Şimdi Ara

Psikolojik rahatsızlık mıdır nedir anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 üm. Arkadaşlar dershane gibi yerler okuldan daha güzel geliyor. Full erkek olan bir okuldayım ve çevrem yok yani böyle okulda kimseyle konuşasım gelmiyor. Takıldığım 1-2 kişi vardı onlarda okul değiştirdi.
    Diğer sene okul değiştiricem ama bu sene kafayı yememek için çevre yapmam lazım sanırım. Bu çevre okulda olamaz belli yani o yüzden spor salonuna kaydolmayı düşünüyorum.
    Size bir tavsiye asla cemaat okuluna gitmeyin
    Ayrıca neler önerebilirsin biraz sohbet falan edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili din kardesim. Obur tarafta seni kari kiz mi kurtaracak?!? Bosver gitme bir yere bizim cemaat okulumuzda kal.

Optum muck.

Cemaat okullari genel muduru Fetoş Gülen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 13 Ekim 2014; 10:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Sevgili din kardesim. Obur tarafta seni kari kiz mi kurtaracak?!? Bosver gitme bir yere bizim cemaat okulumuzda kal.

Optum muck.

Yemişim cemaati adamlar tek derdi ders olmuş. Sınıftaki çocuk konuşmayı bilmiyor ama dersleri iyi neresi güzel bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 13 Ekim 2014; 10:53:13 >
  • quote:

Sevgili din kardesim. Obur tarafta seni kari kiz mi kurtaracak?!? Bosver gitme bir yere bizim cemaat okulumuzda kal.

Optum muck.

öbür tarafın varlığına dair somut bir kanıt yokken sen ne hakla insanların yaşamını bu yönde şekillendirmelerini söylersin senin gibileri sabaha kadar sallandırmak lazım taksimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

quote:

Optum muck.

öbür tarafın varlığına dair somut bir kanıt yokken sen ne hakla insanların yaşamını bu yönde şekillendirmelerini söylersin senin gibileri sabaha kadar sallandırmak lazım taksimde.

Bilader senin kafan dominosa gitmis heralde

• Ne psikolojik rahatsızlığı sen ne diyosun...

Bak psikolojik rahatsızlığı olanlar bunun gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 13 Ekim 2014; 10:58:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

quote:

Optum muck.

Bilader senin kafan dominosa gitmis heralde

he gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Ne psikolojik rahatsızlığı sen ne diyosun...

Bak psikolojik rahatsızlığı olanlar bunun gibiler.

Okuldaki ortam mı değişik geliyor anlayamadım sanki okulda asosyal dışarıki ortamlarda çok sosyal bir insanım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.