Şimdi Ara

PSN kullanici adimi degistiremiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yillar once psp go aldigimda psn hesabida almistim sonra satmistim onu. simdi ps4 aldim ondada ayni hesabi kullaniyorum. amanickname olarak kendi ad ve soyadimi secmisim. onlineda boyle oynayamam acil degistirmem lazim. sitede degistiremezsiniz diyor. simdiden kutudan cikan 30 gunluk plus uyeligide aktif ettim baska hesap acmak istemiyorum. live chatde kapali suanda. biriniz lutfen yardim edin nolur.

• Değiştirilemiyor, yeni bir hesap alacaksınız. Zaten online için Plus şart, eninde sonunda alacaksanız, bir ayla fazla bir zararınız olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Değiştirilemiyor, yeni bir hesap alacaksınız. Zaten online için Plus şart, eninde sonunda alacaksanız, bir ayla fazla bir zararınız olmaz.

Zaten 1 aylik kart aldim ama once konsolum icindekini kullanmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef böyle bir şey mümkün değil. Alâkalı konum bile var:

Konum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Maalesef böyle bir şey mümkün değil. Alâkalı konum bile var:

Konum.

E benim kullanimdigim 1 ay plus uyelik, 10 dolarlik kart ta nolacak Allahtan ilk once 1 senelik kartimi kullanmamisim. Ne berbat altyapilari var, kullanici adi degistirememek ne demek yahu

• Artık ya yeni hesap açacaksın (Mevcut hesabını da yan hesap yaparsın - oyunları indirip yeni hesabında oynarsın) ya da mevcut hesabınla devam edeceksin.

Sony yakında PSN isim ve bölge değiştirme özelliklerini getirir İnşallah.
  • quote:

Artık ya yeni hesap açacaksın (Mevcut hesabını da yan hesap yaparsın - oyunları indirip yeni hesabında oynarsın) ya da mevcut hesabınla devam edeceksin.

Son dediğin bu nesilde de olmayacak gibi gözüküyor. Bu nedenle ciddi ciddi 6 senelik hesabımı bırakıp Türk hesabına geçmeyi düşünüyorum PS4 ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Son dediğin bu nesilde de olmayacak gibi gözüküyor. Bu nedenle ciddi ciddi 6 senelik hesabımı bırakıp Türk hesabına geçmeyi düşünüyorum PS4 ile.

Onca yılı, emeği, namı, trophyyi ve anıyı çöpe mi atacaksın dedektif?
    Bu 20 senelik karını boşamaya benzer. Ben de neredeyse 5 senelik Amerika PSN üyesiyim. PSN ismimi ve bölgemi değiştirmeyi çok istiyorum ama bırakmayacağım PSN'imi, emeklerimi. Devam edeceğim.

Yalnız bir de PSN'ini bıraksan ve bir süre sonra PSN isim ve bölge değiştirme özellikleri gelse çok pişman olursun.
    Bu yüzden devam et diyorum.

• quote:

Artık ya yeni hesap açacaksın (Mevcut hesabını da yan hesap yaparsın - oyunları indirip yeni hesabında oynarsın) ya da mevcut hesabınla devam edeceksin.

Bekle bekle. Eger yeni hesap acsam plus uyeligimi ve oyunlarimi o hesapta gibi oynayabilirmiyim?

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    ahahah 6 senelık hesabında ne var grafıker bey kıcı kırık ıkı tane bronze odulun var yanı neyın kafası bu
  • Her PS4'te sadece bir hesaba Plus almak yeterli.

PS4 için diyorsan eğer:

Mevcut hesabını "Primary" (Ana hesap) olarak ayarla. Sonra oyunları indirip yeni hesabında oyna.
    1 aylık Plus süren bitince artık direk yeni hesabına Plus alırsın ve onu "Primary" (Ana hesap) olarak ayarlarsın.
  • quote:

Her PS4'te sadece bir hesaba Plus almak yeterli.

