Şimdi Ara

PSN HATALAR ZİNCİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...Son 1 gündür PSN üzerinden ne oyun oynayabiliyor nede oyun indirebiliyorum ...Wireless ile internete bağlanıyorum...Ne PS3- nede PC nete giriyorrdu...Nete girmek için modemi değiştirdim...Şimdi sadece PC den giriyorum.Wireless zırt pırt kopuyor PSN girmiyor bile...Çekim gücü %87 olmasına rağmen KİLLZONE2 oyununa 1 dakika bapğlanamıyorum..Anlamadım acaba PSN BAN mı oldu PEK ONLİNE DEĞİLDİM ZATEN SADECE OYUN İNDİRMEK İÇİN GİRİYORDUM FAKAT ŞUAN TIK YOK

ACABA SORUN TTNET'DEN Mİ KAYNAKLANIYOR???

NOT: WİRELESS ETHERNETİ İLE NE PC NEDE PS3 GİRİYOR..AMA NORMAL MODEMLE PC NETE GİRİYOR..

• Hay aklını sevim. Hazır böyle bir konu açılmışken ben de PSN ile ilgili bir sorunumu bildireyim. Malum ben konu açamıyorun.

İki Gündür FIFA 10 oynarken PSN durduk yere düşüyor. Oysa İnternetimin gittiği düştüğü filan yok. 4 MB internet bağlantım var. Ama neden durduk yere PSN'den düştüğümü anlamadım. Sorun ne olabilir.
  • PSN de bir sikinti yok, yeni modemizden port acmayi, DMZ host belirlemeyi deneyin.

Fifa icin ise sorun yine psn de degil EA serverda baglanti hizi muhim degil 3 gundur verim alinamiyor. Carsamba yada persembe haftalik bakim gunudur buyuk ihtimalle hal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

Hay aklını sevim. Hazır böyle bir konu açılmışken ben de PSN ile ilgili bir sorunumu bildireyim. Malum ben konu açamıyorun.

İki Gündür FIFA 10 oynarken PSN durduk yere düşüyor. Oysa İnternetimin gittiği düştüğü filan yok. 4 MB internet bağlantım var. Ama neden durduk yere PSN'den düştüğümü anlamadım. Sorun ne olabilir.

http://resim.donanimhaber.com/m_37983169/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37985421

Burdaki arkadaş da aynı dertten şikayetçiydi. Fifa ile ilgili birşey olabilir belki...Arkadaş çözmüştür belki problemini bir sor istersen.

• Ttnette Bir Problem Yok Arkadaşlar Sizde.. Bu Aralar Bendede Ttnetten %100 kaynaklanan Hak Kopuklukları Oluyor.. Açmışım AC130 u Bi Baktım İnternet Gitmiş... Bende Tabi .... Düz Gittim....

Son 3-4 Gündür Ara Ara Kesintiler Yaşıyorum.. Bakalım Perşembeye Kadar Devam Ederse .. Ararız Bizde Burdayız Gibisinde Bir Tepki Yaratırız Hallederler...

Bu arada Şunuda Sölemeden Edemicem...
    Nerdeyse 3 Ayda Bir herhangi Bir Problemden Ttnet e Telefon Açıyorum.. İşte Okadar Bekletiyorlar Fln...İlk Gelen Sorulara Hayranım... :D

--> Modeminiz Açık mı ? (Açıkkenmi İnternete Bağlanamıyorsunuz )
    --> Gerekli Modem Ayarlarınızı Yaptınız Mı ? ( 3 Aydır Aynı Şekilde Bağlanıosun Günün Birinde Bağlanmıyorum Telefon Açıp Soruyorsun Adam Bunu Söylüyor )
    En Çok Sevdiğim... --> Modem Hat Kablonuzu Çıkartın Ana Hatta Bağlayın Modemini 5 sn Kapatıp Tekrar Açın Hat Gelmesse Bir Daha Arayın İşlem Kaydınızı Alalım ...

