Şimdi Ara

PSN Card Almak ve PSN'den Alış Veriş Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk çıktığı zamandan beri PS3'üm olmasına rağmen PSN'den kendi kredi kartım ile ücretli bir şey almadım hep kardeşlikler den , ortaklıklara girerek alıyordum.Şimdi onlar da bittiği için kendim almak istiyorum üyelik bilgilerim de adresim doğru yani Türkiye.Bildiğimiz Garanti , İş Bankası gibi bankaların kartları ile alış veriş yaparken sorun çıkar mı , güvenilir midir kart bilgilerini vermek.Diğer sorum da eğer güvenilir değilse PSN Card almayı düşünüyorum forumda satan arkadaşlar var mıdır acaba ?

• İki aydır elimdeki 35 gbp lik kartı satmak için uğraşıyorum. Yanlış bölge kodu aldım. İlgilenirsen pm at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

İki aydır elimdeki 35 gbp lik kartı satmak için uğraşıyorum. Yanlış bölge kodu aldım. İlgilenirsen pm at.

PM yolda
  • @ParacelciuS Sağ ol ilgin için ama 35 gbp'lik bir ihtiyacım yok şu anda.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu acaba kart bilgilerimi verip alacağımı alıp sonra kart bilgilerimi silebiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@ParacelciuS Sağ ol ilgin için ama 35 gbp'lik bir ihtiyacım yok şu anda.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu acaba kart bilgilerimi verip alacağımı alıp sonra kart bilgilerimi silebiliyor muyum ?

Kaç defa babamın kredi kartı ile psn den alışveriş yaptım.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.Ürünü satın aldıkdan sonra kredi kartı bilgilerini silebilirsin.Ben hep öyle yapıyorum.İçin rahat olsun.Ben Deniz Bank'ın Bonus kartını kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Kaç defa babamın kredi kartı ile psn den alışveriş yaptım.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.Ürünü satın aldıkdan sonra kredi kartı bilgilerini silebilirsin.Ben hep öyle yapıyorum.İçin rahat olsun.Ben Deniz Bank'ın Bonus kartını kullanıyorum

Sağ ol arkadaşım yardımın için ben de öyle yaparak alış verişe başlayayım o zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Sağ ol arkadaşım yardımın için ben de öyle yaparak alış verişe başlayayım o zaman.

rica ederim iyi alışverişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eBay'den PSN kartı almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar psn den oyun alıcam gerekli işlemleri bilgisayrımla netten yapıp sedece indirme işini ps3 ten yapabiliyormuyum.
    yani,https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action adrsinne girip gerekli bilgileri doldurup oyunu bu site üzerinden alabiliyormuyum. joyistk ile adres, vb yazmakla uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 1 Mayıs 2012; 17:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

arkadaşlar psn den oyun alıcam gerekli işlemleri bilgisayrımla netten yapıp sedece indirme işini ps3 ten yapabiliyormuyum.
    yani,https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action adrsinne girip gerekli bilgileri doldurup oyunu bu site üzerinden alabiliyormuyum. joyistk ile adres, vb yazmakla uğraşmak istemiyorum.

Ps3 üstünden oyunu alıp sonra kartını silebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 1 Mayıs 2012; 18:30:16 >
  • Bu PSN'in bir kez hacklenmesi olayı kimseyi korkutmamalı bence.. Sonuçta bu risk her yerde var.. O zaman internet üzerinden hiçbir yerden alışveriş yapmayalım mı? Yok böyle bir şey.. Kredi Kartımı bende uzun zamandır kullanıyorum, herkes gönül rahatlığıyla kullanmalı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu PSN'in bir kez hacklenmesi olayı kimseyi korkutmamalı bence.. Sonuçta bu risk her yerde var.. O zaman internet üzerinden hiçbir yerden alışveriş yapmayalım mı? Yok böyle bir şey.. Kredi Kartımı bende uzun zamandır kullanıyorum, herkes gönül rahatlığıyla kullanmalı bence..

hayır ben tırstığımdan değil, bilgisayarla net üzerinden almak için sordum. ps3e sadece indirmek kalsın diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.