PS4 için diyorsan eğer:

Mevcut hesabını "Primary" (Ana hesap) olarak ayarla. Sonra oyunları indirip yeni hesabında oyna.
    1 aylık Plus süren bitince artık direk yeni hesabına Plus alırsın ve onu "Primary" (Ana hesap) olarak ayarlarsın.

Sagolun hocam ilgilendiniz icin. Peki 10$ a ne olacak, ne kadar pek kullanacagimi dusunmesemde. Oyunlarda ikisinde de oynanabilnecek degilmi?

• Rica ederim.
    10 Dolar dediğin Plus'mı? Yoksa kutudan Plus kodu + 10$'mı çıkıyor?

Kodu hangi hesaba girdiysen mecbur onda kalacak.

Eğer mevcut hesabından aldığın oyunları yeni hesabından oynamak istersen:

Mevcut hesabını Primary (Ana hesap) olarak ayarlayacaksın.

Eğer yeni hesabından aldığın oyunları mevcut hesabından oynamak istersen:

Yeni hesabını Primary (Ana hesap) olarak ayarlayacaksın.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    Iko sanırsam japon psn de degistirebiliyorduk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Capaneşe PSN'deki olayı hemen yukarıdaki konumdan alıntı yaparak cevaplıyorum Bay tıklayıcı:

"PSN isim değiştirme kısmen Japon PSN'de var sayılır ama pek kapsamlı değil. Hemen anlatayım;

Hesap Yönetimi / Hesap Bilgileri bölümünde online kimliği değiştirebiliyoruz ama sadece oyunlarda değişiyor. Onun dışında herşey aynı kalıyor.

Örneğin Japon PSN'nizin ismi "SonyyiDurtek", Hesap Yönetimi bölümünden Japonca harflerle bir isim alıyorsunuz ama sadece oyunlarda geçerli.
    Mesela birine mesaj attığınızda, arkadaş eklediğinizde ya da "Karşimmm ekleeee" dediğinizde yine "SonyyiDurtek"i kullanacaksınız.

Bu PSN isim değiştirmeden çok, klan adı vermeye benziyor. Yani gereksiz birşey."

• quote:

quote:

Capaneşe PSN'deki olayı hemen yukarıdaki konumdan alıntı yaparak cevaplıyorum Bay tıklayıcı:

"PSN isim değiştirme kısmen Japon PSN'de var sayılır ama pek kapsamlı değil. Hemen anlatayım;

Hesap Yönetimi / Hesap Bilgileri bölümünde online kimliği değiştirebiliyoruz ama sadece oyunlarda değişiyor. Onun dışında herşey aynı kalıyor.

Örneğin Japon PSN'nizin ismi "SonyyiDurtek", Hesap Yönetimi bölümünden Japonca harflerle bir isim alıyorsunuz ama sadece oyunlarda geçerli.
    Mesela birine mesaj attığınızda, arkadaş eklediğinizde ya da "Karşimmm ekleeee" dediğinizde yine "SonyyiDurtek"i kullanacaksınız.

Bu PSN isim değiştirmeden çok, klan adı vermeye benziyor. Yani gereksiz birşey."

Bu aralar çok resmi yazıyorsun ico

• Yok, aynı yazıyorum.

Hatta daha yeni
    "İko Taşlama Töreni (İTT)" son buldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_85467871/f_//tm.htm#85487820
  • Yahu Sony nin getirmeme amacı ne ben onu anlamıyorum çok mu zor yani alt tarafı nickname değişecek bukadar yani sebebini bilsek anlayacaz

• quote:

Yok, aynı yazıyorum.

Hatta daha yeni
    "İko Taşlama Töreni (İTT)" son buldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_85467871/f_//tm.htm#85487820

Hacito ben onları gifleri vb. Bulana kadar 40-50 dkda yazardım sabrına hayranım

• quote:

Hacito ben onları gifleri vb. Bulana kadar 40-50 dkda yazardım sabrına hayranım

Gifler elimde, renkler zihnimde. Hızlıyım ben hacito, eyvallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.