• ps3de bağlantı testi yapın nat type 1 ya da 2 olmalı 3 yazıyorsa sıkıntı var demektir. modemin nat ayarlarından ps3e yol vermeniz lazım yada kestirmeden firewalldan dmzi aktif hale getirin ps3 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Ttnette Bir Problem Yok Arkadaşlar Sizde.. Bu Aralar Bendede Ttnetten %100 kaynaklanan Hak Kopuklukları Oluyor.. Açmışım AC130 u Bi Baktım İnternet Gitmiş... Bende Tabi .... Düz Gittim....

Son 3-4 Gündür Ara Ara Kesintiler Yaşıyorum.. Bakalım Perşembeye Kadar Devam Ederse .. Ararız Bizde Burdayız Gibisinde Bir Tepki Yaratırız Hallederler...

Bu arada Şunuda Sölemeden Edemicem...
    Nerdeyse 3 Ayda Bir herhangi Bir Problemden Ttnet e Telefon Açıyorum.. İşte Okadar Bekletiyorlar Fln...İlk Gelen Sorulara Hayranım... :D

--> Modeminiz Açık mı ? (Açıkkenmi İnternete Bağlanamıyorsunuz )
    --> Gerekli Modem Ayarlarınızı Yaptınız Mı ? ( 3 Aydır Aynı Şekilde Bağlanıosun Günün Birinde Bağlanmıyorum Telefon Açıp Soruyorsun Adam Bunu Söylüyor )
    En Çok Sevdiğim... --> Modem Hat Kablonuzu Çıkartın Ana Hatta Bağlayın Modemini 5 sn Kapatıp Tekrar Açın Hat Gelmesse Bir Daha Arayın İşlem Kaydınızı Alalım ...

1 saat önce bende düz gittim...Ayrıca ; Modemin fişini çektim diğer modemi taktım pc'De takıldım sonra Wifi modemi bağladım KİLLZONE2 oynadım..Hiç DC yemedim..

NOT: PS3 SAAT SABAH 7'DEN AKŞAM 6'YA KADAR AÇIK KALDI 4 adet PSN oyunu download ediyordum.

-BATMAN ARKHAL
    -DARKSİDERS veya Hayalet avcılarıydı.
    -DANTE'S İNFERNO
    -UNCHARTED 2

OKULA GİTTİĞİMDE 12 İDİ SAAT . Yukarıdaki listede bıraktıgımda 1.%56 >>> 2.%14>>3%7 >> 4%1 idi...okula gittiğimde...Geldiğimde %59 olmuştu 1.download öyle koydu ki bana .....Şimdi kapattım ps3 bir gün dinlensin...

EĞER HATA ALAN VARSA BENİM GİBİ MODEMİN FİŞİNİ ÇEKSİN , RESET ATSIN DÜZELİR UMARIM .ALLAH'a ŞÜKÜR BENİMKİ DÜZELDİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN kardeşlik sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende demınden berı urasıorm psn signed off tarzı bısı dıo kafı yedım fıfa desen aynı fln fılan ııce kotulestı bu olay ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur444

bende demınden berı urasıorm psn signed off tarzı bısı dıo kafı yedım fıfa desen aynı fln fılan ııce kotulestı bu olay ya

Hocam saat yarım olmuş şaka maka :) Bence sabah yapın tedavi , onarımı.Sabah'ın şerrÎ , Gecenin hayrından iyidir Vurun kafayı yatın:)

Herkese iyi forumlar Allah'a emanet olun
  • haklısın galıba hocam agız tadıyla oynayamadık zaten macın yarısında attıklarını da saymıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: onur444

bende demınden berı urasıorm psn signed off tarzı bısı dıo kafı yedım fıfa desen aynı fln fılan ııce kotulestı bu olay ya

Hocam saat yarım olmuş şaka maka :) Bence sabah yapın tedavi , onarımı.Sabah'ın şerrÎ , Gecenin hayrından iyidir Vurun kafayı yatın:)

Herkese iyi forumlar Allah'a emanet olun

gece net daha hızlı çalışır ama unutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.