Şimdi Ara

Psikolojik olarak nasıl hissediyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yılın başından beri stres yapmayan olursa olur olmazsa tekrar denerim diyordum ki hala öyle diyorum. ama aşırı streslenmeye başladım. çok garip veya basit şeylere bile modum düşüyor kötü hissediyorum. özellikle bunlar koronadan sonra olmaya başladı çok bunalıp hassaslaştım. belki de sınav yaklaştıkça oldu bilmiyorum. kısaca berbat hissediyorum sürekli sınava kadar dayan ne kaldı ki diyorum bu sefer de çok az kaldı diyip üzülüyorum :d berbat hissediyorum bu aralar sizde durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesilx -- 25 Mayıs 2020; 15:14:57 >

• Ailede yenmeyi bekleyip en son çöpe giden ekşimiş yoğurt hibi hissediyorum içimde hep bi olmazsa hissi var ama olursa hisside var leş gibi hissediyorum ama derslere odaklanmak lazım elimizden geleni yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan beri hiç stresim olmadı hala yok.
  • Ahahah tam benzettiğiniz şekildeyim ben de sinirlerim bozuldu hocam. haklısınız sonuçta 1 yıldan fazla geçti emek verdik 1 ay daha dayanmazsak hepsi boşa gidicek gibi...

• SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    Ne hoş hocam umarım da yaşamazsınız

• İyi. Sosyalden 10 net yapmasam havalara uçacağım.

• Dostum bura dh burda kimsenin duyguları olmaz. Adeta denizci gibiyiz hayattan izole

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • robot gibiyim sadece yapmam gerekenleri yapıyorum düşüncelere dalınca psikoloji kalmıyo
  • Çalışırken zaman geçmiyor salıncada fena geçiyo garip bi durumdayım

• shitty

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bicak kemige dayandi tyt netlerimfe de asiri dalgalanmalar var ondan cokuyorum arada sonra da dayan 1 ay sonra guzel olacak her sey deyip kendime gelmeye çalışıyorum

• Neyse arkadaşlar. Yanıtlayanlara teşekkürler. Umarım kötü hissedenler biran önce daha iyi olur. Az kaldı toparlanmamız lazım eğer şimdi toparlanamazsak 12 ay daha çalışmamız gerekicek. Sadece 1 ay ek çalışmak daha iyi sanki :')

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.