Selamün Aleyküm arkadaşlar.Sormak istediğim olay şu : Mesela Geçen Gün Psn'den red dead redemption aldım ve oyunun multiplayerine direk girdim. Şimdi Battlefield 3 almak istiyorum mesela ama kafama şu takıldı. Şimdi BF3 online pass sistemli bir oyun. Biliyorsunuzdur heralde , TEK kullanımlık onlineye giriş şifresi. Bu durumda battlefield 3'ü psnden alırsam , online pass ne olacak ? onu nerede yazacak , veya nereden vericek ? Yada oyunu indiricem direk aktif kod şeklinde mi gelicek bi açıklarmısınız ? Online pass sistemli oyun indirilince ne oluyor , online özelliği nasıl kullanılıyor ? İyi günler.
Sanirsam oyunla birlikte o da iniyor ve kendiliginden aktif ediyor. Kucuk bir dosya. 100kb kusur. Inince kendisi yukluyor. Yani bildigim kadariyla boyle olmasi lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aleykum selam
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga Coruh
Sanirsam oyunla birlikte o da iniyor ve kendiliginden aktif ediyor. Kucuk bir dosya. 100kb kusur. Inince kendisi yukluyor. Yani bildigim kadariyla boyle olmasi lazim.
:) Kardesim böyle birsürü konu actın ya gercekten smdi sende biliyorsun kod istemedigini ama her soru için baslık acılırmı ya . Yanlıs anlama ama forum çöplük oldu gercekten yani google 'a aratsan bile birsürü sonuç bulursun
fifa 12 almıstık 5 kısı eylul ayında kımseden onlıne kod vs. bısı ıstemdı herkes onlıne oynayabılıyor kac kısı alırsan al
Konu silinebilir arkadaşlar. Başkalarınada yardımcı olmak amacı ile açtım konuyu. Bende gerçeği şimdi öğrendim , bilsem açmazdım zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Xienon
Konu silinebilir arkadaşlar. Başkalarınada yardımcı olmak amacı ile açtım konuyu. Bende gerçeği şimdi öğrendim , bilsem açmazdım zaten.
iyi etmıssın ; konu acmanda sıkıntı yok ,, bırak sılınmesın .. yarın bır gun baskası da okur belkı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme