turkce olmasin. 350 tl plus a ver. Etti sana 5000 tl .

Sonra ozurlu psn yuzunden harddiskin den, konsolundan o anlik zevkinin icine edilsin (aslinda sicilsin) Bu nedir

Sony turkiye neredesiniz? Artik 500 tl oyun olduguna gore konsoldan gelen lehim seslerinin en ufak sesini bile duysan hemen mustafa yigit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 15 Ekim 2018; 4:56:15 >
  • Bugun de bana geldi sabah sabah acaba virus mu? PSN Message üzerinden Ddos saldırısı (Çözüm bulundu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Bir mesajla makine çöküyor ama nedense konsolu kıramıyorlar.Sony iyi para yediriyor demek ki bu hackerlara.
    Konsol kırıldı zaten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümlerini kırmıyolar ondan bahsediyorum.Downgrade edipte kullanamıyoruz 5.05’i.Mesajla konsolu çökertenlerin bunları çok rahat yapması lazım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 15 Ekim 2018; 12:56:14 >
  • Psn plus gibi para basan sistemi dayatıpta bunun gibi sorunlarla karşılaşmak çok can sıkıcı birde gelenek haline gelmiş olan 2 ayda bir sunucuların patlamasıda var

• Sony bunu çözene kadar bunu yapmanızı tavsiye ederim.

PSN Message üzerinden Ddos saldırısı (Çözüm bulundu)
  • Konuda halen ddos falan yazıyor ddos ile uzaktan yakından alakası yok bu işin ddos dediğiniz şey konsol çökertmez sizin psn e bağlanmanızı engeller.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.