Şimdi Ara

psikolojimi bozmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar çok monoton geçiyor günüm bari moralim bozulsa böyle kendimi çok çaresiz gibi hissetsem sonra derin bir şoka girsem psikolojimi alt üst etsem çok zevkli bir şey geçen konularımda bahsetmiştim böyle boş boş hiç bir şey düşünmemekten iyidir moral bozukluğu

Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı

bence böyle düşünmen bile psikolojik bi sorun.

zevkli bir şey aslında öyle ön yargılı bakmak iyi değil madem mutlu değilsin her hangi bir heyecan yok pskolojik bunalım çok iyi gelir heyecan yapar ne güzel

Orijinalden alıntı: dralbansexi

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı

bence böyle düşünmen bile psikolojik bi sorun.

zevkli bir şey aslında öyle ön yargılı bakmak iyi değil madem mutlu değilsin her hangi bir heyecan yok pskolojik bunalım çok iyi gelir heyecan yapar ne güzel

• Belli ki yasin kucuk ya da bu zamana kadar pek tecruben olmamis hayata karsi.Hayatta seni gercek anlamda uzen bir seyle karsilasmamissin.Sadece baskalarindan duygudugun seyler sana cekici gelmis.Merak etme sen de er ya da gec adam akilli sorun yasarsin.Ama o zaman aglamak yok eski monoton gunlerimi istiyorum diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Belli ki yasin kucuk ya da bu zamana kadar pek tecruben olmamis hayata karsi.Hayatta seni gercek anlamda uzen bir seyle karsilasmamissin.Sadece baskalarindan duygudugun seyler sana cekici gelmis.Merak etme sen de er ya da gec adam akilli sorun yasarsin.Ama o zaman aglamak yok eski monoton gunlerimi istiyorum diye.

şaka mı yapıyorsun 22 yaşındayım 1 yıldır kaygı durum bozukluğuyla uğraşıyorum şizofren olmaktan tırsıyorum veya hep böyle olmasından yada hep bomboş bakıp durmaktan zaten öylede hiç doğru düzgün düşünemiyorum hayal kuramıyorum mutlu bile değilim heyecan şart ne halde olursa olsun mutluyken veya mutsuzken

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

psikolojinin bozulması hakkında bi fikrin yok anlaşılan kac tane antidepresan tedavisi gördüm . bazı seylerin kıymetini bilin bence

+1

quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Belli ki yasin kucuk ya da bu zamana kadar pek tecruben olmamis hayata karsi.Hayatta seni gercek anlamda uzen bir seyle karsilasmamissin.Sadece baskalarindan duygudugun seyler sana cekici gelmis.Merak etme sen de er ya da gec adam akilli sorun yasarsin.Ama o zaman aglamak yok eski monoton gunlerimi istiyorum diye.

şaka mı yapıyorsun 22 yaşındayım 1 yıldır kaygı durum bozukluğuyla uğraşıyorum şizofren olmaktan tırsıyorum veya hep böyle olmasından yada hep bomboş bakıp durmaktan zaten öylede hiç doğru düzgün düşünemiyorum hayal kuramıyorum mutlu bile değilim heyecan şart ne halde olursa olsun mutluyken veya mutsuzken

Teknolojik aletler insanlarin duygularini azaltiyor.Pc,telefon daha uzak dur.Ayrica hayata dair ulasamayacagin gibi gorunen seyleri hedef koy.Azmin artar renk gelir hayatina.Aklima bunlar geldi suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

psikolojinin bozulması hakkında bi fikrin yok anlaşılan kac tane antidepresan tedavisi gördüm . bazı seylerin kıymetini bilin bence

antidepresanlar bu gibi durumda kullanılmazlar veya benim hastalığımın ilacı moral bozukluğu bile olabilir çünkü lanet olasıca vücut bazı hormonları üretmiyor artık bir yerden sonra yanlış anlaşılmasın cinsellikle alakalı değil bir yerinde ufacık bir yara varsa bile bunun iyileşmesi haftalarca sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dralbansexi -- 28 Ekim 2013; 23:51:29 >

quote:

antidepresanlar bu gibi durumda kullanılmazlar veya benim hastalığımın ilacı moral bozukluğu bile olabilir çünkü lanet olasıca vücut bazı hormonları üretmiyor artık bir yerden sonra yanlış anlaşılmasın cinsellikle alakalı değil bir yerinde ufacık bir yara varsa bile bunun iyileşmesi haftalarca sürüyor

ben ilac tedavisini baya agır sebeplerden gördüm . ama illaki monotonlugu kırmak istiyorum diyorsan dinledigin müzik tarzını degistirmekle basla bence

• Cem adrian dinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 28 Ekim 2013; 23:58:31 >

• quote:

quote:

quote:

ben ilac tedavisini baya agır sebeplerden gördüm . ama illaki monotonlugu kırmak istiyorum diyorsan dinledigin müzik tarzını degistirmekle basla bence

müzik tarzı güzel öneri sağ ol ama zaten ben genel müzik dinleyicisiyim kulağa hoş gelsin yeter arada türkçe fanteziden başlarım ardından pop ardından lil wayne ardından ac/dc sonra hintçe bir şarkı sonra bulgarca bir şarkı sonra rap sonra jaz diye devam ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.