Şimdi Ara

Psn'den oyun alma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar.Sormak istediğim olay şu : Mesela Geçen Gün Psn'den red dead redemption aldım ve oyunun multiplayerine direk girdim. Şimdi Battlefield 3 almak istiyorum mesela ama kafama şu takıldı. Şimdi BF3 online pass sistemli bir oyun. Biliyorsunuzdur heralde , TEK kullanımlık onlineye giriş şifresi. Bu durumda battlefield 3'ü psnden alırsam , online pass ne olacak ? onu nerede yazacak , veya nereden vericek ? Yada oyunu indiricem direk aktif kod şeklinde mi gelicek bi açıklarmısınız ? Online pass sistemli oyun indirilince ne oluyor , online özelliği nasıl kullanılıyor ? İyi günler.

• Sanirsam oyunla birlikte o da iniyor ve kendiliginden aktif ediyor. Kucuk bir dosya. 100kb kusur. Inince kendisi yukluyor. Yani bildigim kadariyla boyle olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleykum selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Sanirsam oyunla birlikte o da iniyor ve kendiliginden aktif ediyor. Kucuk bir dosya. 100kb kusur. Inince kendisi yukluyor. Yani bildigim kadariyla boyle olmasi lazim.

Teşekkür ederim kardeşim , cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • PSN'den alınca online kod istemez diye biliyorum.
  • psn den indirilen oyunlar kod istemez
  • Kardeşlik ile alacağız ama ? fark eder mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xienon

Kardeşlik ile alacağız ama ? fark eder mi ?

:) Kardesim böyle birsürü konu actın ya gercekten smdi sende biliyorsun kod istemedigini ama her soru için baslık acılırmı ya . Yanlıs anlama ama forum çöplük oldu gercekten yani google 'a aratsan bile birsürü sonuç bulursun
  • fifa 12 almıstık 5 kısı eylul ayında
    kımseden onlıne kod vs. bısı ıstemdı
    herkes onlıne oynayabılıyor kac kısı alırsan al
  • Konu silinebilir arkadaşlar. Başkalarınada yardımcı olmak amacı ile açtım konuyu. Bende gerçeği şimdi öğrendim , bilsem açmazdım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xienon

Konu silinebilir arkadaşlar. Başkalarınada yardımcı olmak amacı ile açtım konuyu. Bende gerçeği şimdi öğrendim , bilsem açmazdım zaten.

iyi etmıssın ; konu acmanda sıkıntı yok ,, bırak sılınmesın .. yarın bır gun baskası da okur belkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.